kızımın doğum günü için babasının yaptığı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uzmanlardan destek almak dışında çareniz yok. Çocuğu yalnız yapmadınız, çocuğu kimden yapacağınızın kararını siz verdiniz.
Sihirli değneğim olsaydı bunları düzeltmek için sallardım, belki yani bilemedim.
Ben zaten yaptığım hatamın farkındayım ve cezasını da fazlasıyla çekiyorum merak etmeyin. Kızım için pedagog ile görüştürüyorum.

Kapanan hesap konusunu da manipüle ediyor. Yeni dediği hesabı verdi zaten kk'da. Hatta bir sürü yerden silmiş, bir yeri silmeyi unutmuş, (alıntı yapılan mesajların birinde kalmış).

Yine eski hesap, seneler önce diye aynı manipülasyon. Yenisini söylediğiniz konuda paylaşmamış olsa ben nereden bileceğim:)?
Ya sen ne diyorsun kendi kendine beni manipulatif yalancı çıkarıyorsun. Kadın kadının düşmanı dediğimizin örneğisin geekten. Sen benim konularmdan uzak durursan sevinirim. Asıl yalan konuşan manipule eden sensin ben deilim.

Jameya atıp tutuyorsun insanlar senin yalan yanlış bilgilerini buraya kopyalıyormuş diye. Cevap hakkım var sanırım atıp tuttuğun için.
Her konunda kendi ağzından farklı tarihlerde çıkanları -senin cümlelerini- alıntıladım. Sanki yaşını, ilini konuşuyormuşuz gibi algı yaratmaya çalışma.

Ben şöyle söyleyeyim: Bir üye düşünün. Bir gün eşinden şiddet görüyor, ağzı yüzü mor geziyor. Diğer gün adamı telefonla maliyeye şikayet tehdidiyle kart bilgilerini alarak istediklerini alıyor.

2023 Eylül'den beri güya nafakası yatmıyor ama şu an Mart 2024 ve bu üye çocukla açlık sınırında olmasına rağmen 600 kişi dilekçe ver hemen icra başlat dediği halde son beyanına göre 2 hafta önce icraya vermiş. Ama hala bir şey olmamış.9 Ocak 2023'te açıldığı söylenen nafaka arttırım davası ise asla yok ve beyanlarına göre 1 yılı aşkın süredir fiş topluyor.

Aldatılmaktan ve şiddetten ayrıldığını söylüyor; ama eski konularında eşiyle olan iletişim eksikliği üzerine onlarca mesajı var, ne şiddet var ne aldatma. Nedense sonra aniden konu sahibi kendi sevgilisinden ayrılınca eski eş onu aldattığı kadınla evleniyor. Ve konuda yorum yapan üyelere çemkiriyor "o dönem söylemek zorunda değildim hiçbirini" diye. Yani düşünsenize anonim bir hesap açıp tüm dertlerinizi yıllarca yazıyorsunuz, ama meğer hiçbiri öyle değilmiş.

Süpürge götüren eski sevgiliyle dava konusu zaten en az 20 sayfa burada özete gerek yok.

Daha kaç madde sayarım bu şekilde:)

Ama en bombası tüm konuların özeti: Konu sahibinin başta eski eş, anası, ablası olmak üzere herkes "ruh hastası ve konu sahibine takmış durumda" Konu sahibi ise yeni doğmuş bir bebek gibi masum ve mağdur..

Son olarak biz de bu çizgideki gibi kötü insanlarız. Yani anonim bir platformda da aynı personayla mağdur kendisi.
Alkışşşşş :rapci:

yanılıyorsunuz. hala onu istediğim filan yok adamdan tiksiniyorum. neyini isticem bu vicdansız insanın?
benim tek derdim kızım. benimle uğraştığından dolayı sinirleniyorum sadece hala benimle ne alıp veremediği var diye. aradan 4 sene geçmiş hayatında bir insan var, bu durumda bile ben sürüneyim ben zor durumda kalayım diye uğraşıyor.
Para göndermiş bunun nesi sizinle uğraşmak oluyor ki?

Tabi yaptığı çok yanlış para göndermek yerine kızıyla biraz vakit geçirse onun son dönemlerde ne istediğini anlardı.

Birde bir yorumda beni aldattığı kadınla devam ediyor yazmışsınız o kadınla çocuğunuzu görüştümüyor değil mi? Herşeyi geçtim oraya takıldım.

Para göndermiş bunun nesi sizinle uğraşmak oluyor ki?

Tabi yaptığı çok yanlış para göndermek yerine kızıyla biraz vakit geçirse onun son dönemlerde ne istediğini anlardı.

Birde bir yorumda beni aldattığı kadınla devam ediyor yazmışsınız o kadınla çocuğunuzu görüştümüyor değil mi? Herşeyi geçtim oraya takıldım.
Para gönderdiği için benimle uğraşıyor demedim başka birşeyi kast ettim.

Kadınla biz boşanmadan tanıştırmıştı zaten,tatile bile götürmüştü boşandıktan sonra. Aynı evde yaşıyorlar uzun zamandır.

İlişkileri ayrıl barış devam ediyor 3,5 senedir kızımı ondan ayrıyken 4 5 kadınla tanıştırdı,birine cicianne bile dedirtti. Çok değişik bir insan bunlardan benim tabi sonradan haberim oluyor.

Para gönderdiği için benimle uğraşıyor demedim başka birşeyi kast ettim.

Kadınla biz boşanmadan tanıştırmıştı zaten,tatile bile götürmüştü boşandıktan sonra. Aynı evde yaşıyorlar uzun zamandır.

İlişkileri ayrıl barış devam ediyor 3,5 senedir kızımı ondan ayrıyken 4 5 kadınla tanıştırdı,birine cicianne bile dedirtti. Çok değişik bir insan bunlardan benim tabi sonradan haberim oluyor.
Nasıl izin veriyorsunuz bu durumlara... Sizde bir tuhafsınız?

Ya sen ne diyorsun kendi kendine beni manipulatif yalancı çıkarıyorsun. Kadın kadının düşmanı dediğimizin örneğisin geekten. Sen benim konularmdan uzak durursan sevinirim. Asıl yalan konuşan manipule eden sensin ben deilim.
Bu da çok moda oldu gerçekten:)
"kadın düşmanı" .

Bence "aptal" daha doğru olur. Merak etme sana hakaret davası açmam:)
Neden "aptal" biliyor musun? Kaç tane konunu ciddiye alıp sana hukuki olarak (kendi yakın çevremin tecrübelerinden bildiğim için) tavsiyede bulundum, bir sürü mesajım var bu yılki konularında. Hepsinde sana güzelce konuştum, çık göster hangi mesajımda düşmanlık var? Ben kendi mesajlarımı alıntılayıp buraya kopyalarsam sen utanırsın bence. Hepsinde sana yol göstermek istedim.
Ki benim hafızam iyidir detayları da hatırlarım, hele de o kadar mesaj yazıp bir şekilde sana üzüldüysem. Ama zamanla hikayelerin tutmamaya başladı Jameya. Bu defalarca oldu.
Bence burada insanlara bunu yapma. Ben senin yaşadıkların gerçek değil demiyorum. Fakat hepsi çok çarpıtılmış. O nedenle olaylar, zamanlar, denilenler -senin ağzından farklı zamanlarda çıkanlar- hiç ama hiç uyuşmuyor.
Ve hiçbir konunda da diğer üyeler de söylediği halde mesajlarıma açıklama yapamadın, hep konuyu değiştirdin.

Tamam ben de anonimde olsak "aptal yerine konulmayı" sevmiyorum. Erkek de olsan sevmezdim. Bu saygısızlık geliyor bana.

Bak alta da iliştirdim, minik bir örnek bugünkü mesajlarından: Şu aşağıdaki cümleleri kuran biri "kadın dostu" sanırım:) Minik masum ayartılan erkekler:)
AA nıye evlenmıyorlar
evlenip evlenmedikleriyle ilgilenmiyorum,ben yüzük gördüm elinde bunu araştırmadm. Ya evlendi yada nişanlandı. Evlenmeyedebilir. Kadın evli adamların parasını yiyen biri,bunları ben hayatına girmeden önce duymuştum kuzeni kız kardeşime anlatıyordu. Hep evli adamları ayartıyormuş.

"kadın düşmanı" .

Neden "aptal" biliyor musun? Kaç tane konunu ciddiye alıp sana hukuki olarak (kendi yakın çevremin tecrübelerinden bildiğim için) tavsiyede bulundum, bir sürü mesajım var bu yılki konularında. Hepsinde sana güzelce konuştum, çık göster hangi mesajımda düşmanlık var? Ben kendi mesajlarımı alıntılayıp buraya kopyalarsam sen utanırsın bence. Hepsinde sana yol göstermek istedim.
Ki benim hafızam iyidir detayları da hatırlarım, hele de o kadar mesaj yazıp bir şekilde sana üzüldüysem. Ama zamanla hikayelerin tutmamaya başladı Jameya. Bu defalarca oldu.
Bence burada insanlara bunu yapma. Ben senin yaşadıkların gerçek değil demiyorum. Fakat hepsi çok çarpıtılmış. O nedenle olaylar, zamanlar, denilenler -senin ağzından farklı zamanlarda çıkanlar- hiç ama hiç uyuşmuyor.
Ve hiçbir konunda da diğer üyeler de söylediği halde mesajlarıma açıklama yapamadın, hep konuyu değiştirdin.

Tamam ben de anonimde olsak "aptal yerine konulmayı" sevmiyorum. Erkek de olsan sevmezdim. Bu saygısızlık geliyor bana.

Bak alta da iliştirdim, minik bir örnek bugünkü mesajlarından: Şu aşağıdaki cümleleri kuran biri "kadın dostu" sanırım:) Minik masum ayartılan erkekler:)

evlenip evlenmedikleriyle ilgilenmiyorum,ben yüzük gördüm elinde bunu araştırmadm. Ya evlendi yada nişanlandı. Evlenmeyedebilir. Kadın evli adamların parasını yiyen biri,bunları ben hayatına girmeden önce duymuştum kuzeni kız kardeşime anlatıyordu. Hep evli adamları ayartıyormuş.
Neyi alıntıladın şimdi böyle bir kAdın. Daha önce de bahsettim de daha fazla yormayacağım kendini senin için. Lafı filan da değiştirmedim yaşadıklarım bunlar ne çarpıtılmasından bahsediyorsun? Bazı şeylerden ben bile utanıyorum buraya yazamıyorum demek ki,şiddet de bunlardan biriydi utandım ve yazmadım. Evliliğim içersinde de bu konuyla ilgili hiçbir zaman konu açmadım. Evlendiğim adamın ailesi tuhaftı. Ki anlatmadığım tonlarca gariplikleri vardı. Anlattıklarım birkaçı. Bazı şeyler açık açık yazmıyorum diye yalancı olmuş olmuyorum. Veya yaşım 30 yazıp gerçek yaşım 36 diye yalancı olmuş olmuyorum lena.

"kadın düşmanı" .

Evli adamlarla birlikte olan bir kadının da dostu olmam :) çocuğundan uzaklaştıran bir kadınla da dost olunmaz. Ben böyle bir kadın olmadığım halde bana düşman gibi saldırıyosun sabah akşam,böyle bir kadınla dost olacağını düşünmüyorum.

Jameya kabul et artık kimse inanmıyor sana 3-5 eski konularını bilmeden ah vah yazan üyeler dışında.Sen ne kadar cok ilgiyi seviyorsan böyle.
Para yollamıyor suç.Konu açıyorsun. Para yolluyor yeni suç. Yeni bunun üzerine konu açıyorsun.
Sen neden hep çelişkili yazılar yazıyorsun biliyor musun? doğru tektir birdir hiç bir zaman yanılmazsın,ama yalanı çok sıkarsan nerede ne demişsin kendin bile unutursun.ondan böyle aklın gidip geliyo

Jameya kabul et artık kimse inanmıyor sana 3-5 eski konularını bilmeden ah vah yazan üyeler dışında.Sen ne kadar cok ilgiyi seviyorsan böyle.
Para yollamıyor suç.Konu açıyorsun. Para yolluyor yeni suç. Yeni bunun üzerine konu açıyorsun.
Sen neden hep çelişkili yazılar yazıyorsun biliyor musun? doğru tektir birdir hiç bir zaman yanılmazsın,ama yalanı çok sıkarsan nerede ne demişsin kendin bile unutursun.ondan böyle aklın gidip geliyo
Aynen haklısın

Konu açmak için açılmış bir yer burası,neden açmayayım? Gönderdiği para ramazan diye vicdanını rahatlatmak için gnderdiği bir para.
Çocuğa ne doğum günün kutlu olsun dedi ne birşey. Bunlara da kafamın takılması normal çocuk babam beni sevmiyor diye defalarca ağladı kucağımda.

Aynen haklısın
Haklıyım tabi.
Üç beş sayfa önce eski instagram sayfamı yazdım diye yeni yalan sıkmışın.
herkesin özeline attığın mesajdaki gayet şuanki iş yerin reklam olmasın diye yazmıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X