Bu da çok moda oldu gerçekten:)
"kadın düşmanı" .
Bence "aptal" daha doğru olur. Merak etme sana hakaret davası açmam:)
Neden "aptal" biliyor musun? Kaç tane konunu ciddiye alıp sana hukuki olarak (kendi yakın çevremin tecrübelerinden bildiğim için) tavsiyede bulundum, bir sürü mesajım var bu yılki konularında. Hepsinde sana güzelce konuştum, çık göster hangi mesajımda düşmanlık var? Ben kendi mesajlarımı alıntılayıp buraya kopyalarsam sen utanırsın bence. Hepsinde sana yol göstermek istedim.
Ki benim hafızam iyidir detayları da hatırlarım, hele de o kadar mesaj yazıp bir şekilde sana üzüldüysem. Ama zamanla hikayelerin tutmamaya başladı Jameya. Bu defalarca oldu.
Bence burada insanlara bunu yapma. Ben senin yaşadıkların gerçek değil demiyorum. Fakat hepsi çok çarpıtılmış. O nedenle olaylar, zamanlar, denilenler -senin ağzından farklı zamanlarda çıkanlar- hiç ama hiç uyuşmuyor.
Ve hiçbir konunda da diğer üyeler de söylediği halde mesajlarıma açıklama yapamadın, hep konuyu değiştirdin.
Tamam ben de anonimde olsak "aptal yerine konulmayı" sevmiyorum. Erkek de olsan sevmezdim. Bu saygısızlık geliyor bana.
Bak alta da iliştirdim, minik bir örnek bugünkü mesajlarından: Şu aşağıdaki cümleleri kuran biri "kadın dostu" sanırım:) Minik masum ayartılan erkekler:)
evlenip evlenmedikleriyle ilgilenmiyorum,ben yüzük gördüm elinde bunu araştırmadm. Ya evlendi yada nişanlandı. Evlenmeyedebilir. Kadın evli adamların parasını yiyen biri,bunları ben hayatına girmeden önce duymuştum kuzeni kız kardeşime anlatıyordu. Hep evli adamları ayartıyormuş.