kızımın doğum günü için babasının yaptığı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben onu çk görmek istiyorum sanki :KK70:
aradığında sırf sesini duymamak için asla açmıyorum bugün 2 defa aradı ısrarla beni arama sesini duymak istemiyorum dedim.
Müthiş iletişim biçimi.
Ya baştan evlenmeyecektin baktın adam dandini çocuk yapmayacaktın, e hala adamda ışık yok beklentiyi kapatacaktın.
Çocuğu kötü etkiliyorsun. Adamın umrunda değilseniz bile adam babalık yapmayı bilmiyorsa bile sen kendi ebeveynliğine odaklan.
Para gelmedi mi, senim zaten planın vardır. Para geldi mi, onu çocuk için değerlendir ya ihtiyacı karşıla ya yatırım yap.
Boşandığın adamı tekrar boşayamayacağına, Olmuş çocuğu geri göndermeyeceğine göre olana odaklan.
çocuğa babayı kötülemek/ olmayan pembe dünyaları var gibi göstermek ikisi de çocuk için kötü.
Sesini duymak istemeyebilirsin, müsait değilim mesajlaşabiliriz diyebilirsin. İletişim engeli koymanın kimseye bir gram faydası olmaz. Sesini duymak istemiyorum demek tam olarak şu : seni duyunca etkileniyorum.

Senede 2 defa görmekle banalık mı yapmış oluyor hanımefendi? Yada 3000₺ gönderdi diye yüceltmeli miyim şimd adamı? Kızıma canım dıkılıyor konu açtım bu sizi hiçbir şekilde ilgilendirmez ki,beğenmiyorsanız yazmazsınız ben istediğim kadar konu açarım bunun hesabını vermek zorunda değilim.
Ay gerçekten ya sabır yahu analığını yap geç.
git silah daya kafasına o zaman! Adamın vasfı bu kadar “hanımefendi”
Adamı kimse yüceltmedi ama haksız da olmadığı artık anlaşılıyor

Müthiş iletişim biçimi.
Ya baştan evlenmeyecektin baktın adam dandini çocuk yapmayacaktın, e hala adamda ışık yok beklentiyi kapatacaktın.
Çocuğu kötü etkiliyorsun. Adamın umrunda değilseniz bile adam babalık yapmayı bilmiyorsa bile sen kendi ebeveynliğine odaklan.
Para gelmedi mi, senim zaten planın vardır. Para geldi mi, onu çocuk için değerlendir ya ihtiyacı karşıla ya yatırım yap.
Boşandığın adamı tekrar boşayamayacağına, Olmuş çocuğu geri göndermeyeceğine göre olana odaklan.
çocuğa babayı kötülemek/ olmayan pembe dünyaları var gibi göstermek ikisi de çocuk için kötü.
Sesini duymak istemeyebilirsin, müsait değilim mesajlaşabiliriz diyebilirsin. İletişim engeli koymanın kimseye bir gram faydası olmaz. Sesini duymak istemiyorum demek tam olarak şu : seni duyunca etkileniyorum.
Ben kendi ebeveynliğime odaklıyım zaten ve kızıma çok da iyi bakıyorum. Ama ben bu çocuğu yalnız yapmadım dimi! Yapması gereken şeyler var çocuğu manevi olarak hiçbir konuda doyurmuyor e haliyle bende babasız büyüdüğüm için bundan etkileniyorum. Kızım ileride yanlış seçimler yapıcak onun yüzünden. Kızım kaç gün babam beni sevmiyor diye kucağımda ağladı. Bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmak kolay geliyor ama ben kızımla kolay süreçler yaşamadım yaşamıyorum da.

Ay gerçekten ya sabır yahu analığını yap geç.
git silah daya kafasına o zaman! Adamın vasfı bu kadar “hanımefendi”
Adamı kimse yüceltmedi ama haksız da olmadığı artık anlaşılıyor
adamın vasfının farkındayım ben. Bebeğiniz küçük henüz diye biliyorum. Büyüdüğünde türlü türlü zorlukları oluyor. Yalnız bir anne olarak hem anne hem baba olmaya çalışıyorum kızıma ve bu beni epey zorluyor. Banasını hergün soruyor yer geliyor benim babam beni sevmiyor diye içli içli ağlıyor. Ben bu durumda onu sevdiğini anlatmaya çalışıyorum ki gerçekten çocuğunu sevip ilgilenmiyor. Bende bunalıyorum ister istemez bu adamın yakasına yapıştığım anlamına gelmiyor

Müthiş iletişim biçimi.
Şimdi gördüm don yazınızı evet etkileniyorum. Tüylerim diken diken oluyor sesini duyunca :)

adamın vasfının farkındayım ben. Bebeğiniz küçük henüz diye biliyorum. Büyüdüğünde türlü türlü zorlukları oluyor. Yalnız bir anne olarak hem anne hem baba olmaya çalışıyorum kızıma ve bu beni epey zorluyor. Banasını hergün soruyor yer geliyor benim babam beni sevmiyor diye içli içli ağlıyor. Ben bu durumda onu sevdiğini anlatmaya çalışıyorum ki gerçekten çocuğunu sevip ilgilenmiyor. Bende bunalıyorum ister istemez bu adamın yakasına yapıştığım anlamına gelmiyor
Annem kardeşimi babasız büyüttü 2 yaşından itibaren sesini dahi duymadı gitti evlendi sildi çocuğu hem anne hem baba olduk beraber yok saydık görmek istese almak istese asla alma demezdik hiç bir zamanda onu silen babasını kötülemedik konuyu açmadık doldurmadık.
Salın artık kızınıza kötü örneksiniz.

Burada sürekli yalan söyleyip sonra da "Tanınmamak için yaptım" diyen sizin bana açık adres verecek yüreği varsa DM'den bekliyorum
:) burada yaşımı yazmak zorunda değilim tekrarlıyorum. Eğer gerçek bilgilerimizi yazıyorsak isim soyisim de yazalım. Dükkan adresimi vereyim yazın bana lütfen

Şimdi bu yalan mı olmuş oluyor? Yaşımı net yazmak istemiyorum. Burdan da dünyanın yalancısı benmişim gibi bir algı yaratıyosunuz. Ben kimlik bilgilerimi de vereyim mı? Bu kadar açık açık ifşa edeceksek neden farklı isim kullanıyor herkes? İsim soyisim de koyalım bilinelim :) tüm bilgilerimi gerçek yazmak öecburiyetinde değilim

Bence de tamamen doğru bilgileri vermek zorunda değilsin arkadaşım.
Ama tam da o zaman bu forumda senin ismini/soyisimini/fotoğrafını falan da bilmememiz gerekiyor.
Bu bilgilerin hiçbirini stalk yoluyla bulmadık, sen paylaştın instagramını reklam olsun diye.
Hani işine gelince gizlilik önemli, işine gelmeyince gereksiz bir detay oluyor ya. O olmuyor yani.

Annem kardeşimi babasız büyüttü 2 yaşından itibaren sesini dahi duymadı gitti evlendi sildi çocuğu hem anne hem baba olduk beraber yok saydık görmek istese almak istese asla alma demezdik hiç bir zamanda onu silen babasını kötülemedik konuyu açmadık doldurmadık.
Salın artık kızınıza kötü örneksiniz.
Tamam da bende kötülemiyorum kızıma karşı. Benim bu adamla neler yaşadığımı bilmiyorsunuz. Bana yaptığı baskıyı çocuğuna yapmaya çalışıyor. Bilmiyorsunuz o sebeple de eleştirmeyin kimsenin ne yaşadığını bilemezsiniz ki.

Bence de tamamen doğru bilgileri vermek zorunda değilsin arkadaşım.
Ama tam da o zaman bu forumda senin ismini/soyisimini/fotoğrafını falan da bilmememiz gerekiyor.
Bu bilgilerin hiçbirini stalk yoluyla bulmadık, sen paylaştın instagramını reklam olsun diye.
Hani işine gelince gizlilik önemli, işine gelmeyince gereksiz bir detay oluyor ya. O olmuyor yani.
Burada ben konu açıp alın bu benim sayfam demedim soranlara yazdım ve o benim ilk açtığım sayfamdı. O sayfa kapanalı seneler oldu. Son açtığım konumda bikaç kişi sordu bende özelden yazdım. Tüm kk benim sayfamı bilmiyor. Ve evet bilgilerimi doğru yazmak zorunda değilim 40 yaşındayım desem ne 30 desem ne oluyo?

Bence adam sizinle uğraşmıyor. Maalesef adamın umrunda değil. Ama gönderdiği parayla çocuğa hediye alıp, baban almış diye söyleyip çocuğu mutlu etmeniz hatta teşekkür etmesi için arayıp konuşmanızı sağlasanız, hem baba kız ilişkisi için hem de çocuğun babam uzakta ama beni seviyor beni düşünüyor vs diye düşünmesi açısından iyi olur. Evet adam hak etmiyor bunu ama çocuğun babası tarafından terk edilmiş hissetmemesi için bu doğum günü hediyesini değerlendirebilirsiniz.
Adam bana mesaj atıp seninle tekrar evlenicez biz diyen bir adam bundan 6 ay önce :) uğraşıp uğraşmadığını benden iyi bilemezsiniz. Ben de onu yaptım zaten vicdanını ramazan geldi diye 3 k gönderen adam için hediye alıp bunu baban aldı dedim zaten.

Hep böyle yapıyorlar. Konu sahipleri dertlerini paylaşmak rahatlamak için konu açıyor. Koğuş ağası gibi davranan bazı kişiler yüzünden banlanıyor.

Bu üye iyi bir kadıncağız.

Gerçek hayatta yüz yüze asla söylemeye cesaret edemeyecekleri şeyleri burada yazıyorlar.
Evet aynen böyle düşünüyorum her konumdaki yorumları ısıtıp ısıtıp yeni konularıma ekliyorlar. Gerçekten büyğk bir can sıkıntısı gerçek hayatta yapacak birşeyleri yok besbelli gelip insanlarla burada uğraşıyorlar. Ya ben yaşımı 20 desem ne 40 desem ne bütün haytım yalan mı olmuş oluyor gerçek yaşımı yazmadın diye? Bunu ekran görüntüsü atıp a bu yalancı diyorlar. Yaşım 25 dicem bundan sonra bu benim tercihim. Diğer herşeyim yalan olmuş olmuyor. Şimdi de kızımın yaşı 6 değil diye iddia ediyorlar kendilerine malzeme arıyorlar sadece.

Herkes siz iyi olun diye yazdı baba kız iluskileri onlara kalmış sadece siz bir adım gidemezsiniz tüm bağı kesmeden belliki adam sizden hiç hoslanmiyor dost arkadaş çocuğumun annesi olarak bile görmüyor yük ayak bağı olarak görüyor...Doğru olan bu değil elbet ama ne yaşandı ise böyle olmuş ....Anasını sevmeyen danasini sevmez derler buda ne kadar yanlış olsada öyle işte...Yani bu adama babalık vasfı yüklenmez tabi gıyabında yazıyorum bilemem siz çok sık konu açıyorsunuz eski eşle ilgili o hayatına bakıyor siz aynı yerde sayıyor gibisiniz bir gün kızınız büyüyecek siz sağlıkla inşallah bı 80 yaşına geldiginizde bunların önemi kalmayacak inşallah babası aklını başına toplar kızı ile sağlıklı doğru iletişim kurar bu olmasada kızınız büyüdüğünde zaten yapması gerekeni yapar.Sizde adama bayilmiyorsunuz bunu anladım o da size çocuğu bile aranızda bağ olarak görmüyor o barışmak falan hikaye barışacak adam başta ölürdü bosanmazdi ikiniz yola devam edecek her zerrenizi bunu daha iyi hale getirmek için ugrasacaksiniz malesef bu adama söylenecek herşeyi üyeler her konuda söylemiş gerisi tekrara giriyor.Bu arada tabiki içinizi dökün istediğiniz kadar da konu açın sadece size faydası yok sizi rahatlatıyor sa iyi birşey bu tabiki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X