- 29 Aralık 2014
- 1.473
- 3.699
- 83
- Konu Sahibi UmudumVaR1525
-
Annenin geliri yok, eğitimi yok, arkasında duran ailesi yok ve çocuktan bir kere vaz geçmiş. Kağıt üzerinde durum bu.
Velayet işleri düşündüğünüz kadar kolay değil su şartlarda
Babada psikopat , zamanında anneye tecavüz etmiş , ayrıldığı eşini zorla eve kapayıp sonra da onu döven bir adam . Bence konu sahibi baroya gitsin durumunu anlatsın . Mutlaka bir Çözümü vardır . Olmalı .Annenin geliri yok, eğitimi yok, arkasında duran ailesi yok ve çocuktan bir kere vaz geçmiş. Kağıt üzerinde durum bu.
Velayet işleri düşündüğünüz kadar kolay değil su şartlarda
Eşim neredeyse 40 var. Lise mezunuyum. Bu esnada özel güvenlik sertifikası aldım ablacım boş durmadım. Ama özgüvenimi yitirdim.Eşiniz kaç yaşında ?
15 yaşında çocuğa tecavüz eden adama evladınızı bırakmayın zaten.
Mezuniyet durumunuz nedir, mesleğiniz var mı ?
Ne iş yapıyor eşin ? Geliri vs iyi mi ? Eğer geliri varsa tazminat talep edebilirsin .Bana istesende velayeti alamassın diyor tehdit ediyor. Bende korkuyorum mahkemede eli benden iyi olurda mahkeme bana vermesse diye
Babada psikopat , zamanında anneye tecavüz etmiş , ayrıldığı eşini zorla eve kapayıp sonra da onu döven bir adam . Bence konu sahibi baroya gitsin durumunu anlatsın . Mutlaka bir Çözümü vardır . Olmalı .
30 yaşındaydı yani.. Allah onun belasını versin !!Eşim neredeyse 40 var. Lise mezunuyum. Bu esnada özel güvenlik sertifikası aldım ablacım boş durmadım. Ama özgüvenimi yitirdim.
Babam zaten vefat etti ablacım ben 5 yaşımdayken bir abim var bir annem. Amcalarım var zenginler durumları iyi ama boşanmakta neymiş dediler ve sırt döndülerAileniz? Ne diyorlar? Katlan mı?
Aileden kimseyi Şahit gösteremez mi annesini ys da bir akrabasını vs elbette ki 10 send önceki olay ispat edilemez biyolojik olarak ama o şikayette bulunmasi bile Adam'ı korkutur . Iyi bir avukat bu olayı çözer bence . Ayrıca o kadın şu anda da bu adamın resmen eşi değil ama aynı evseler hergün tecavüze uğruyor .10 yıl önceki olay ispat edilebilir mi? Denenebilir ama muhtemelen iftira atıyor diyecek.
Annenle abin nerede kalıyor?Babam zaten vefat etti ablacım ben 5 yaşımdayken bir abim var bir annem. Amcalarım var zenginler durumları iyi ama boşanmakta neymiş dediler ve sırt döndüler
Bir akraban vs yok mu sana yardımcı olabilecek ?Babam zaten vefat etti ablacım ben 5 yaşımdayken bir abim var bir annem. Amcalarım var zenginler durumları iyi ama boşanmakta neymiş dediler ve sırt döndüler
Ailem biliyor herşeyi ama evli kalmam taraftarı hepsi sadece annem işte ama oda muğlada oturuyor onun da evi kira. Ben istanbuldayım annemin yanına gitsemde kızımdan ayrı kalıcam her zaman görmem mümkün olmayacakAilene olanlari anlatsan ne derler?
Annem muğlada ama ben kızına bakamam bana güvenme dedi onun yanına gitsem bile kızım istanbulda ben muğlada olucam nasıl olacakAnnenle abin nerede kalıyor?
Onların yanına git; işe gir, düzenini kur.
Elini güçlendir.
Bir süre evladından ayrı kalırsın ama en azından sonrası için ihtimalin olur. Genceciksin daha.
Annen sana koyamaz. Hem kreşle bogusmazsın, torununa bakar...
Ayrıldım işden ablaişe girdim yazmışsın çıktın mı işten?
çıkmamışsındır inşallah..
baroya başvur herşeyi anlat. işin olursa velayeti alma şansın var. kızın küçük daha.
Ayrıldım işden abla
Ablacım garson ama prim alıyor ayda 5 bin kazanıyor.Ne iş yapıyor eşin ? Geliri vs iyi mi ? Eğer geliri varsa tazminat talep edebilirsin .
Geliri üzerinden nafaka tazminat Davası açabilirsin yenidenAblacım garson ama prim alıyor ayda 5 bin kazanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?