- 30 Kasım 2014
- 284
- 58
- 48
- Konu Sahibi UmudumVaR1525
-
Çocuğun velayeti babasındaNe kadar zor şeyler yaşamışsınız... Allah yardımcınız olsun. Çocuğun velayeti kimde? Nasıl kaçırıp götürüyor öyle
Korktum daha çok küçüktüm. Ailem duyunca namusunu temizle dediler. EvlendimmAilen bu durumlarin neresinde ?
Sana sahip oldu bilmem ne tecavuz varsa isin icinde evlenmeyecektin ihbar edecektin!!!
Kimse tecavuzcusuyle evlenmemeli
Korktum daha çok küçüktüm. Ailem duyunca namusunu temizle dediler. Evlendimm
Ne Biçim bir aile . Bence velayet Davası ac iyi bir avukat bul. O çocuk daha 4 yasında mutlaka anneye verirler .Korktum daha çok küçüktüm. Ailem duyunca namusunu temizle dediler. Evlendimm
namusunu mu temizle dediler igreniyorum boyle ana baba olayanlardan cok cile cekmisinde bir hayat kurman gerek yeniden kadin siginma evnie gitsen oncelikleKorktum daha çok küçüktüm. Ailem duyunca namusunu temizle dediler. Evlendimm
Hayır ablacım şuan o adamla aynı evdeyim.Kiyamam sizin bir sucunuz yok ki zaten.
Insallah ayaklarinizin uzerinde durabilirsiniz. Para biriktirin bu surecte ailenle mi kaliyorsun simdi?
Hayır ablacım şuan o adamla aynı evdeyim.
Velayet davası açın, çocuk daha 4 yaşındaÇocuğun velayeti babasında
Annenin geliri yok, eğitimi yok, arkasında duran ailesi yok ve çocuktan bir kere vaz geçmiş. Kağıt üzerinde durum bu.Ne Biçim bir aile . Bence velayet Davası ac iyi bir avukat bul. O çocuk daha 4 yasında mutlaka anneye verirler .
Bana istesende velayeti alamassın diyor tehdit ediyor. Bende korkuyorum mahkemede eli benden iyi olurda mahkeme bana vermesse diyeNe Biçim bir aile . Bence velayet Davası ac iyi bir avukat bul. O çocuk daha 4 yasında mutlaka anneye verirler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?