• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızımdan Ayrılamamm :((

bende seninle ayni fikirdeyim ancak!15 yasinda bi cocugun haraketinden bahsediliyor... aile ihbar etmeliydi. nasil bi ailede yasadigini bilmiyoruz
Benim ailem bu adama bide 40 bin lira para verdiler ablacım hamileydim sözde ev alıcam diye kandırdı ailemi inanın bende ev alıcak sanıyordum ama ev de almadı ben şüphe içindeydim beni aldattığını düşünüyorum çünkü para yok ne yaptığını kimse bilmiyor

İnanın konuyu okuduğuma pişman olacak kadar üzgünüm.
Benim burada okumaya dayanamadığım şeyi küçücük yaşta yaşadı bu kız.
İyi avukatlar sıraya girmiş beklemiyor maalesef.
Kendi ailesinden gösterdiği şahitlik nasıl olur bilmiyorum. Ama komşulardan en azından 10 yıldır evli olduklarını ifade eden birler işe yarar bulabilirse... böyle belalı adamlar olunca kimse yanaşmıyor maalesef
Aşağıda Milan'a da Yazmış kadın hakları savunucusu tonla avukat var . Olmadı kadına Şiddete dur diyen dernekler var onlara gitsin . Baro zaten avukat atıyor . Alacağı nafaka ve tazminata göre Avukatlık ücretini de öder . Hiçbir şey o kadar zor değil . Ölüm Hariç herseyın çaresi var . Karamsar olmamak Lazım .

Esiniz eger size 15 yasindayken tecavuz ettiyse ne cesaret onunla kizinizin ayni çatı altinda yasamasina musade edebiliyorsunuz?
Mahkemede esinizin size cocuk yasta tecavuz ettigini anlatsaydiniz velayetle ilgili de en ufak sorun yasamazdiniz, hic mi akıl vereniniz olmadi?

Esiniz eger size 15 yasindayken tecavuz ettiyse ne cesaret onunla kizinizin ayni çatı altinda yasamasina musade edebiliyorsunuz?
Mahkemede esinizin size cocuk yasta tecavuz ettigini anlatsaydiniz velayetle ilgili de en ufak sorun yasamazdiniz, hic mi akıl vereniniz olmadi?
Konu sahibi velayeti kendi isteğiyle vermiş yanlış anlamadıysam. O pislik velayet ben alayım ama çocuk seninle kalır demiş.

Ahh be canım zaten sende kalacaksa niye velayeti istesin. Baştan yapmış hain planını. Olan olmuş ama bundan sonrası önemli olan. Milana22 Milana22 ye katılıyorum. Ayşe Arman’a yada kadın derneklerine yazabilirsin. Yada ön ayak olabilecek arkadaşlar varsa yardımcı olsun yönlendirsin lütfen.

Allah yardımcın olsun. Dualarım seninle ve de takipteyim :KK200:

Biri size tecavüz edince "sahip olmuyor" siz mal veya köle değilsiniz kimseye ait değilsiniz önce bu düşünceden kurtulun.
Ben sizin yerinizde olsam (lise mezunu musunuz bilmiyorum) üniversite sınavına girer ve herhangi bir şehirdeki üniversiteye giderdim. devlet yurduna girer burs/kredi başvururdum. Bu sizin 4 yıl gecinmenizi ve meslek sahibi olmanızı sağlar. Bu arada part time iş bulup para biriktirirdim. 4 yıl sonunda iş bulup ev yuva kurup kizimin velayetini almak için uğraşırdım (kendi rızanızla vermişsiniz). Üniversitede de evlenip bosandiginizi anlatmazdınız yaşınız genç sürünmek yerine ayağa kalkmanizi tavsiye ederim.

Ilk konunda annenden kurtulmak icin kactigini yazmissin simdi tecavuz diyorsun, hangisi yalan?
Velayet adamdayken cocuk icin nafaka alamayacagin da belli, muhtemelen bilerek birakip pisman oldun. Velayet icin tekrar dava acabilirsin, cocugu yanina alinca nafaka da talep edebilirsin odememe gibi bi sansi olmaz.
burada kimse tanimiyor, durust ol ki yardimci olabilecek duzgun tavsiyeler gelsin.

Bana istesende velayeti alamassın diyor tehdit ediyor. Bende korkuyorum mahkemede eli benden iyi olurda mahkeme bana vermesse diye :KK43:

Umarım bir daha olmaz tabi ama sana şiddet uygulayıp kovduğunda hemen git darp raporu al direk karakola git şikayet et. Seni tehdit ederek korkutarak velayeti aldığını anlat. Vardır onun da bir cezası kızını alırsın.
Hiç bir şeyden de korkma. Sen KADINSIN. istediğin herşeyi yapabilecek güçtesin, asıl erkekler korktuğu için herşeyi şiddetle halletmeye çalışıyorlar. Çünkü normak insan gibi hiç birşeyi beceremezler..

Bu konuyu okuyan gören ne kadar genç kızımız varsa kulağına küpe olsun . Allah korusun tecavüz durumlarına maruz kaldığınızda tecavüzcünüzle evlenmek namus temizlemek değildir. Ne olursa olsun gidip şikayette bulunun. Heee aileniz sahip mi çıkmıyor o zamanda size sahip çıkan bir devlet var. Gidin devlete sığının.

Size gelince konu sahibi hanımefendi o kadar zor şeyler yaşamışsınız ki.. küçücük yaşta şımartıldığımız yaşta kadın olmak zorunda kalmışsınız. 10 yıl önceki zamanla bu zaman bir değil tabi. Git gide insanlar dahada çok bilinçlendirilmeye başlandı. Korkutuldunuz hep hayatınız boyunca belli ki. O adamla aynı havayı solumak zorunda değilsiniz. Öncelikle şunu kafanıza sokun çevre baskısına asla boyun eğmeyin. Siz tek başınıza ayaklar üzerinde durmaya çalışınca namussuz olmuyorsunuz. Güzel bir iş bulun. Düzeninizi kurun. Ucuzundan bir ev tutun uygun fiyatlı. Tüm bu yaşadıklarınızı rapor tutturun. Ücretsiz avukatlarda gayet işini güzel yapıyor. Barodan avukat talep edin o size hangi yolları izlemeniz gerektiğini gösterecektir. Eğer vicdanlı bir hakime denk gelirsenİz kızınız size verilecektir. O adamın eline bırakmazlar. Allah yardımcınız olsun

3 yaşından itibaren 3-7 yaş arası zorunlu hallerde velayet babaya verilebiliyor. Demekki mahkemeye net verilerle gidildi. Koşulların tersine dönmesi o kadar kolay değil.
Eğer anne istiyorsa tekrar velayet Davası açıp çocuğu alabilir ama anneninde elinin güçlü olması gerekiyor tabi biraz

Konu sahibi velayeti kendi isteğiyle vermiş yanlış anlamadıysam. O pislik velayet ben alayım ama çocuk seninle kalır demiş.

Ahh be canım zaten sende kalacaksa niye velayeti istesin. Baştan yapmış hain planını. Olan olmuş ama bundan sonrası önemli olan. Milana22 Milana22 ye katılıyorum. Ayşe Arman’a yada kadın derneklerine yazabilirsin. Yada ön ayak olabilecek arkadaşlar varsa yardımcı olsun yönlendirsin lütfen.

Allah yardımcın olsun. Dualarım seninle ve de takipteyim :KK200:
Allah razı olsun ablacım. İnan iyi niyetimden herkesi kendim gibi sanıyorum.

Ilk konunda annenden kurtulmak icin kactigini yazmissin simdi tecavuz diyorsun, hangisi yalan?
Velayet adamdayken cocuk icin nafaka alamayacagin da belli, muhtemelen bilerek birakip pisman oldun. Velayet icin tekrar dava acabilirsin, cocugu yanina alinca nafaka da talep edebilirsin odememe gibi bi sansi olmaz.
burada kimse tanimiyor, durust ol ki yardimci olabilecek duzgun tavsiyeler gelsin.
Ben neyse onu söyledim annem bana sahip çıkmadı hiç bu adamda bana böyle bişey yaptı o konuyu açtığımda evli olduğum için herşeyin düzeleceğine inanmak istedim ama olmadı.

Ayrıca ablacım bilerek vermedim çocuğumu bende boşanmayacağını söyledi. Tehdit etti. Hiçbir anne evladını bırakmak istemez ki ben böyle bir adama geri döndüm evladım için kendimi feda ettim. Ama inanıp inanmak size kalmış.

Ayrıca ablacım bilerek vermedim çocuğumu bende boşanmayacağını söyledi. Tehdit etti. Hiçbir anne evladını bırakmak istemez ki ben böyle bir adama geri döndüm evladım için kendimi feda ettim. Ama inanıp inanmak size kalmış.

Allah yardımcın olsun, evladına kavuşup bir an önce mutlu olursunuz inşallah.

Bi avukat bulsan, bunları anlatsan, tecavüz, yalanlarla kandırma vs. Velayeti alabilirsin belki? İşe girer kızını da yeniden kreşe verir mutlu mesut yaşarsınız? Ama o şehirde zor. Belli ki rahatta vermez size. Of.

Allah yardımcın olsun, evladına kavuşup bir an önce mutlu olursunuz inşallah.

Bi avukat bulsan, bunları anlatsan, tecavüz, yalanlarla kandırma vs. Velayeti alabilirsin belki? İşe girer kızını da yeniden kreşe verir mutlu mesut yaşarsınız? Ama o şehirde zor. Belli ki rahatta vermez size. Of.
Ablacım durum gösteriyor ki kızımdan bir müddet ayrı kalmam gerekecek eğer bu adamı hayatımda istemiyorsam. Lakin ayaklarımın üzerinde duramamaktan ve bu adamı haklı çıkarmaktan çok korkuyorum.

Back