• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızımdan Ayrılamamm :((

Eşiniz kaç yaşında ?
15 yaşında çocuğa tecavüz eden adama evladınızı bırakmayın zaten.
Mezuniyet durumunuz nedir, mesleğiniz var mı ?

Önce git bir avukatla konuş.
Yaptım bir hata verdim velayeti de.
Geri alma şansını yokla.
Evden ayrıl. Gerekirse 1 sene kadar çocuktan ayrı kalacaksın. Sınırlı göreceksin. Ömür boyu hapisten iyidir.
İşe başla düzenini kur.
Ama ailen olmadan nasıl olur İnan ki bilmiyorum.
Çocuğa masraflara biri destek çıkmadan nasıl yetersin?
Mahkeme 200-300 lira nafaka veriyor.
Siz şu durumda işe başlasanız asgari ücret.
Çocuğunuz 1 sene sonra devlet anaokuluna yazdırırsınız. En azından kreş masrafı olmaz. Kalan parayla da geçinirsiniz. Başka bir şansınız yok gibi zaten.

Annenin geliri yok, eğitimi yok, arkasında duran ailesi yok ve çocuktan bir kere vaz geçmiş. Kağıt üzerinde durum bu.
Velayet işleri düşündüğünüz kadar kolay değil su şartlarda
Babada psikopat , zamanında anneye tecavüz etmiş , ayrıldığı eşini zorla eve kapayıp sonra da onu döven bir adam . Bence konu sahibi baroya gitsin durumunu anlatsın . Mutlaka bir Çözümü vardır . Olmalı .

Babada psikopat , zamanında anneye tecavüz etmiş , ayrıldığı eşini zorla eve kapayıp sonra da onu döven bir adam . Bence konu sahibi baroya gitsin durumunu anlatsın . Mutlaka bir Çözümü vardır . Olmalı .

10 yıl önceki olay ispat edilebilir mi? Denenebilir ama muhtemelen iftira atıyor diyecek.

10 yıl önceki olay ispat edilebilir mi? Denenebilir ama muhtemelen iftira atıyor diyecek.
Aileden kimseyi Şahit gösteremez mi annesini ys da bir akrabasını vs elbette ki 10 send önceki olay ispat edilemez biyolojik olarak ama o şikayette bulunmasi bile Adam'ı korkutur . Iyi bir avukat bu olayı çözer bence . Ayrıca o kadın şu anda da bu adamın resmen eşi değil ama aynı evseler hergün tecavüze uğruyor .

Babam zaten vefat etti ablacım ben 5 yaşımdayken bir abim var bir annem. Amcalarım var zenginler durumları iyi ama boşanmakta neymiş dediler ve sırt döndüler
Annenle abin nerede kalıyor?
Onların yanına git; işe gir, düzenini kur.
Elini güçlendir.
Bir süre evladından ayrı kalırsın ama en azından sonrası için ihtimalin olur. Genceciksin daha.
Annen sana koyamaz. Hem kreşle bogusmazsın, torununa bakar...

işe girdim yazmışsın çıktın mı işten?
çıkmamışsındır inşallah..
baroya başvur herşeyi anlat. işin olursa velayeti alma şansın var. kızın küçük daha.

Annenle abin nerede kalıyor?
Onların yanına git; işe gir, düzenini kur.
Elini güçlendir.
Bir süre evladından ayrı kalırsın ama en azından sonrası için ihtimalin olur. Genceciksin daha.
Annen sana koyamaz. Hem kreşle bogusmazsın, torununa bakar...
Annem muğlada ama ben kızına bakamam bana güvenme dedi onun yanına gitsem bile kızım istanbulda ben muğlada olucam nasıl olacak

Back