• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızımdan Ayrılamamm :((

Off kızlarımız, kadınlarımız.
Ah be kuzum insan aynı uçurumdan 2 kez atlar mi? Sen defalarca atlamışsın.

Kadın sığınma evine git, baroya başvur, işe gir. Bir düzen oturana kadar araştır, az da olsa para biriktir. Aileni şahitlik yapmaya ikna et, velayet davası aç.

Ama en önemlisi once ayaklarin uzerinde dur. Bj isin olmazsa cocugunu alsan dahi tekrar alielar. Daha genceciksin, insanlarin hayata yeni basladigi yastasin. Zamanla herşey düzelir inşallah. Allah yardımcın olsun

Off kızlarımız, kadınlarımız.
Ah be kuzum insan aynı uçurumdan 2 kez atlar mi? Sen defalarca atlamışsın.

Kadın sığınma evine git, baroya başvur, işe gir. Bir düzen oturana kadar araştır, az da olsa para biriktir. Aileni şahitlik yapmaya ikna et, velayet davası aç.

Ama en önemlisi once ayaklarin uzerinde dur. Bj isin olmazsa cocugunu alsan dahi tekrar alielar. Daha genceciksin, insanlarin hayata yeni basladigi yastasin. Zamanla herşey düzelir inşallah. Allah yardımcın olsun
İnşaallah ablacım.

Allah yardımcın olsun kuzum.Keşke annen tam anlamıyla arkanda durabilse.Kızına da sanada sahip çıkıp kol kanat gerebilse.O zaman belki böyle bir adama katlanmaya çalışmazdın.Giderdin annenin yanına.Çalışıp paranı da kazanırdın.Bir düzen kurardın.

Tamam işte orada bir işe gir . Ac davanı velayet tazminat ve nafaka iste
Annesi istemiyo ama.Ben kızına bakamam diyormuş.Bazı aileler böyle.Kızı boşanınca gel ama çocuğu babasına bırak diyor.Çok değişik bir zihniyet anlayabilmek mümkün değil.

Annesi istemiyo ama.Ben kızına bakamam diyormuş.Bazı aileler böyle.Kızı boşanınca gel ama çocuğu babasına bırak diyor.Çok değişik bir zihniyet anlayabilmek mümkün değil.
Ben çok iyi bilirim o zihniyeti . Kızın çocuğunu el gibi görüyorlar çünkü aşağılık insanlar

Aileden kimseyi Şahit gösteremez mi annesini ys da bir akrabasını vs elbette ki 10 send önceki olay ispat edilemez biyolojik olarak ama o şikayette bulunmasi bile Adam'ı korkutur . Iyi bir avukat bu olayı çözer bence . Ayrıca o kadın şu anda da bu adamın resmen eşi değil ama aynı evseler hergün tecavüze uğruyor .
İnanın konuyu okuduğuma pişman olacak kadar üzgünüm.
Benim burada okumaya dayanamadığım şeyi küçücük yaşta yaşadı bu kız.
İyi avukatlar sıraya girmiş beklemiyor maalesef.
Kendi ailesinden gösterdiği şahitlik nasıl olur bilmiyorum. Ama komşulardan en azından 10 yıldır evli olduklarını ifade eden birler işe yarar bulabilirse... böyle belalı adamlar olunca kimse yanaşmıyor maalesef

Anneni sen yanına al İstanbul a.
Orada kira veriyor madem burada sana destek olsun. Torunu ile kızı ile yaşasın.
Ben başka türlüsünü gerçekçi görmüyorum maalesef. Annenle birlikte yeniden hayatınızı kuracaksınız. Bir süre kızından ayrı kalacaksın, durumları biraz toparlayıp velayet davası açacaksın.
Annen de insansa sana destek olur, yanına gelir.

Bu kadar problemli insanlardan anlaşmalı boşanmayin yahu. Çekişmeli boşanan 2 tane kadın biliyorum. 2 side hiç böyle sıkıntılara girmeden rahat rahat bosandilar. Çekişmeli niye bosanmadiniz? Anlaşalım deyince de rahat olmuyor işte. Anlasamiyorsunuz çünkü.

Allah yardımcın olsun kuzum.Keşke annen tam anlamıyla arkanda durabilse.Kızına da sanada sahip çıkıp kol kanat gerebilse.O zaman belki böyle bir adama katlanmaya çalışmazdın.Giderdin annenin yanına.Çalışıp paranı da kazanırdın.Bir düzen kurardın.
Aynen abla annem bunu yapamadı işte keşke yapsaydı

Anneni sen yanına al İstanbul a.
Orada kira veriyor madem burada sana destek olsun. Torunu ile kızı ile yaşasın.
Ben başka türlüsünü gerçekçi görmüyorum maalesef. Annenle birlikte yeniden hayatınızı kuracaksınız. Bir süre kızından ayrı kalacaksın, durumları biraz toparlayıp velayet davası açacaksın.
Annen de insansa sana destek olur, yanına gelir.
Ahh abla o kadar yalvardım ki bilemessin nasıl bir vicdan varsa gelemem düzenimi bozamam diyor çok mu zor evladın için bunu yapmak

Bir sapığa Çocuğunuzu bırakmayın yani şeytan derki zehirle pisliği kurtul
Böyle kişiler yaşar işte
Önce ortam hazırla maddi olarak güçlen
İşe gir mahkemeyi tekrar aç herşeyi anlat avukata seni kandırdığını belirt
Koruma çıkart adama gönder celebi ordan ayrıl

Ailen bu durumlarin neresinde ?
Sana sahip oldu bilmem ne tecavuz varsa isin icinde evlenmeyecektin ihbar edecektin!!!
Kimse tecavuzcusuyle evlenmemeli

bende seninle ayni fikirdeyim ancak!15 yasinda bi cocugun haraketinden bahsediliyor... aile ihbar etmeliydi. nasil bi ailede yasadigini bilmiyoruz

Bir sapığa Çocuğunuzu bırakmayın yani şeytan derki zehirle pisliği kurtul
Böyle kişiler yaşar işte
Önce ortam hazırla maddi olarak güçlen
İşe gir mahkemeyi tekrar aç herşeyi anlat avukata seni kandırdığını belirt
Koruma çıkart adama gönder celebi ordan ayrıl
Valla abla o kadar haklısın ki hayatımı gençligimi bitirdi

Back