- 30 Kasım 2014
- 284
- 58
- 48
- Konu Sahibi UmudumVaR1525
-
Benim ailem bu adama bide 40 bin lira para verdiler ablacım hamileydim sözde ev alıcam diye kandırdı ailemi inanın bende ev alıcak sanıyordum ama ev de almadı ben şüphe içindeydim beni aldattığını düşünüyorum çünkü para yok ne yaptığını kimse bilmiyorbende seninle ayni fikirdeyim ancak!15 yasinda bi cocugun haraketinden bahsediliyor... aile ihbar etmeliydi. nasil bi ailede yasadigini bilmiyoruz
Aşağıda Milan'a da Yazmış kadın hakları savunucusu tonla avukat var . Olmadı kadına Şiddete dur diyen dernekler var onlara gitsin . Baro zaten avukat atıyor . Alacağı nafaka ve tazminata göre Avukatlık ücretini de öder . Hiçbir şey o kadar zor değil . Ölüm Hariç herseyın çaresi var . Karamsar olmamak Lazım .İnanın konuyu okuduğuma pişman olacak kadar üzgünüm.
Benim burada okumaya dayanamadığım şeyi küçücük yaşta yaşadı bu kız.
İyi avukatlar sıraya girmiş beklemiyor maalesef.
Kendi ailesinden gösterdiği şahitlik nasıl olur bilmiyorum. Ama komşulardan en azından 10 yıldır evli olduklarını ifade eden birler işe yarar bulabilirse... böyle belalı adamlar olunca kimse yanaşmıyor maalesef
Konu sahibi velayeti kendi isteğiyle vermiş yanlış anlamadıysam. O pislik velayet ben alayım ama çocuk seninle kalır demiş.Esiniz eger size 15 yasindayken tecavuz ettiyse ne cesaret onunla kizinizin ayni çatı altinda yasamasina musade edebiliyorsunuz?
Mahkemede esinizin size cocuk yasta tecavuz ettigini anlatsaydiniz velayetle ilgili de en ufak sorun yasamazdiniz, hic mi akıl vereniniz olmadi?
Yazan oldu mu bilmiyorum. Nafaka için dava açamaz velayet kendinde değilGeliri üzerinden nafaka tazminat Davası açabilirsin yeniden
Velayeti alır önce sonra da mecbur nafaka ÖdeyecekYazan oldu mu bilmiyorum. Nafaka için dava açamaz velayet kendinde değil
Bana istesende velayeti alamassın diyor tehdit ediyor. Bende korkuyorum mahkemede eli benden iyi olurda mahkeme bana vermesse diye
Bu yalana nasıl inandınÇocuğun velayeti babasında
3 yaşından itibaren 3-7 yaş arası zorunlu hallerde velayet babaya verilebiliyor. Demekki mahkemeye net verilerle gidildi. Koşulların tersine dönmesi o kadar kolay değil.Velayeti alır önce sonra da mecbur nafaka Ödeyecek
Eğer anne istiyorsa tekrar velayet Davası açıp çocuğu alabilir ama anneninde elinin güçlü olması gerekiyor tabi biraz3 yaşından itibaren 3-7 yaş arası zorunlu hallerde velayet babaya verilebiliyor. Demekki mahkemeye net verilerle gidildi. Koşulların tersine dönmesi o kadar kolay değil.
Allah razı olsun ablacım. İnan iyi niyetimden herkesi kendim gibi sanıyorum.Konu sahibi velayeti kendi isteğiyle vermiş yanlış anlamadıysam. O pislik velayet ben alayım ama çocuk seninle kalır demiş.
Ahh be canım zaten sende kalacaksa niye velayeti istesin. Baştan yapmış hain planını. Olan olmuş ama bundan sonrası önemli olan.Milana22 ye katılıyorum. Ayşe Arman’a yada kadın derneklerine yazabilirsin. Yada ön ayak olabilecek arkadaşlar varsa yardımcı olsun yönlendirsin lütfen.
Allah yardımcın olsun. Dualarım seninle ve de takipteyim
Ben neyse onu söyledim annem bana sahip çıkmadı hiç bu adamda bana böyle bişey yaptı o konuyu açtığımda evli olduğum için herşeyin düzeleceğine inanmak istedim ama olmadı.Ilk konunda annenden kurtulmak icin kactigini yazmissin simdi tecavuz diyorsun, hangisi yalan?
Velayet adamdayken cocuk icin nafaka alamayacagin da belli, muhtemelen bilerek birakip pisman oldun. Velayet icin tekrar dava acabilirsin, cocugu yanina alinca nafaka da talep edebilirsin odememe gibi bi sansi olmaz.
burada kimse tanimiyor, durust ol ki yardimci olabilecek duzgun tavsiyeler gelsin.
Ayrıca ablacım bilerek vermedim çocuğumu bende boşanmayacağını söyledi. Tehdit etti. Hiçbir anne evladını bırakmak istemez ki ben böyle bir adama geri döndüm evladım için kendimi feda ettim. Ama inanıp inanmak size kalmış.Ilk konunda annenden kurtulmak icin kactigini yazmissin simdi tecavuz diyorsun, hangisi yalan?
Velayet adamdayken cocuk icin nafaka alamayacagin da belli, muhtemelen bilerek birakip pisman oldun. Velayet icin tekrar dava acabilirsin, cocugu yanina alinca nafaka da talep edebilirsin odememe gibi bi sansi olmaz.
burada kimse tanimiyor, durust ol ki yardimci olabilecek duzgun tavsiyeler gelsin.
Ayrıca ablacım bilerek vermedim çocuğumu bende boşanmayacağını söyledi. Tehdit etti. Hiçbir anne evladını bırakmak istemez ki ben böyle bir adama geri döndüm evladım için kendimi feda ettim. Ama inanıp inanmak size kalmış.
Ablacım durum gösteriyor ki kızımdan bir müddet ayrı kalmam gerekecek eğer bu adamı hayatımda istemiyorsam. Lakin ayaklarımın üzerinde duramamaktan ve bu adamı haklı çıkarmaktan çok korkuyorum.Allah yardımcın olsun, evladına kavuşup bir an önce mutlu olursunuz inşallah.
Bi avukat bulsan, bunları anlatsan, tecavüz, yalanlarla kandırma vs. Velayeti alabilirsin belki? İşe girer kızını da yeniden kreşe verir mutlu mesut yaşarsınız? Ama o şehirde zor. Belli ki rahatta vermez size. Of.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?