Doğuma Hazırlık Kızımda karnım yayqındı şimdi sivri acaba erkekmi bu defa?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
S

Sevil_83

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi Sevil_83
Arkadaşlar iki ve daha çok bebeği olanlar bebekler arasında karında farklar olurmu.Mesela kızınızda nasıldı karnınız oğlugunda nasıl oldu.Ve ya iki kızınızda nasıl oldu.Birde karniniz yukarıdami aşağıdamı.Cevaplarınızı bekliyorum.:emir_bebek:

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Konu Sahibi Sevil_83
Canım benim 2 çocuğum yok ama benim karnımda sivri.Yani pek karınla ilişkili değil sanırım.Karnı sivri olup kız olanda var çünkü.

• Konu Sahibi Sevil_83
benim kizimda karnim sivri idi,oglumda ise yayik,,,simdi yine kizim olacak ve sivri bi karnim var,,,,,,,,,,,,,,yerimseniben

• Konu Sahibi Sevil_83
bende bu yayık sivri oalyına inanmıyorum fakat benim karım sivriydi ve erkekim geldi.... :asigim:

• Konu Sahibi Sevil_83
benim kizimda karnim sivri idi,oglumda ise yayik,,,simdi yine kizim olacak ve sivri bi karnim var,,,,,,,,,,,,,,yerimseniben

Artık sivri kesin erkektir tezide çürüdü :)

• Konu Sahibi Sevil_83
benim de oğlum var ve karnımm top gibiydii genelde öle derler sivri ve top gibiyse erkek yayıksa kız die ama genede çok fazla inanmaa

• Konu Sahibi Sevil_83
Arkadaşlar iki ve daha çok bebeği olanlar bebekler arasında karında farklar olurmu.Mesela kızınızda nasıldı karnınız oğlugunda nasıl oldu.Ve ya iki kızınızda nasıl oldu.Birde karniniz yukarıdami aşağıdamı.Cevaplarınızı bekliyorum.:emir_bebek:

canım anladığım ve gördüğüm kadarıyla erkek annesi olmak istiyosun.bana sorarsan bunlara hiç kafanı takma.ne yüzük ne karın şekli nede başka yollar hiç birine güvenmiyorum..bende merak ediyorum seni.cetvelinde gördüğüm kadarıyla 14 olmuşsun.neden dra gidip ii bir merkezde öğrenmiyorsun.tıp ilerledi 12. hatta 11 haftada bile artık sölüyolar.. çok ii bi uzman bulursan sana hatasız söler...sende o kadar beklemezsin.benim kızıma dr 14de kız demişti..daha öncesi biraz karışıktı ama 14de kesin kız dedi..kızım oldu.sende vakit kaybetme.merakını gider...

• Konu Sahibi Sevil_83
benimde sivri..ama kızım olacak....bencede bekleme..ögren artık...

sevil_83 benim ikisindede karnim kocaman oldu..aserme felan hep ayni beliritlerdi amaaaa göbegim kizda daha yayiktiii yanlardan cikmisti önumu görebiliyordum
oglumda ise ayak uclarimi göremez oldum cok öne dogruydu,göbek deligim bile disari firlamisti
yanlardan yoktu karnim...su yuzuk olayini sende denemissin okumustum aklima takildi
evet ileri geri geliosa erkek olabilir..hee karnim tam dik ti ne asagida ne yukarda.. ama kizimda yukardaydi..erkek bebekte karin en son aylarda asagi dogru sivrilesiyor...gögus baslari koyulasmissa
da erkek belirtisi..göbek deligine bak disari firliyorsa her gecen gun erkektir...yuce Allahtan baskasi bilemezz..bizimki merak iste...:hulya:

sevil senin cinsiyet belli olmadı mı daha canım?
karın siriliği,aşerilen yiyecekler, ve göğüs koyulaşması olayları kesinlikle kişiden kişiye değişiyor.
ama yüzdeye vurduğunda sivri erkek-yayık kız doğru çıkıyor.

benımde karnım sıvrı ama kız dedıler bakalım bende sabırsızlıkla beklıyorum doguma az kaldı cok sukur :)

erkek bebek top gibi duruyo karının ortasında tam

kız bebek yayık yanlarda oluyo bence.
benimki öyleydi.
bu top gibi aynı yerde duruyo..
ve erkek bebekler daha çabuk oynamaya başlıyo..
3.5 aylıkken fln
ben çevremdekilere diyodum oynuyo die oglu olanlar bana oglun olacak oglanlar daha ççabuk canlanıyo derlerdi..
allah herkesin gönlüne göre versin..
bide oglanda kalça büyüyo..
kızda büyümedi benim..

sevil artık bu hafta imkanın varsa ayrıntılıya gir derim belli olur artık..

X