- 16 Eylül 2024
- 40
- 15
- 33
- Konu Sahibi sailor_moon29
Allah razı olsun. Sizin de başınız sağ olsun. Rabbim yar ve yardımcımız olsun Gerçekten çok zor. Benim daha 1.5 ay bile olmadı kaybedeli. Acım çok taze. İlk hafta geceleri hep ağladım, uyku nedir bilmedim. Sonra gece gündüz demeden her şeye ağladım. Ben de aynı şekilde kendimi suçladığım çok oldu. Nerede hata yaptım diye ama tüm değerler normal, doktor ne dediyse yaptım, yediklerime dikkat ettim. Rabbimin biçtiği ömür bu kadarmış. İlk göz ağrısı üstelik. Dayanacak bir evladımın daha olmaması da ayrıca ağır geliyor. Ben de benimle hamile olanların doğum haberini alınca çok üzülmüştüm. Onlar kucağına aldı ben alamadım diyebasiniz saolsun ocak ayinda bebegimi kaybettim bende doguma cok az kala hareketleri azalmisti
gittigimde öldugunu ogrendim bu hafta mezar tasini yaptiricaz . dayanmasi cok zor tarifi yok acinin hergün aglarim cagre yok kendimi suclarim faydasız geri gelmiyo bebegim özluyorum sadece burada bebegini kaybeden annelerle dertleserek sureci gecirdim gecen ay korunmayi biraktim 6 ay sonrasi hep rahim iyilesmismi diye kontrollere gittm . benim oglumla ayni haftada dogan bir bebek bir akrabamizin kizi onu her gordugumde oglumda boyle olcakti diyorum simdi emeklemeye baslamis bulusmamiz ahirete kaldi youtubeden cocugunu kaybeden annelerle
ilgili videolari izledim hep