- 3 Mayıs 2020
- 901
- 1.073
-
- Konu Sahibi Sardunya21
Ekstra büyük bir üzüntü yaşamış konu sahibi babasını aniden kaybetmiş kim bilebilir ki bunu önceden hayatın ne getireceğini bilemeyiz kimse istemez bebeğine bağırmak doğum sonrası depresyonu geçiriyor olabilir.Kötü evliliğe bebek getirmek bencillik. Çocuğa bağıramazsınız. Böylelerinin elinden alacak aslında devlet cocuğu. Şimdi sizin çocuk ilerde ne travmalarla uğrasacak sizin yüzünüzden. Kendi cocuğuna iyi davranmayacak belkide. Ne hakkınız var.
Evliliği hep kötüymüş. Mutsuz kadın eş mutsuz anne olur. Cocuğa da bu illaki yansır. Bunun babasının kaybı ile alakası yokEkstra büyük bir üzüntü yaşamış konu sahibi babasını aniden kaybetmiş kim bilebilir ki bunu önceden hayatın ne getireceğini bilemeyiz kimse istemez bebeğine bağırmak doğum sonrası depresyonu geçiriyor olabilir.
Söyleyin siz cocugunuza hayır dediğinizde devlet kapınızı çaldıysa buyursun benim kapımı da çalsın.Kötü evliliğe bebek getirmek bencillik. Çocuğa bağıramazsınız. Böylelerinin elinden alacak aslında devlet cocuğu. Şimdi sizin çocuk ilerde ne travmalarla uğrasacak sizin yüzünüzden. Kendi cocuğuna iyi davranmayacak belkide. Ne hakkınız var.
Merhaba hanimlar ;
9 senelik evli ve 7 aylik tüp bebekle sahip olduğum bir kızım var
Evliligim hiçbir zaman güllük gülistanlık olmadı. 3 gün dargın 4 gün iyi şeklinde iki ileri bir geri devam etti şuana kadar. Zaman zaman hatalar da yaptım.
Bunun dışında 2 defa gebeligim kötü sonuçlandı. 1 si kendisi vefat etti karnında 22 haftalikken
Diğeri anomali nedeniyle 23 haftada sonlandı( acısını hala atamadım icimden)
Sonra tüp bebekle kızıma hamile kaldim. 7 aylıkken babamı aniden kaybettim
Başım bile ağrıyor demezdi. O kadar sağlıklıydi babam
Anı olum oldu. Hamileyken toparlayamadım.
Üzerinden 9 ay gecti ama ben hala diplerdeyim. Toparlayamıyorum. Dipsiz kuyudayim adeta. Boğuluyorum. Hamileyken ilaç kullanamadım. Şimdi de emziriyorum diye kullanamıyorum. . Evliligim zaten vasat otesi. İş e gitmek bile bana ödül gbi geliyor. Bir nebze kafam dağılıyor. Annem bakiyor o süreçte kızıma .
Ama ben en ufak şeyde bile patlayan birine dönüştüm. Babami çok ozluyorum .hergun 3 kez konusan, sesini duymayinca uyuyamıyorum diyen babamı kaybettim
Zor zamanlarımda arardım onu akıl alırdım. Şimdi kimsesiz kaldım
Bu depresif halim her hareketine yansıyor. Kızım a ek gıda surecindeyiz . Üstüne yemek döksün bağırıyorum, yere bisey dökülsün bağırıyorum. Dün yine döküldü. Öyle sert bağırdım ki. Yüzüme acı acı bakıp iç geçirerek ağladı yavrum. Biliyorum, bu bagirislarim onun ozguvenini de etkileyecek.
Of bile demek istemediğim anneme bile bagiriyorum. Çok kırıyorum onu. 1 dk snra özür diliyorum ama nafile. )
Babamın emaneti halbuki o bana
İlaç kullanmak istyrm kullanamıyorum.terapi ücretleri maksimum derecede uçmuş. Evden çıkamıyorum kızım nedeniyle ( işten gelince mecalim de kalmiuor)
Ev zaten mezarlık gbi. Annemin yanında bile kavga ediyoruz. Bencil olup hatasını görmeyen, özür dilemeyen, kendi obsesif takıntılarıni bana da empoze edip beni de obsesif hale dönüştüren bir eşim var. Şimdi o normale döndü ama ben bu haldeyim.dusunun, bisey döküldü diye 7 aylık kizima tahammül edemiyorum.
Zaman zaman boşanmak çok geçiyor aklımdan.ama kızım ziyan olur, babasizligi nedeniyle ileride yanlış kararlar alir diye çok korkuyorum.
Böyle bir haldeyim.boguluyorum kızlar.ne yapacağımı bilemiyorum. Belki bana akıl verirsiniz
Söyleyin siz cocugunuza hayır dediğinizde devlet kapınızı çaldıysa buyursun benim kapımı da çalsın.
Lohusa depresyonu olsa bebeğiniz sevmezdim. Bebeğimi seviyorum ve anlık kazıdım diyorum. Hani sizin evinizde oğlum yapma diye bagirdigiginjz gbiKızını düşünüp babasından ayrilmiyorsun (tabi bu ayrılmamanın bahanesi) ama aynı kızına bağırıyorsun!!! Yazık kimse senin gibi bir anneye evlat olmak istemez. Emzireyim diye doktora gitmiyorsun, ilaç kullanmiyorsun ama emzirdigin kızına tahammülün sıfır....Bu bence senin karakterin,lahusa depreyonu olsa tamam bebeği sevmeyebilirsin ama bağırmak ,hıncını ufacık bebekten çıkarmak bahanesi olmuş...Babanı kaybedebilirsin basın sağolsun ama acını kendin yaşa,bebeğine yaşatma...Git sinir ilacı bişey kullan büyüyünce kızın senden nefret etmesin ,yazık gerçekten....
Bu kadar anlık bi şeyse neden soru açtınız peki? Yani ben de anlık kendimi öldürmek istiyorum ama anlık olduğu için hayatıma etki etmiyor geçip gidiyor. Ki soruda da 1 kere olan bi şey olmadığını yazmıştınız şimdi anlık diyorsunuz, sorunun amacı nedir o zaman?Lohusa depresyonu olsa bebeğiniz sevmezdim. Bebeğimi seviyorum ve anlık kazıdım diyorum. Hani sizin evinizde oğlum yapma diye bagirdigiginjz gbi
Surekli bağırmıyorum hanımefendi ..nerenizle okuyorsunuzHayır demekle, el kadar bebeğe hırçınlaşmak, sinirini çıkarmak aynı şey değil. Senin gücün bebeğe yetiyor, ondan hıncını alıyorsun.
Surekli bağırmıyorum hanımefendi ..nerenizle okuyorsunuz
Evet genelde agresifim ama günlük olaylara. Otobüsü kaçırınca, üstüme şu sicrayinca
Vb
Ever başta sürekli bağırıyorum yazdım ama o esnada kızıma değil genel olarak çabuk sinirleniyorum anlamında dedim.
Evet dun akşam da kizima kızdım. Hayir yapma diye . Anında da pişman oldum
Ama ağladı iste. Snra ben napiyorum diye ayrica ağladım
Bu durumu anormal buldgum ve çözüm aradığım için buraya yazdım
Evet genel olarak agresifim. Yağmurlu günde üzerime arabanın suyu bocalamasi mesela.cildiriyorum o şoförün bilerek veya bilmeyerek bu yaptığına.Bu kadar anlık bi şeyse neden soru açtınız peki? Yani ben de anlık kendimi öldürmek istiyorum ama anlık olduğu için hayatıma etki etmiyor geçip gidiyor. Ki soruda da 1 kere olan bi şey olmadığını yazmıştınız şimdi anlık diyorsunuz, sorunun amacı nedir o zaman?
3. Nerede okudunİnsanca bebeğe hayır demekle, hırçınca sinirle demek farklı şey. Sizin evde bu fark baya belirgin. Hiç bahane bulma yaptıklarına, yaptığını da yumuşatma. Birde yanlışını kabul etmiyorsun, bahaneler bulup, eşini suçluyorsun hayret verici bir durum.
Pişman olan insan dikkat eder, bir yapar, iki yapar, üç olmaz.
7aylik bebeğe yapma diye de bagrilma,.Çünkü bebek o bebek...Ağlatacak kadar korkutmussunuz ,bize de cemkiriyorsunuz bence bu sizin karakteriniz ve kötü kalbiniz...Ne babanızı kaybettiğiniz için ne kocanız kötü olduğu için...Burda kötü olan sizsiniz....He ayrıca ben çocuklarıma sesini yükselten bir anne değilim,her şeyi anlatarak açıklayarak söylerim....Lohusa depresyonu olsa bebeğiniz sevmezdim. Bebeğimi seviyorum ve anlık kazıdım diyorum. Hani sizin evinizde oğlum yapma diye bagirdigiginjz gbi
Bakın burada bir iki kere oluyor gibi yazmayan sizsiniz. Ötle sert bağırdım ki demişsiniz. Yapma hayır bağırması değil anlatılan. Ve anlattığınız durumun sık yaşandığı da belli anlatımınızdan.Bu depresif halim her hareketine yansıyor. Kızım a ek gıda surecindeyiz . Üstüne yemek döksün bağırıyorum, yere bisey dökülsün bağırıyorum. Dün yine döküldü. Öyle sert bağırdım ki. Yüzüme acı acı bakıp iç geçirerek ağladı yavrum. Biliyorum, bu bagirislarim onun ozguvenini de etkileyecek.
Tabi kii eşimi de suçlarımİnsanca bebeğe hayır demekle, hırçınca sinirle demek farklı şey. Sizin evde bu fark baya belirgin. Hiç bahane bulma yaptıklarına, yaptığını da yumuşatma. Birde yanlışını kabul etmiyorsun, bahaneler bulup, eşini suçluyorsun hayret verici bir durum.
Valla istediğin gbi düşünebilirsin tatlımİnsanca bebeğe hayır demekle, hırçınca sinirle demek farklı şey. Sizin evde bu fark baya belirgin. Hiç bahane bulma yaptıklarına, yaptığını da yumuşatma. Birde yanlışını kabul etmiyorsun, bahaneler bulup, eşini suçluyorsun hayret verici bir durum.