- 26 Ekim 2022
- 943
- 1.552
- Konu Sahibi Sardunya21
Rica ederim. Bahsi geçen yerlerde deva aramış ilaçlardan yan etki dışında birşey elde edememiş ve belediyenin sayesinde terapi almış biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki herşey sizin gayretinize kalmıştır. İlişkiler kangren olduğunda onu kesip atmak gerekir. Eğer evladınıza karşı sabrınız artacak ise bunu bir düşünün derim. Kaybınız için üzgünüm. Başınız sağ olsun. Ancak babanız sizi görebiliyorsa şuanki halinize çok üzülüyordur. Güçlü olmaya çalışın. Nefes almak ve ani tepkiler vermemeyi öğrenmek bana gündelik hayatta da çok işe yaradı. Sizin de yaracak çocuk onlar bırakın batırsın yeter ki yesin. Benim oğlum batırıyor ben temizliyorum her gün halı, koltuk vs silmek zorunda kalıyorum. Ama sorun değil onun canı sağ olsun. Bir yerine birşey olmadıktan sonra kirlenen temizlenir kırılan kaldırılır atılır dağılan ortalık elbet toplanır.Çok haklısın. Zor zamanlardan geçiyorum inan
Normalde sinirli biri değilim. Şu meseleler olmasaydı . Hak etti kızıma iyi ki bağırmısim da demedim. Anında pişman olup çare aradım. 3 hafta önce de dahil buna
Dediklerini uygulamaya çalışacağım
Tesekkur ederim.
Şuan ona sıkı sıkı tutunun. O sizin canınız size ihtiyacı var. Bunların sorumlusu değil. Zaten bunun farkındasınız pişman olmak bir adımdır.
Hatayı kabullendiniz ve şimdi düzeltmek istiyorsunuz. Bu umut verici bir adım. Bu buhramdan kurtulmanız için dua edeceğim. Umarım iyi olursunuz.