Kizima isim

Selinin anlamini sevemedim sena ismi de esimin icine sinmiyo simdi defneye donduk cildiracam ne zor seymis kiz ismi koymak
Kesinlikle öyle ya .Ben ilk kizimda 7 aylıktı karar vermiştim karnımda.Tam 6 ay isim aramıştım .Şimdi de 35. Haftaya girdim ama hâlâ net değil .Irmak ta kaldık en son .Başka son anda içimize sinen bir isim olmazsa ırmak olacak heralde .Hatta daha fazla kafa karışmasın diye hemen isimli yastık siparişi vereyim diyorum Defne de güzel .Biz çok fazla kullaniliyor diye düşünmedik.

Bide ben onereyimmi size beril ve ceren ismi ben koyamiyorum kuzenimin kizinin adi diye

Ipek ismi de kuzenimin kizinin adi ben sorun etmem de onlar eder diye koymuyorum
Benim de öyle kuzen adı kuzenlerin çocuğunun adı diye eledigim çok isim oldu .İçime çok sinen ,çok beğendiğim isimler vardı ama yakınlarda ,akrabalarda var diye vazgeçtik malesef. Nil,Nehir,Duru ,Damla ,Sare ,Nilay ..Çok beğendiğim isimlerdi ama hepsi var .Haklısınız .Ben de öyle düşündüm .Sorun ederler diye .

Bide ben onereyimmi size beril ve ceren ismi ben koyamiyorum kuzenimin kizinin adi diye
Siz de iyice kafamı karistirin Ceren ismi de güzel ama ona da kayınvalidem söylediğimde ay komşumuzun kızınin ismi diye başladı kızın butun olumsuz ozelliklerini saymaya Vazgeçtim o yüzden .Beril isminin anlamıni çok beğendim ben ama eşim ağır buldu nedense .İstemedi .İkisi de bir ara düşündüğümüz isimlerdi .İnci uzun süre gündemdeydi ama bu masumlar apartmanindan sonra çok duyduk inci .Arkadaşlardan da ikisi koydu .O yüzden vazgeçtik .Irmak ta hicbir pürüz yok şu anlık

Ben pazartesi dogum yapiyorum once aylin dedim yine akrabada var diye dondum sonra inci esim istemedi sonra sena dedim esim basit buldu en son defne fena degil dedi ama bakalim pazartesiye kadr degisecekmi artik yaygin olmasindan gectim valla begenim yeter iste bu diyebildigim olmadi

Evet irmakta guzel daha fazla karistirmim ben unisex olmasa deniz ismini de begeniyorum

Aylin ben de düşündüm .Çok sevdiğim bir isim ama eşim istemedi akrabasinda varmış ,arkadaşı varmis falan vazgeçtik .Ayy sizin çok az kalmış.Defne güzel bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…