Sena isminin anlami övgü Kuranda da parilti ve ışik olarak geciyor selin isminin anlami gur akan su ve ortadoguda yetisen bodur bitki demekSelin daha kibar gibi ama anlamlarini bilmedigimden bişey diyemem
Kuran'da geçmesi güzel bişi selin geçmiyor sanırımSena isminin anlami övgü Kuranda da parilti ve ışik olarak geciyor selin isminin anlami gur akan su ve ortadoguda yetisen bodur bitki demek
Evet Kuranda gecmiyor bide daha anlamli olsaydi koyabilirdim bodur bitki falan olunca itici geldi bana sena ismide naif geliyo ama esimin icine cok sinmedi gibi hissettimKuran'da geçmesi güzel bişi selin geçmiyor sanırım
O kadar cok isim saydimki hepsine yok dedi defne dedim inci dedim yareni soyledim kiz ismi bulmak cok zormus en son sena hem anlamli hemde soylemi naif gelmistiBaşka ortak bir isim bulabilirsiniz
Bı selini mi beğendiO kadar cok isim saydimki hepsine yok dedi defne dedim inci dedim yareni soyledim kiz ismi bulmak cok zormus en son sena hem anlamli hemde soylemi naif gelmisti
Bide aylin dedi o da kuzenimin kizinin ismi o yuzden yok dedim bide selin nasil diye sorduBı selini mi beğendi
Benim kızım olursa mina koymak isterim zeynep mina mesela hemde peygamber efendimizin kızının ismi zeynepBide aylin dedi o da kuzenimin kizinin ismi o yuzden yok dedim bide selin nasil diye sordu
Cok guzel zeynep ismine de bayilirim cevremde oldugu icin koyamadimBenim kızım olursa mina koymak isterim zeynep mina mesela hemde peygamber efendimizin kızının ismi zeynep
Sena ismi bana hem anlamli hem de naif geliyoSena bence. Yeni nesil dandik isimler düşünmemeniz ne güzel.
Bence de kulağa hoş geliyor, anlamı da güzel.Sena ismi bana hem anlamli hem de naif geliyo
Mercan isminide sorayim bi valla ona da yok derse sena zaten dogumum pazartesi sadece 5 gunum kaldiben mercan ismini cok begeniyorum
Evet genellikle ince harfle biten isimler daha hos geliyor dediginiz gibi sena daha anlamli onun soylemi de bana guzel geldi hem anlamli hem naif geliyo sena ismiIkisi de güzel bence.
Selin kulağa daha hoş geliyor.
Sena daha anlamlı
Tabiki ederim insallah en kisa zamanda bu guzel duyguyu sizde tadarsiniz bizde size isimler oneririz Rabbim isteyen herkese nasip etsin saglikli sihhatliAyy ne guzel bı duygu bana da dua eder misiniz cocugum olmuyorBence sena adı gibi ömrü de güzel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?