Doğuma Hazırlık kızıma isim teyzeleri??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

teyzeleri minik kızımın adı ne olsun?

• berra

OY: 37 25,7%
  • alya

OY: 26 18,1%
  • ceylin

OY: 17 11,8%
  • ecrin

OY: 15 10,4%
  • mina

OY: 24 16,7%
  • tuana

OY: 25 17,4%

• Ankete Katılan
    144
benim adımda zeynep sevindim sevindim :)))

iki isim isterseniz zeynep nil ,zeynep naz , zeynep dila ,zeynep beril ,zeynep devin , zeynep dilay , zeynep ilkim ,belki hoşuna giden olur diye yazmak istedim şimdilik aklıma gelen bunlar küçük meleğe hoşuna gidecek bir isim bulmak istiyoruz şimdiden merak ediyorum ismi ne olacak :)))

teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan

bebegın once saglıkla gelsın canım...................ısımler konusunda her bulunan yorumu yapmayın arkadaslar lıbyana arkadasımız cıok guzel yorumlamış................mına guzel bır ısımdır hacta ıbadet mekanlarının bırının adıdır lıman anlamıda vardır.............alya sadece erkek adı degıldır kıza daha cok konuluyor ortak ısımlerdendır..............ben mına ela alya dıyorum ama ışın zıor .......ınş karar verebılırsın ..................

benim begendiklerim
nil
defne
derin
beren
lal
berrak
berra
tuana
öykü
melin
duru
dora
ea
ilkim
kumsal :)

kızımız olacakmış ama biz isim bulamıyoruz kararsız kaldık,artık ismiyle seslenmek istiyoruz bi el atıverinopuyorumnanaktan sizin hoşunuza giden isimleride paylaşabilirsiniz şimdiden teşekkür ederiz:1hug:

arkadasım ben BERRA YI oyladım çünkü benim kızımın adı şimdi ikinci kızıma hamileyim ve bende senin gibi isim bulamıyorum berra ya uygun BERİL istiyodum fakat eşim pek istemedi o yüzden kararsızım.

arkadasım ben berra yı oyladım çünkü benim kızımın adı şimdi ikinci kızıma hamileyim ve bende senin gibi isim bulamıyorum berra ya uygun berıl istiyodum fakat eşim pek istemedi o yüzden kararsızım.

[colorcolor]

Son düzenleme:
cok degisik isimler gercekten...en güzeli mina gibi görünüyor ..bunun haricinde fikir istersen ela , naz isimler cok güzel bende kizim olursa bunlardan birini koycam

bence en güzel kız ismi BUĞLEM anlamıda cenneti müjdeleyen melek. benimde kızım olacak ismini buğlem koymayı düşünüyorum ( yada DUANUR)

X