Doğuma Hazırlık kızıma isim teyzeleri??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

teyzeleri minik kızımın adı ne olsun?

• berra

OY: 37 25,7%
  • alya

OY: 26 18,1%
  • ceylin

OY: 17 11,8%
  • ecrin

OY: 15 10,4%
  • mina

OY: 24 16,7%
  • tuana

OY: 25 17,4%

• Ankete Katılan
    144
slm canlar ben yeni üyeyim hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.bence ecrin ve ceylin çok güzel isimler anlamlarıda güzel.özellikle ecrin smini son zamanların anne adaylarından çok duyyorum.ceylin daha güzel sanki:teselli:

hoş geldin canım bende cok duyuyorum bu nesil büyüdügünde eskinin ahmeti mehmeti cok olurya o zamanında ecrini ceylini tuanası cok olcak galibakaydirigubbakcemile3

ben 1,5 aylık evliyim bebiş düşünüyorum ama acaba erken mi kızlar ne derseniz?zaten doktora gittim enfeksiyon varmış 1 yıl olmayabilir normaldir dedisenağlama

tebrik ederim canım
sağlıcakla gelsin dünyaya meleğin :nazar:
alya ismi kulağa çok hoş geliyor yada ceylin ikisi de güzel isimler

a.s hayatım saol.gerçekten öyle herkez aynı ya da birbirine çok yakın isimler veriyolar çocuklarına.ya canım bişi sorcam ben yeniyim bilmiyorum.yazılarım renkli olsun istiyorum adım yaşadığım yer mesleğim görünsün istiyorum olmuyo nası yapcam?

ben 1,5 aylık evliyim bebiş düşünüyorum ama acaba erken mi kızlar ne derseniz?zaten doktora gittim enfeksiyon varmış 1 yıl olmayabilir normaldir dedisenağlama

Merhabalar..
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Erken veya geç konusunda bizler birşey diyemeyiz ;Allah bilir ama hayırlı vakitte olsun diye dua ederiz:)

Enfeksiyon derken,idrar yollarında mı?
Bayanların çoğunda bu sıkıntı vardır ilaçlarla tedavi edilebilir ve normal bir durum.
Üzmeyin kendinizi..
Sevgiler

berra ve tuana arasında kaldım.. :uhm: ıkısı de cok hos .. ama son olarak tuana dedım.. :lepi: ama yıne de ıyıce arastırılmalı.. kulaga guzel hos gelmesınden once nasıl bı anlamı manası oldugu.. :nazar: Kur'an da gecıyor mu gecıyorsa anlamı nedır? Rabbım saglıkla huzurla mutlu bı omur nasıp etsın ınsallah.. :Saruboceq: ısmıyle yasasın.. :ecrin_bebek:

selinaycığım bende sana birkaç isim önereyim belki yardımcı olabilirim....ipek,gökçe,melis,irem,mislina,cansın,sıla,ceylin,ceyda,özge,ildem,naz,güneş,deniz,beren,alya,çisil,ılgın,lina,mina,oylum,peren .........aklıma gelenler bunlar........

senin listenden ise ceylin derim........a.s.

ALLAH yardımcın olsun canım.....

canım ben hemen olsaydı diyorum.ama benimde arkadasta vardı ilaç kullandı oyle 1 yıl fılan degil herkeste oluyo enfeksyon o aydada hamile kaldı bizde olmazmı acaba diyorduk ama şimdi dogurdu bile maşllh

*** ZEYNEP***

En güzel isim bence. Kendi adım diye demiyorum ama :kedi: bi kere modası hiç geçmez. İkincisi kulağa çok hoş geliyor. Ben çok karşılaştım zeynep ismini çok sevip bana met eden. Hatta bizim ailede kuzenimin adıda ZEYNEP dir.

Yaw bu arada yazıyorumda, arkadaşın kızı doğmuşda olabilir :)

Daha isimsizde bak dur, bir daha düşün. Yukardaki isimlerin hepsi birbirinin benzeri
ama ZEYNEP çok farklı :lepi:

Yaw bu arada yazıyorumda, arkadaşın kızı doğmuşda olabilir :)

Daha isimsizde bak dur, bir daha düşün. Yukardaki isimlerin hepsi birbirinin benzeri
ama ZEYNEP çok farklı :lepi:

yok canım dogurmadım daha benimki 19 haftalık:) ilk ismi zeynep yada elif düşünüyoruz ama zeynep daha cok düşündügümüz isim.yani zeynep olcak her halukarda sagolopuyorumnanaktan

Budur işte

Valla çok doğru bi karar canım tebrik ederim. Sizde çocukda pişman olmaz adından. Ben çok memnumun, hep adımla ilgili güzel şeyler duydum. Zaten tüm türkülere, filmlere konu olmuş bi isimde vardır bi keramet yerimseniben

Umarım adı gibi bahtıda güzel olur güzel zeynebinizin.

yok canım dogurmadım daha benimki 19 haftalık:) ilk ismi zeynep yada elif düşünüyoruz ama zeynep daha cok düşündügümüz isim.yani zeynep olcak her halukarda sagolopuyorumnanaktan

benim adımda zeynep sevindim sevindim :)))

iki isim isterseniz zeynep nil ,zeynep naz , zeynep dila ,zeynep beril ,zeynep devin , zeynep dilay , zeynep ilkim ,belki hoşuna giden olur diye yazmak istedim şimdilik aklıma gelen bunlar küçük meleğe hoşuna gidecek bir isim bulmak istiyoruz şimdiden merak ediyorum ismi ne olacak :)))

X