Doğuma Hazırlık kızıma isim teyzeleri??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

teyzeleri minik kızımın adı ne olsun?

• berra

OY: 37 25,7%
  • alya

OY: 26 18,1%
  • ceylin

OY: 17 11,8%
  • ecrin

OY: 15 10,4%
  • mina

OY: 24 16,7%
  • tuana

OY: 25 17,4%

• Ankete Katılan
    144
bende alya dıyorum cok guzel ve degısık bı ısım allah hayırlı bır evlat nasıp eder ınsallah

ben oyumu tuanadan yana kullaandim
kizimin ismide tuana
ki ekledigin isimlerin hepside cok hos bence

ben anlamindan önce ismi begenmisdim
sonrada anlamini cennete düsen ilk yagmur damlasi oldugunu ögrendim nettede arasdirirken hep öyle cikdi karsima
rabbim icimdeki niyetimi biliyo benim icinde önemli olan o ben o niyetle koydum önce ismi sevdigim sonrada anlamini begendigim icin

mina, içinde şeytanın bulunduğu rivayet edilen dağ...ve evet şeytan taşlamanın yapıldığı yer de bu dağdaymış...
çok severim bu ismi ama vazgeçtim...

Burada yapılan bazı yorumları okudum ve açıkçası hiç hoşuma gitmedi .Hiçbir anne baba çocuğuna kötü bir isim vermez.Lütfen yeterince araştırma yapmadan yorum yazmayın.

ceylin ismine gelince ben kızım olursa bu ismi düşünüyorum diye çok fazla araştırdım .Evet bu isim kur'an da geçmiyor (görev yaptığım köydeki imama sordum) çünkü arapça değil farsça kökenli bir isim .Anlamı da cennete giden yol , kapı değil.Bu yol da yaptığımız iyilik karşısında deriz ya cennetliksin diye işte sevap işlerken bize açılan manevi bir yol anlamında .

Ecrin ise ecr kökünden yani ödül , mükafat gibi bir anlamı var...Bunun neresi kötü.....
Ayrıca fb seni her yerde olumsuz cevaplar verirken görüyorum bu niye? Sen beğendiklerini yaz da bizde merakımızı giderelim......

isim önerime gelince ÖMRÜM olsun derim de bakalım fbli ne diyecek........:umursamaz:

Bence en iyisi Berra diğerleri bu aralar en çok konulan isimler yaşıtlarıyla aynı olur :sinifsinif:

isimler başabaş gdio yandın işin zor opuyorumnanaktan

yaren nisa eylül bnlarda güzel bnce

Arkadaşlar bende hepinize çok teşekkür . Bend kızıma burdan güzel isimler bulabilirim . Vede isim anlamlarını daha ayrıntılı öğrenebilirim çünkü bende eçrin düşünüyurdum.

böylede zor oldu herkesin düşüncesi farklı devamlı degişiyo benim düşüncede sagolun biraz daha bekleyeyim bakalım anketin son durumuna göre karar veririz inşllh sagolun kızlarr

Arkadaşlar bende hepinize çok teşekkür . Bend kızıma burdan güzel isimler bulabilirim . Vede isim anlamlarını daha ayrıntılı öğrenebilirim çünkü bende eçrin düşünüyurdum.

evet canım iyi oluyo böyle sen ne düşünüyosun isim olarak kafanda varmı bikac isim

slm canlar ben yeni üyeyim hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.bence ecrin ve ceylin çok güzel isimler anlamlarıda güzel.özellikle ecrin smini son zamanların anne adaylarından çok duyyorum.ceylin daha güzel sanki:teselli:

X