Doğuma Hazırlık Kızıma isim :)) lütfen ..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bu_buse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2014
11
0
1
Denizli
Mrba kızlar :) bu ay sonu kızım olcak inşallah ama isim bulamadık oğlum Ece istiyor :) yanına uyumlu güzel isim bulamadık fikirlerinizi alabilirmiyimmm teşekkürler :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oğlunuzun adı nedir ?
bilelim ki ona göre düşünelim

Bu arada hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Behice ece(Şirin kraliçe) Çelebigüzel olur sanki :)))))))
Birce ece Çelebi(biricik kraliçe)

Son düzenleme:
Oğlumun adı Mehmet Yiğit :) soy ismimizde Çelebi . Aslında tek isim istiyodum ama :) oğlumu kırmak istemiyorum

Oğlumun adı Mehmet Yiğit :) soy ismimizde Çelebi . Aslında tek isim istiyodum ama :) oğlumu kırmak istemiyorum

Ben yanlış mı anladım acaba oğlunuzun ismine mi uygun olacak isim ece ismine mi uygun olacak?
ben oğlunuzun ismine uygun olacak diye düşündüm o yüzden sordum ismini pardon

:) oğlum Ece istiyor bizde yanına ikinci isim arıyoruz Ece ye uygun :) 😍

Ece Yaren geldi aklıma nedense

Son düzenleme:
e yerine a harfli isim olsa daha iyi olur ama:)

Dila
D: Üstün gücü temsil eder; hırslı ve zorluklara direnen kişilerdir.
i: Hassas, duygusal ve kırılgan kişilik.
l: Sanatsal yönleri olan kabiliyetli kişilik.
a: Algılama gücü ve mantık yürütme kabiliyeti yüksek kişilerdir.
Ece
E: Ruhsal karışıklığı temsil eder, bu kişiler üzüntü ve sevinci bir arada yaşarlar, ruhsal gel gitleri vardır.
c: Güzel sanatlara yatkınlıkları vardır. Duygusal kişilerdir.
e: Ruhsal karışıklığı temsil eder, bu kişiler üzüntü ve sevinci bir arada yaşarlar, ruhsal gel gitleri vardır.

ecenin harf anlamlarının durumu vahim diye, Dila ekledim Ece Dila Çelebi :)

Eşim - Elif Ece / Zeynep Ece / Ceylin Ece istiyor napcamı bilemedim şuan herkes Elif bişey Zeynep bişey koyuyor tamam çok güzel isimler ama yinede arayış içindeyim 😐😐

mesaj tekrarı..

Son düzenleme:
son yazdığım gördünüzmü :)
a koymak lazım isme, enerjisi yüksek olsun diye elif, ceylin,zeynep;

E: Ruhsal karışıklığı temsil eder, bu kişiler üzüntü ve sevinci bir arada yaşarlar, ruhsal gel gitleri vardır.
f: Sakin kişiliği ifade eder, uysal ve güvenilir kişilerdir.
e: Ruhsal karışıklığı temsil eder, bu kişiler üzüntü ve sevinci bir arada yaşarlar, ruhsal gel gitleri vardır.
Z: Bilimle uğraşan, okumayı seven, akademik anlamda başarılı kişilik.
y: Geçmişteki İzleri, üzüntü ve diğer olayları sürekli yaşarlar, geçmişlerini asla unutmazlar, ancak güçlü kişilik yapıları vardır.
n: Üstün güçleri olan ve sağduyu sahibi kişilik.
p: Kendinden emin kişilik. Girdikleri ortamda kendilerine güvenli davranışlarıyla dikkat çekerler.
C: Güzel sanatlara yatkınlıkları vardır. Duygusal kişilerdir.
y: Geçmişteki İzleri, üzüntü ve diğer olayları sürekli yaşarlar, geçmişlerini asla unutmazlar, ancak güçlü kişilik yapıları vardır.
n: Üstün güçleri olan ve sağduyu sahibi kişilik.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…