Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oğlumun adı Mehmet Yiğit :) soy ismimizde Çelebi . Aslında tek isim istiyodum ama :) oğlumu kırmak istemiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Behice ece(Şirin kraliçe) güzel olur sanki :)))))))
Birce ece(biricik kraliçe)![]()
ben çok sevdim :) ikisini kullanmaz zaten :):)) Hmm Behice Ece anlamı güzel oldu ama söylemesi zor oldu gibi sanki 😊
:) oğlum Ece istiyor bizde yanına ikinci isim arıyoruz Ece ye uygun :) 😍
Neden yalnızda güzel bir isim :)
Celebi soyadina yakisacak bir isim bulursunuz insAllah :) cok güzel soylu bir soyad
D: Üstün gücü temsil eder; hırslı ve zorluklara direnen kişilerdir. i: Hassas, duygusal ve kırılgan kişilik. l: Sanatsal yönleri olan kabiliyetli kişilik. a: Algılama gücü ve mantık yürütme kabiliyeti yüksek kişilerdir. |
E: Ruhsal karışıklığı temsil eder, bu kişiler üzüntü ve sevinci bir arada yaşarlar, ruhsal gel gitleri vardır. c: Güzel sanatlara yatkınlıkları vardır. Duygusal kişilerdir. e: Ruhsal karışıklığı temsil eder, bu kişiler üzüntü ve sevinci bir arada yaşarlar, ruhsal gel gitleri vardır. |
son yazdığım gördünüzmü :)Eşim - Elif Ece / Zeynep Ece / Ceylin Ece istiyor napcamı bilemedim şuan herkes Elif bişey Zeynep bişey koyuyor tamam çok güzel isimler ama yinede arayış içindeyim ����