Kızıma, bize yemek yapmayan kayınvalide

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Art niyetli mi değil mi orasını bilemeyiz ama insanların o telasta size yemek getirmelerini beklemek biraz bencillik gibi geldi. Çocuğuz sevmiyorsa ona sevdiği birşeyi kendiniz yapabilirsiniz bence fazla alıngan tepkiniz hele büyük gelin dediğiniz kişiye

o 10 kişi kim?
siz 3 onlar normalde evde 7 kişi mi yaşıyorlar?
kadın her akşam ne uydursun 10 kişiye allasen.
sizde gelip akşam yemeklerine karışmam tavırları içinde olursanız önünüze ne konursa yerseniz beğenmiyorsanızda kalkıp yaparsınız.

aklima sey geldi bir koy dugunune gitmistik. kardesim kucucuk dugun yemegini de kacirmisiz ..kardesim agladi ..babamda yanimiza gelen damada (babamin arkadasi ) neden agliyor deyince karni acikti demisti

hic unutmuyorum gecmis gun koca tandirin arasina yumruk kadar keci peyniri koymustu dugun sahibi ..kardesim onu yiyip susmustu

Muhtemelen siz 1 hafta boyunca evdeki hicbir ise yardim etmediniz. Dugun evinde herkes isin bi ucundan tutar. Evin gelini hazir yemek beklemez. Ama anladigim kadariyla siz gunboyu sadece bebekle ilgilendiniz. 3 ogun yediginiz icin de ogle yemegini yaptiniz. Evdeki digerleri ogleyim yemediginden yaptiginiz yemegi sadece siz yediniz. Kayinvalide aksam yemek yaparken mutfaga bile ugramadiniz. Onunuze hazir sofra gelsin diye beklediniz. Patlican oldugunu duyunca da kalkip bi corba kaynatmak yerine disarda yediniz. Kayinvalidenin yasadigi şoku tahmin edebiliyorum.
Bir kuru ekmek de mi alamadiniz kina gunu yaniniza? Icine peynir koyar verirdiniz cocuga.
Gunboyu cocuk mu emzireyim yemek mi pisireyim demissiniz de, 22 aylik cocuk gunboyu emiyor mu cidden?

Kv yaz menüsünü oluşturmuş. Her öğlen bakla her akşam patlıcan yapacakmış

kadın akşam yemeği yapmıyor bunları okusa düşüp bayılacak
bir gece pilav yapmış ama djdkdkdkd

Kadın et ekmekle doyuyoruz diyebilir çünkü onun evi. Onun mutfağı. Öyle şey olur mu diyip ayıp etmişsiniz. Pilav ve salata sizin kişisel tercihiniz. Aynısını büyük dayımın karısı yapıyor akşam yemeğinde kalabalığız sıcak ekmek alalım kahvaltı yapalım diyoruz herkes okey yengem olur mu öyle diyip börek yapıyor sonra da ben misafirim yemek yaptım diyor. Eee yapma ne pişerse ye sus o zaman bize ne

Evet öncesinde konuşma geçti. O da kızım patlıcan yemediği halde kv’nin 2 gün sade patlıcan yemeği yaptığına şaşırdı. O yüzden bizde yiyin isterseniz akşam yemeklerini dedi. (Önceki yaz onlarda kalmıştık) Biz de teşekkür edip
kendimiz halledeceğimizi söyledik.

Ben burada bir suçlu aramadım. Sadece bu olayı da ekstra anlattım. Bizde eve misafir gelince herkesin yemeğini ayrı ayrı düşünürüz. Ben de yılda bir kere gittiğim evde bir öğün en azından torununu düşünmesini bekledim, ama demek ki beklememek gerekirmiş.

Biz de sahilde balık lokantasına düğüne gitmiştik çocukken. Garipçe tarafında, o zamanlar 3. Köprü de yok, oralar bomboş arazi. Sadece birkaç deniz restorani var boyle.
Biz bekle bekle, daha gelin damat bile cikmadi. Bekle bekle aciktik. En son babam çıktı şöyle bir on-yirmi dakika sonra geldi, tekel bayii bulmuş açık. Ondan çizi , Halley, kek falan almış sagolsun..hem biz yedik hem masadaki diğer aç akrabalar

Kayınvalidenizin yaptığı doğru değil ama sizin tavrınızda doğru değil. Anne değilim ama çocuğum aç kalacağına 30 kişiye bile yemek yaparım bence. Inadınız uğruna aç bırakmışsınız

kadın akşam yemeği yapmıyor bunları okusa düşüp bayılacak
bir gece pilav yapmış ama djdkdkdkd

her gün 10 kişiye yemek yapmak kolay sanki.
aşevi mi orası kv yide aşçıbaşı falan sandı zaar.
bir bezelye yapmış bir akşam birde pilav.
başlıkta kv kızıma bize yemek yapmadı.
kadın bunları yemeğe çağırmış sanki de önlerine bişe koymamış.

Napıyor bu kadın patlican yemeğinde sadece patlicanı mi haşlayıp önünüze koydu? O yemekte patates vardır kıyma vardır, patlicanı bebeğe vermezsin kalanını verirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…