Kızıma, bize yemek yapmayan kayınvalide

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Açlıktan ağladı ne de mek ya ...çocuğunuza bir kap yemek yapsaydiniz....millete yapmak zorunda değilsiniz ama evladinizi önce siz düşüneceksiniz. On kişilik değil de çocuğa kadar yapsaydiniz

Kolun mu yok? Makarnada mı haşlayamadım eltin yemek getirene kadar? Çocuk açlıktan ağladı pis insanlar modu yaratacağına önce kendine dön bak. Çocuğun acıkma saati bellidir ve o saatten önce yemeği hazır edilir. Soğanla salçayı kavurup üzerine ne eklersen yemek oluyor bunu yapmaktan aciz gibi davranırsan ki kendin diyorsun her malzemeyi kendim götürdüm diye kızın daha çook ağlar..

Tabiki inadından aklınca kv bizi aç bıraktı bir daha onun evine gitmeyeceğim demek için yapmış . Kadının telaşı var o mu yemek yapacak yoksa evdekiler mi ? Neymiş diye 10 kişiye yemek yapsınmış ? Arkadaş premses çünkü

Ayda yılda bir gidiyormuşsunuz, kayınvalideye tepkiniz konusunda haklısınız. İnsan özen gösterilmesini bekler, bu doğal. Ama sırf pisliğine, çocuğa yemek yapmayıp açlıktan ağlatıp dram yaratmışsınız. Birilerinden kınaya yemek getirmesini isterken ben ne saçmalıyorum diye düşünmediniz mi yahu. Yapıverseydiniz ya evde bir makarna. Ajitasyonunuzu eşiniz yediyse ne ala ama bize geçmedi.

Yahu çocuk sizin çocuğunuz, onu ilk basta düşünmesi gereken sizsiniz! Kayınvalide veya elti değil. Baktın 2 gün kayınvalideden hayır yok kendini ona göre ayarla çocuğuna yetecek kadar yap ne yiyecekse. 1 hafta kaldığın evde de bi zahmet çocuğunun yemeğini sen düşün, gerçi 1 günde kalmış olsan senin düşünmen lazım. Bahane aramayın yok ben zaten çocukla ilgileniyorum, 10 kişiye yemek mi yapacağım falan diye. Yazık günah millete güvenerek çocuk aç bırakılır mı, nasıl annesiniz siz, nasıl sorumsuzluk bu?! Gerekirse yumurta kırıp yedirin. Önce kendinizin sorumsuzluğuna bakın, eleştirin. Bir de millete çocuk aç diye söylenmişsiniz. Garipsiniz gerçekten.
Çocuk için benim içim acıdı ya!!

Kv bilenmiş, çocuğu aç birakmışsınız.Hic bir yer açık değilse ,süt ,ekmek alıp içine katık yapıp insan bebeğini yine aç bırakmaz.Kadinin tavrını ilk günden anlamişsiniz ona göre olan yapsaydiniz.Çocuk aç diyen baş bas bağıran bir anneyi düğünde görsem kv aç bırakmış diye düşünmem bu kadının problemi ne der ? Bebeğe acırım..........

Ayy benimde anılarım depresti ben yeni evlendigim yıllar çok aç kalmisligim var kayinvalidemde peynir ekmekle de karnım doyardi ama ne peynirini yiyebilirdim ne zeytinini gündüz beni evde yanlız bırakır giderdi 10 gün kalırdık hergun giderdi bende cahillik var dolabında hicbisey yok eşim arkadaşlarınin yanına gider akşam gelir ben 45 kilo kadınım açlıktan mahvolurdum şimdi sonradan öğrendim bu arada bütün erzagini yatak odasına saklıyor benden sonra gelen gelinler herseyini döktü ortaya çocuklarımın mamasini sütünü corbasini bile yanımda götürdüğumu bilirim kaç sene oldu hala.evinde yiyemem bende yapıyım desem hicbiseyi bulamıyorum evinde ki iştende kaçmam yani hala aynı çocuklarım büyüdü onlar bile söyler babaannemde ne yemek yeniyor ne de doyuyor insan diye gitmiyorum artık ben zorda kalmadıkça zaten ilk 10 yıl eşim zorla götürüyodu artık o da zorlamıyor rahatim sizde eşiniz bişey demiyosa gitmeyin

İlla yemek mi yiyecek meyveli yoğurt olur çorba olur makarna olur girer ne varsa yapar yediririm bu cocuk aç desem elin yokmu derler eltim böyleydi annee yemek hazır mı oğlum aç
Biri de bahane senin oğlundan annesi değil misin sorumluluğu senin diyemedi mi ben olacağım ki anında lafı yapıştırırdım

Kayinvalide yemek yaparken kalkip disari mi gittiniz? Cocugunuza makarna yapardiniz siz de yemegi yerdiniz. Ben yemek yaparken misafir kalkip gitse bi daha yapmam.
Ama ben böyle kocası olanları çok kıskanıyorum yasa benim ki de öyle ben ne dersem yapsa bende simarsam ne güzel olurdu

Yani yatili misafirlige gitsem ve sunu yemiyor kizim yapmayalim dememe ragmen 7 gunun 2 sinde bu yemek yapiliyorsa sahsen bir daha oraya gitmem.
Ama cocugu ac birakmak nedir. Yani yaniniza bi elma dahi almadaniz mi dugune giderken. Kizim 5 yasinda ben bir yere giderken yanima illa atistirmalik aliyorum. Sizinde pek gecinmeye gonlunuz yokmuz bence.

Çocuğun acliktan ağlaması ne demek anlayamadim ben , bi mercimek çorbası, yayla çorbası vs yapmak 10 dk sürer , ya da omlet , krep vs yapmak
Gitmek istemiyorsani gitmeyin ya da kalmayın ama konudaki tek tuhaf insan sizsiniz , sanırım kv de siz onlarda kalmazsaniz mutlu olur zaten

Konu o kadar tuhaf ki , bence bir de kv yi dinlemek lazım neden patlıcan yaptın diye , neticede düğün evi zaten bir telaş bir heyecan var evde , bir de kızına özel yemek bekleyen bir gelin var , kadın bebeğini acliktan ağlatmış, şahsen kv ye neler çektirdiğini düşünemiyorum bile

Cocuga bir corba ya da makarna yapamadiniz mi?

Düşman başına bir gelin

Hayir kadın patlıcan yapmış bu konuda haksiz ama belki belirtmenize kizmistir birde patlican zaten tek olmaz ki yaninda muhakkak corbasi plavi vardir.etyapılmış balık da yapılmış.1gunde tavuklu plav yapılmış geriye kac gün kaldı da hala yemek yapılmadı diyorsunuz.
2 gün de dışarıya çıkılmış...ki bu konuda da diğer arkadaşlar a canı gönülden katılıyorum.eger bir eve gittiyseniz yemege hep beraber gidilir.
kv samimi değilsiniz ama 1.yas doğum gününü onun evinde yapıp pişman olacak samimisiniz..
Hala siz hak vermiyorum vermeyeceğim de.
Demek ki sabit fikirli olmak sadece bir uyuye has bir durum değil birçok kimse de var..
Birde hala düğün telaşı içerisinde iken özel ilgi beklenilmesi hala tuhaf geliyor.
Birde diğer gelinler gelince felan 10 kisi oluyor demissiniz.hadi siz misafirsiniz diğer gelinler gelip yiyorsa bende kalkayım hep beraber yapalim diye kimse öneri atmadimi ..
Kadin hizmetcimi ya herkese yemek yapacak ..gelen herkes hizmet bekliyor cok ilginç..sonucta koskoca bir kadin.gercektwn uzuluyorum annelerimize

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…