Kızıma, bize yemek yapmayan kayınvalide

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz misafire gidince mutfaga girip kendiniz mi yapıyorsunuz ha pardon doğru ya en iyi gelinler öyle yapar

Gerçekten yapmadım rahat olabilirsiniz:)
yooooooo kim demis? Birisi önümüze yemek getirene kadar eyyyleee bekliyoruz, coluk cocugu aglatiyoruz yemek olmayinca, sonracima eltimizi bekliyoruz bebemize iki kasik yemek getirsin diye falan fistan, laf sokuyoruz sonraa niye bize 3 öğün yemek yapmiyorsunuz diye, düğün evi burasi ama valla biz sabah kahvaltimizi saat 7 de yatagimiza isteriz diyoruz sayim mi daha

Cımbızla seçmişsiniz tebrik ediyorum

Aay gerçekten buna mı takıldı ya? Sonuç olarak kadının evladı evleniyor ha kızı ha oğlu. Hey Allah'ım
Oyle yazmis, ben demedigim halde kadinin kizi evleniyor demişsiniz, kadinin kizi evlenmiyor yazmis. Ben de mikemmel zekamla x ile y.yi içler dışlar çarpımı yaptim falan derken hooppp "o zaman oğlu evleniyordur" dedim itiraf edin inanılmaz zekiyim akdhjskal

Benim çocuğumu neden köy büyütsün ya? Anası babası ne güne duruyor? Bende yiğenimi seviyorum,düşünüyorum ama annesi varken neden onun mamasını,yemek saatini ben düşüneyim ya? O zaman annesi,babası niye var? Çok merak ediyorum kaynananız bebeğinizi nasıl büyüttüğünüze karışsa,akıllar verse sürekli o zamanda böyle der misiniz acaba? Adım kadar eminim ki o zaman da kaynanam bebeğimi nasıl büyüteceğime karışıyor derdiniz. Evet kaynanızdan bebeğinize uygun yemek yapmasını beklemeniz abes değil ama yapmadı diye "kayınvalidem kızıma ve bana yemek yapmadı" diye başlık atarak konu açmanız,bunu bu kadar dert edinmeniz çok gereksiz bir beklenti ve hareket.

Ve benim ağzımdan asla bilerek aç bırakmışsınız diye bir cümle çıkmadı. Yanınıza yemek almadığınız için hatalı buldum sizi. Ayrıca şunu çok merak ediyorum bebeği evden doyurup çıkardıysanız bunda kaynananızın suçu ne? Bebeğin sonradan acıkması mı?

Bir çocuğu bir köy büyütür lafı başka anlam taşıyor. Bir ordu gelsede o dediğiniz olmaz. çocugun temel ihtiyacından yalnızca siz sorumlusunuz.
Ayrıca ne kadar çok çeşit yaparsan o kadar çok değer veriyorsun anlamı taşımıyor sizin aile dinaminiğiniz bu olabilir siz onlara çeşit çelit yemek yapıyor olabilirsiniz madem karşılık bekliyorsunuz bidaha sizde yapmayın. değeri , değer görmeyi bununla eşleştirmiş olabilirsiniz ama eşinizin aile dinamiği bu değil demekki. Herkesi olduğu gibi kendi dinamikleri ile kabul etmeyi öğrenmelisiniz size şark sofrası kursaydı sizi çok seviyor anlamına gelmeyecekti.

Ara öğün ana öğün gibi tok tutmaz. Etkisi daha kisadir. Ailemden oyle gördüm, kaynanam yatiyordu vs demeyin artik koca koca insanlar 3 degil 2 ogun yemek yedi diye bu kadar aglamamali. Ekstrem bir durum var. Trafik olabilir, evden gec çıkabilirler, kuaforde isleri uzayabilir, kina gunu mutlaka bir aksilik oluyor. Cocuk 10dk agladi diye kin tutacak kadar hassasaniz kimseden bisey beklemeyin, dort dortluk hazirlanip gidin her yere

Bende hem kariyer yapmış iki ailede de 1000 km uzaklıkta 2 çocuk büyüttüm,daha evine hazır yoğurt girmedi.Herşeyide yapıyorum yetişiyorum,bunun için kariyer bıraktım fedakar anneyim güzellemelerini sevemiyorum.
Ama ne anlatmaya çalıştığınızı anladım.Kv dinzii neden asla mutfağa sokmuyorsunuz.Kuralcı olmayın.Bosverin.Belki canı birşey istedi.Rahat olun ya Bırakın gerekirse yapsın.Anliyorum mükemmeli yapmaya çalışıyorsunuz ama günün sonunda tükenen değer görmeyen siz olursunuz.Yani kv Diniz cidden ayıp etmiş ama kafası karışıkmış o gün.Normal bir gün değil ki.Kafaniz yorulmuyor mu 1 senelik mevzuyu kafanıza bu kadar takmaya .Cidden salın gitsin.Kim ne yapıyorsa kendine

Zaten öğlen yemeklerini ben yaptım dedim sanırım değil mi? O da akşam yemeklerini yapacağını söyledi. Son dakika patlıcan yapıyorum deyince kalkıp yemek yapamam, gider dışarda yerim dedim ve gittik.
Kızınıza küçük bir tencere veya tavada sadece onun yiyeceği miktarda bir şey yapmak bu kadar mı zor? Bütün anneler yumurta kırılan o tavalarda küçük porsiyonlu yemekler yapıyor. Kimse size kalkın 10 kişiye yemek yapın demedi. Hem kimse yoktu sadece biz vardık diyorsunuz hem başka bir yorumunuzda on kişiye yemek yapacak halim yok ya yazıyorsunuz. Hangisine inanalım? Ayrıca yapsanız ne olur ki yani, kadının kızı evleniyor sadece bu bile elinin kolunun bir şeye kalkmamasına sebep olabilir. Bir işin ucundan da tutabilirdiniz.

Hele açlıktan ağlatacağınıza bir avuç makarnayı haşlayıp yoğurt ile yedirebilirdiniz. Bir gün de bu şekilde idare edebilirdi normalde yedirmiyor olsanız bile.

Yooo dediniz bilerek aç birakmissiniz diye yakaladım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…