Kızıma, bize yemek yapmayan kayınvalide

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vala siz de bunu anladiysaniz siz değişiksiniz
Ya bak işte gelde ban yeme.
Sana laf falan sokmadım ciddi ciddi soruna yanıt verdim. Bunda değişik olan ne var diye sormadın mı? Sen olsan kaynanan yemek yapacak diye bekleyip bebeğini açlıktan ağlatır mısın? Konunun değişik olan tarafı bu diyorum. Daha yazılanı anlayamıyor bana değişik diyor ya. Ya sabır.

o eskidendi suan cogu zaman eger disarsa yenecekse disardan hazir geliyor yemek o an gelenlere ikram ediliyor onun disinda uemek olmuyor ..ben kardesimin dugununden ornek vereyim kina gecesi gunu annemin evinde komsular yapti yemekleri..onlar dagitti toparladi

2. gun babam disardan yemek soylemis eve gelenlere o ikram edildi kalani evdekilere kaldi .

ama simdi zatrn dugunler salonda oluyor eve gelen olmuyor bile o yizden gerek kalmiyor

Siz bebeğinizi kaynanadan yemek gelsin diye bekletip açlıktan ağlatır mısınız? Değişik olan tarafı bu da.

Cocuk ek gidaya geçtikten sonra her anne disari cikarken gün planlamasi yapar, disarida kac saat vakit gecirecekse yanina o kadar yemek alir ya da alternatif belirler. Zaten ozel gunlerde herkes kendi kuaforunun, makyajını derdine düşüyor kimse cocugu annesi kadar dusunup ozenli davranmaz.
Ben cocugumu babaannesine emanet etmediysem yemeklerini o dusunmek zorunda değil

Bizdede öyle ama mutlak kına donuşu duğun çıkışo aile yakınlar bir arada oluruz yeriz dışardan gelen olur uzaktan gelen giden ve ahlalisi için hazırlıklı olunur

Konuyu okumamissiniz. Yanina 1 bavul erzak almis zaten konu sahibi. Torun ac kalmiyor cocuk ac kaliyor. Once annenin gorevi cocugu doyurmak.
Hayır ozellike koyma demiş o yemeğe guvenmis
Konuyu okumamissiniz. Yanina 1 bavul erzak almis zaten konu sahibi. Torun ac kalmiyor cocuk ac kaliyor. Once annenin gorevi cocugu doyurmak.

Sakin olun lütfen neden gerginsiniz bu kadar sadece bir soru bir yorum

Ne kadar saygısız yorumlar var. Yani fikrini yazar geçersin ama herkes bir şey üretmiş. Kadının kızı evlenmiyor, bunu yazmadığım halde kızı evleniyor diyenler var. Düğün evi diyor yoğunluk diyor ama evde yoğunluk yoktu. Bütün gün yatıyordu kv. Yalnızca kına günü bir iki misafir geldi. Öyle börekler pastalar yoktu. İyi misiniz? İyice kuruyorsunuz.

Çocuğu aç hiçbir gün bırakmadım tabii ki, yemeklerini kahvaltılarını hazırladım. Uygun yemek olmadığında yaptım veya dışarda yedik. Kına günü yalnızca ara öğün yedirdim çıkardım. Eltim de geç kalınca bir süre aç kaldı. O esnada imkanları kısıtlı bi ara mahalledeydik, mahallede kına oluyordu. Onlar da 10 dk ya geliyoruz deyince bekledik. Yani insan çocuğunu bilerek aç bırakmaz tabii ki. O gün çözüm olarak elitimin yemek getirmesi bence bahsettiğiniz kadar ayıp komik veya yanlış bir çözüm değil, hoş bir şey çünkü normalde biz birbirimizde kalır, birbirimizde yer içeriz Kendinize eğlence buldunuz takılıyorsunuz resmen.

Burada konunun kv nin bile isteye akşam yemeklerini ben yaparım deyip kızımın yemeyeceği yemekleri yapması olduğunu idrak edemiyorsunuz (kendimi kastetmiyorum çünkü çocuğum yokken yemek yapmayıp dışarda yeyip gelin dediğinde pek umrumda olmazdı). Yok yanında muz taşı ekmek ver, bunları tabii ki yapıyoruz.

Daha fazla da yorum yazmayacağım. Gerçekten çok ilginçsiniz.

Bizdede öyle ama mutlak kına donuşu duğun çıkışo aile yakınlar bir arada oluruz yeriz dışardan gelen olur uzaktan gelen giden ve ahlalisi için hazırlıklı olunur
bizde de oyle en yakinlar salon dagildiktan sonra dugun evine gider yapilacak edilecek konusulur herkes uyumak icin dagilir o sirada da illaki varsa boseyler yenir dediginiz gibi

mesrla esimin kuzenin dugunde bizden baska uzak akraba yoktu ben gittigime utandim

yeni nesil evden uzak dugun yapiyor bizim gibi karmasa olmuyor

Aaaa lütfen ennnn mikemmel gelinlere.haksizlik simdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…