Kızıma, bize yemek yapmayan kayınvalide

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya artık adım başı zincir market açılıyor. Birbirinin karşısına açılıyor hatta artık. Nasıl bir mahalleymiş orası ya? Bir bakkal da mı yoktu?

Sizin ısrarla anlamak istemediğiniz şu kimse sizin bebeğinize yemek yapmak zorunda DEĞİİİL
Bu bebek evden aç mı çıktı? Aç çıktıysa sizin hatanız. He yok tok çıktıysa ve sonradan acıktıysa kaynananın bunda suçu nedir? Eltinize güvenene kadar yanınıza bir şeyler almak sizin sorumluluğunuzdaydı. Hadi unuttunuz diyelim yolda giderken alabilirdiniz. Yine söylüyorum bebeğinizi doyurmak,düşünmek sadece ama sadece sizin göreviniz.

Ne olursa olsun yanınızda ufak bir kavanozda çocuğun yiyebileceği bişey bulundurmanız gerekiyor hadi eltinize güvenip o gün için yapmadınız neden halen aynı mevzuyu kafanızda büyütüyorsunuz.bu sene gittiğinizde ne yapacaginiz belli en azından tedarikli olup kriz yaşamayacaksınız

Siz misafire gidince mutfaga girip kendiniz mi yapıyorsunuz ha pardon doğru ya en iyi gelinler öyle yapar

Birine değişik demek argo olmuyor zaten laf sokmak oluyor.
Gerçekten yapmadım rahat olabilirsiniz:)

Bende anneme gittiğim zaman bamya yapiyo mesela çocuklar yemez oda bilir onlara da yiyeceği şeyi kalkıp yaparım, anam bizi aç bıraktı demem. Kaynanamin her yaptığına uyuz oluyorum desen anlarım da, çocuğum açlıktan onun yüzünden ağladı demen seni haksız çıkarıyor üzgünüm

kV ile araniz mi yok acaba ?
Bizimkilerdede 2 ögün yenir.
Yanlarina gittigimizde 3 hafta kaliriz.
Birgun kV ,birgun gorumce yemek yapiyor ise 3. Gun ben yapiyorum. Boylece donusumlu oluyor. Kimsede kimseye birsey demiyor.
Benim cocuklar kucuk iken ogle yemegini hazirlardim.
Cocuklarin yemeyecegi birsey ise yine Careyi kendim yapmakda bulurdum.
Bence iletisimsizlik birazda araniz oyle cok iyi olmadigi icin bu duruma dustunuz ?

Siz misafire gidince mutfaga girip kendiniz mi yapıyorsunuz ha pardon doğru ya en iyi gelinler öyle yapar

Yav bak laf sokmadım diyip hala laf sokmaya çalışıyosun amaaaa

Alıntıladığın 2 mesajda benim. Daha az önce kusura bakma demiştim sana oysaki. Valla gece gece ayarlarımla oynadın he. İyi misin sen?

Sizin iyi gelin kötü gelin olmak la ilgili takintiniz mi var.iyilik birileri takdir etsin diye yapılmaz ..birilerin gözüne girmek beğenilmek içinde.insanin içinden gelir..İyi ve mükemmel insan lar bırakın kv evini bir arkadaşının evine dahi 2 günden fazla kalmak için gidiyorsa mutfaga da girer yemek de yapar bulasikda yıkar.neden ev sahibine yardımcı olmak yükünü almak için.

Eşinizin anne babasının evine gidiyorsunuz, eşinizin kardeşi evleniyor, ama kadının kızı evlenmiyor. Eee yani? Oğlu evleniyor olsun ne farkeder? Bunu yazmadigim halde kizi evleniyor diyenler var demişsiniz de farkeder mi? Oglunun evlenmesi ile kızının evlenmesi? Yukarıdaki yorumlarda bir hanimefendi sordu, eltinizden yemek mi istediniz, eltiniz ben yemek getiririm mi dedi? Kendinizle çeliştiginiz icin insanlar uzerinize geliyorlar, anlamaya calisiyorlar.

Dediklerinize katılıyorum

Burda mesele iyi gelin olmak değil, mesele kendi doğurduğun çocuğun öz bakımından temel ihtiyaçlarından anne-babanın sorumluluğunda olduğu, evde yemek yoksa kimseden beklemeden çocugunun karnını , acıkma saatini ara öğününü atıştırmalığını vs her şeyi birincil bakımdan sorumlu ebeveynin düşünmesi gerektiğini anlatıyoruz.

Çocuğa ara öğün yedirip çıktığımı defalarca yazdım. Bilerek çocuğumu aç bıraktığımı nasıl yazabilirsiniz?
Kimse sizin çocuğunuzu düşünmek zorunda değil cümlesinde sizin gibi düşünmüyorum. Bir çocuğu bir köy büyütür. Çok beklentim de yoktu zaten. Yaparım dediği yemeği yapmasını bekledim sadece çünkü ben onlar geldiğinde dört dörtlük sofralar kurarım. Ben ailemden böyle görmediğim için bu tarz beklentilerim oluşmuş, ama demek ki yanlışmış. Torununu yeğenini düşünmek ayıpmış, beklenmeyecek kadar yanlış bir şeymiş buradaki yorumlara göre. Onların geç kalacağını bilseydim tabii ki yanıma yemek alırdım ama bilemedim. Ben de farkındayım bebeğimi doyurmamın benim görevim olduğunu, zaten ona göre hareket ettim ama burada ortaya çıkan aksiliklerden bahsediyorum. Herneyse.

Aay gerçekten buna mı takıldı ya? Sonuç olarak kadının evladı evleniyor ha kızı ha oğlu. Hey Allah'ım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…