- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.813
-
- Konu Sahibi whispersOFhope
Kayınvalide sepeti çalışmıyor.Elti sepetini ara.Bastan sona out hemde. Hadi kendimi gectim de cocugum icin kimseden bisey beklemem herhalde
Ya artık adım başı zincir market açılıyor. Birbirinin karşısına açılıyor hatta artık. Nasıl bir mahalleymiş orası ya? Bir bakkal da mı yoktu?Ne kadar saygısız yorumlar var. Yani fikrini yazar geçersin ama herkes bir şey üretmiş. Kadının kızı evlenmiyor, bunu yazmadığım halde kızı evleniyor diyenler var. Düğün evi diyor yoğunluk diyor ama evde yoğunluk yoktu. Bütün gün yatıyordu kv. Yalnızca kına günü bir iki misafir geldi. Öyle börekler pastalar yoktu. İyi misiniz? İyice kuruyorsunuz.
Çocuğu aç hiçbir gün bırakmadım tabii ki, yemeklerini kahvaltılarını hazırladım. Uygun yemek olmadığında yaptım veya dışarda yedik. Kına günü yalnızca ara öğün yedirdim çıkardım. Eltim de geç kalınca bir süre aç kaldı. O esnada imkanları kısıtlı bi ara mahalledeydik, mahallede kına oluyordu. Onlar da 10 dk ya geliyoruz deyince bekledik. Yani insan çocuğunu bilerek aç bırakmaz tabii ki. O gün çözüm olarak elitimin yemek getirmesi bence bahsettiğiniz kadar ayıp komik veya yanlış bir çözüm değil, hoş bir şey çünkü normalde biz birbirimizde kalır, birbirimizde yer içeriz Kendinize eğlence buldunuz takılıyorsunuz resmen.
Burada konunun kv nin bile isteye akşam yemeklerini ben yaparım deyip kızımın yemeyeceği yemekleri yapması olduğunu idrak edemiyorsunuz (kendimi kastetmiyorum çünkü çocuğum yokken yemek yapmayıp dışarda yeyip gelin dediğinde pek umrumda olmazdı). Yok yanında muz taşı ekmek ver, bunları tabii ki yapıyoruz.
Daha fazla da yorum yazmayacağım. Gerçekten çok ilginçsiniz.
Ne olursa olsun yanınızda ufak bir kavanozda çocuğun yiyebileceği bişey bulundurmanız gerekiyor hadi eltinize güvenip o gün için yapmadınız neden halen aynı mevzuyu kafanızda büyütüyorsunuz.bu sene gittiğinizde ne yapacaginiz belli en azından tedarikli olup kriz yaşamayacaksınızNe kadar saygısız yorumlar var. Yani fikrini yazar geçersin ama herkes bir şey üretmiş. Kadının kızı evlenmiyor, bunu yazmadığım halde kızı evleniyor diyenler var. Düğün evi diyor yoğunluk diyor ama evde yoğunluk yoktu. Bütün gün yatıyordu kv. Yalnızca kına günü bir iki misafir geldi. Öyle börekler pastalar yoktu. İyi misiniz? İyice kuruyorsunuz.
Çocuğu aç hiçbir gün bırakmadım tabii ki, yemeklerini kahvaltılarını hazırladım. Uygun yemek olmadığında yaptım veya dışarda yedik. Kına günü yalnızca ara öğün yedirdim çıkardım. Eltim de geç kalınca bir süre aç kaldı. O esnada imkanları kısıtlı bi ara mahalledeydik, mahallede kına oluyordu. Onlar da 10 dk ya geliyoruz deyince bekledik. Yani insan çocuğunu bilerek aç bırakmaz tabii ki. O gün çözüm olarak elitimin yemek getirmesi bence bahsettiğiniz kadar ayıp komik veya yanlış bir çözüm değil, hoş bir şey çünkü normalde biz birbirimizde kalır, birbirimizde yer içeriz Kendinize eğlence buldunuz takılıyorsunuz resmen.
Burada konunun kv nin bile isteye akşam yemeklerini ben yaparım deyip kızımın yemeyeceği yemekleri yapması olduğunu idrak edemiyorsunuz (kendimi kastetmiyorum çünkü çocuğum yokken yemek yapmayıp dışarda yeyip gelin dediğinde pek umrumda olmazdı). Yok yanında muz taşı ekmek ver, bunları tabii ki yapıyoruz.
Birine değişik demek argo olmuyor zaten laf sokmak oluyor.Yanıtınız için teşekkürler değişik derken argo anlamında demedim şimdi sakinlesebilirsiniz:)
Kayınvalide sepeti çalışmıyor.Elti sepetini ara.
Siz misafire gidince mutfaga girip kendiniz mi yapıyorsunuz ha pardon doğru ya en iyi gelinler öyle yaparYa artık adım başı zincir market açılıyor. Birbirinin karşısına açılıyor hatta artık. Nasıl bir mahalleymii orası ya? Bir bakkal da mı yoktu?
Sizin ısrarla anlamak istemediğiniz şu kimse sizin bebeğinize yemek yapmak zorunda DEĞİİİL
Bu bebek evden aç mı çıktı? Aç çıktıysa sizin hatanız. He yok tok çıktıysa ve sonradan acıktıysa kaynananın bunda suçu nedir? Eltinize güvenene kadar yanınıza bir şeyler almak sizin sorumluluğunuzdaydı. Hadi unuttunuz diyelim yolda giderken alabilirdiniz. Yine söylüyorum bebeğinizi doyurmak,düşünmek sadece ama sadece sizin göreviniz.
Gerçekten yapmadım rahat olabilirsiniz:)Birine değişik demek argo olmuyor zaten laf sokmak oluyor.
Tamam madem öyle diyosunuz kusura bakmayınGerçekten yapmadım rahat olabilirsiniz:)
Yav bak laf sokmadım diyip hala laf sokmaya çalışıyosun amaaaaSiz misafire gidince mutfaga girip kendiniz mi yapıyorsunuz ha pardon doğru ya en iyi gelinler öyle yapar
Gerçekten yapmadım rahat olabilirsiniz:)
Sizin iyi gelin kötü gelin olmak la ilgili takintiniz mi var.iyilik birileri takdir etsin diye yapılmaz ..birilerin gözüne girmek beğenilmek içinde.insanin içinden gelir..İyi ve mükemmel insan lar bırakın kv evini bir arkadaşının evine dahi 2 günden fazla kalmak için gidiyorsa mutfaga da girer yemek de yapar bulasikda yıkar.neden ev sahibine yardımcı olmak yükünü almak için.Siz misafire gidince mutfaga girip kendiniz mi yapıyorsunuz ha pardon doğru ya en iyi gelinler öyle yapar
Gerçekten yapmadım rahat olabilirsiniz:)
Ozman simid de siz kusura bakmayınYav bak laf sokmadım diyip hala laf sokmaya çalışıyosun amaaaa
Alıntıladığın 2 mesajda benim. Daha az önce kusura bakma demiştim sana oysaki. Valla gece gece ayarlarımla oynsdın he. İyi misin sen?
Eşinizin anne babasının evine gidiyorsunuz, eşinizin kardeşi evleniyor, ama kadının kızı evlenmiyor. Eee yani? Oğlu evleniyor olsun ne farkeder? Bunu yazmadigim halde kizi evleniyor diyenler var demişsiniz de farkeder mi? Oglunun evlenmesi ile kızının evlenmesi? Yukarıdaki yorumlarda bir hanimefendi sordu, eltinizden yemek mi istediniz, eltiniz ben yemek getiririm mi dedi? Kendinizle çeliştiginiz icin insanlar uzerinize geliyorlar, anlamaya calisiyorlar.Ne kadar saygısız yorumlar var. Yani fikrini yazar geçersin ama herkes bir şey üretmiş. Kadının kızı evlenmiyor, bunu yazmadığım halde kızı evleniyor diyenler var. Düğün evi diyor yoğunluk diyor ama evde yoğunluk yoktu. Bütün gün yatıyordu kv. Yalnızca kına günü bir iki misafir geldi. Öyle börekler pastalar yoktu. İyi misiniz? İyice kuruyorsunuz.
Dediklerinize katılıyorumSizin iyi gelin kötü gelin olmak la ilgili takintiniz mi var.iyilik birileri takdir etsin diye yapılmaz ..birilerin gözüne girmek beğenilmek içinde.insanin içinden gelir..İyi ve mükemmel insan lar bırakın kv evini bir arkadaşının evine dahi 2 günden fazla kalmak için gidiyorsa mutfaga da girer yemek de yapar bulasikda yıkar.neden ev sahibine yardımcı olmak yükünü almak için.
He bacım heidrak edemiyorsunuz (
Burda mesele iyi gelin olmak değil, mesele kendi doğurduğun çocuğun öz bakımından temel ihtiyaçlarından anne-babanın sorumluluğunda olduğu, evde yemek yoksa kimseden beklemeden çocugunun karnını , acıkma saatini ara öğününü atıştırmalığını vs her şeyi birincil bakımdan sorumlu ebeveynin düşünmesi gerektiğini anlatıyoruz.Ben sizi haklı buldum y
Tabi ki kimse mecbur değil ama insan torununa da özenir yani
Yeri geliyor ben geliyorum diye kv yada annem sevdiğim yemeği yapıyor bu mecburiyet değil ki
Zaten en iyi gelinler yorumda uçmuş
ayyy bunların da herşeyi kendim yaparım kimseden beklentim yok 10 kişilik yemek yaparım mutfakta arı gibiyim pehhhh
Yüce gönüllü bir eltiniz yokta ondan.Kayinvalide mutfagina girip cocuguna 3 öğün yemek yapan pandaya elti sepeti şoku
Benim hiç eltim olmadi kiYüce gönüllü bir eltiniz yokta ondan.
Çocuğa ara öğün yedirip çıktığımı defalarca yazdım. Bilerek çocuğumu aç bıraktığımı nasıl yazabilirsiniz?Ya artık adım başı zincir market açılıyor. Birbirinin karşısına açılıyor hatta artık. Nasıl bir mahalleymiş orası ya? Bir bakkal da mı yoktu?
Sizin ısrarla anlamak istemediğiniz şu kimse sizin bebeğinize yemek yapmak zorunda DEĞİİİL
Bu bebek evden aç mı çıktı? Aç çıktıysa sizin hatanız. He yok tok çıktıysa ve sonradan acıktıysa kaynananın bunda suçu nedir? Eltinize güvenene kadar yanınıza bir şeyler almak sizin sorumluluğunuzdaydı. Hadi unuttunuz diyelim yolda giderken alabilirdiniz. Yine söylüyorum bebeğinizi doyurmak,düşünmek sadece ama sadece sizin göreviniz.
Aay gerçekten buna mı takıldı ya? Sonuç olarak kadının evladı evleniyor ha kızı ha oğlu. Hey Allah'ımEşinizin anne babasının evine gidiyorsunuz, eşinizin kardeşi evleniyor, ama kadının kızı evlenmiyor. Eee yani? Oğlu evleniyor olsun ne farkeder? Bunu yazmadigim halde kizi evleniyor diyenler var demişsiniz de farkeder mi? Oglunun evlenmesi ile kızının evlenmesi? Yukarıdaki yorumlarda bir hanimefendi sordu, eltinizden yemek mi istediniz, eltiniz ben yemek getiririm mi dedi? Kendinizle çekiştiginiz icin insanlar uzerinize geliyorlar, anlamaya calisiyorlar.