Merhaba arkadaşlar kızım 5 yaşında , bende 2. Evliliğimi yaptım..çok şükür evliligimde bir sıkıntı yok .. ama bir şey danışmak istiyorum ..böyle durumla karşılaşan var mı veya bu konuda bilgili kişiler tarafından aydinlatilirsam sevinirim...
Kızım benim evliliğine sahit oldu evlenmeden öncede beni çok kiskanirdi mesela güzel giyinsem vs daha minicikken güzel olmamış felan derdi bana komik geliyor gülüp geçiyorum ama bu durum gitgide artmaya başladı ..mesela evlendigim zaman gelinlikle gördüğü için beni çok kıskandı onada gelinlik gibi güzel bir şey almıştım sen en güzelsin ben ne kadar cabalasamda senin gibi güzel asla olamam desemde her gün onu ovsemde bu huyu geçmiyor bir türlü..azıcık suslensem hemen bozuluyor ..hemen onuda süslüyorum sen çok güzesin deyip duruyorum ..neyse çok uzattım lafı asıl sorunum şu eşime şunu söylemiş baba keşke ben senle evlenseydim demiş...eşimde bana anlattı bende güldüm tabi sonra ben iş yapıyorum babasının kulağına bir şey söylemek istedi ..tabiki duydum baba keşke senle ben evlenseydim dedi tekrar ...eşimde kızım , babalarla evlenilmez ama ben senin çok iyi bir esin olması için Allah'a dua edicem dedi.. kızımda ama senin gibi tatlı olacak mı dedi..ben o sırada gülmekten kiriliyorum tabiki ama ona caktirmiyorum duyduğumu ..neyse işte sonra düşündüm bu normal değil mi ..çocuk ilk evliligimde nasıl mutsuz olduğumu sürekli ağladığını hatirliyormudur bilmem ama mutsuzluguma yinede şahit oldu şu an elhamdülillah çok mutluyum bunu görüp babasına güzel duygular besliyor bu yüzden böyle şeyler diyor muhtemelen ama benden gizli demesi komik oluyor ..gerçi çocuk gelişim kısımlarını işlerken üniversitede, bir dönem çocuk babaya aşık olurmus bu dönem o dönem mi arkadaşlar ...ama mesela eşim kıskanmasin diye 10 vakti varsa 6 vaktini ona ayrıyor ilk başlarda 9 vaktini ona ayiriyordu hatta ..mesela ben eşimle azıcık konuşmaya kalkayim hemen sesli konuşuyor asla izin vermiyor bu durumun kötü bir davranış olduğunu defalarca anlattım ama hala yapıyor bende artık bir şey demiyorum ..birde sirf kıskanmasin diye evlendigimden beri kızımla yattım daha yeni kendi başına yatmaya alıştı çok uğraştım kıskanmasin diye ama sonuç ortada ne yapsam bilmiyorum normal mi bilmiyorum size danışmak istedim