• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım

Omuzda uyuyarak memede uyuyarak kendince kapatiyor demek ki arayi.
Uyku saatlerini hergun 15 dk geriye cekerek duzene oturtun, birden 9 da uyutmaya calisirsaniz uyumaz.
Banyo saatini 8:30 a cekerek baslayin.
Banyo yaptirmasaniz dahi rutin olusturun.
Ben cocuklari yikamadigim gun,1 saat onceden tv kapatir,sessiz oyunlara gecerim.
Kitap okurum mesela, ardindan dis fircalama, pijama, dua ve uyku.
Buyuk 5 kucuk 2 yasinda.
Bebekken banyo,beslenme, ninni ve uyku.
Ikisinide uyku arkadasi vardi, verip ellerine yatirirdim.
Uyku egitimi degil rutin olusturmaydi amacim.
Sizde 3. Aydan sonra rutin olusturun bence.
Gunduz uykusundan ziyade gece uykularina odaklanin derim.
Aynen 3 aylık olsun diye bekliyorum bende rutini oluşturmak için. Bugün baya uhudu yalnız uzun zamandır ilk defa böyle uyudu.
Geceleri de camı açık bırakıcam bakalım daha güzel bir uyku uyur belki.
Kendi evimizde hep açık uyuduğumuz için sabaha kadar hiç uyanmazdı. Zamanla oturur umarım uyku düzeni.

Annem çok ilgileniyor :) şarkı söylüyor konuşuyor :) ben odadayken duruyor ama ben çıkarsam 5 dk sonra huysuzlanmaya başlıyor.
Oyun halısı düşünüyorum bende.erken değil brnce tam zamanı. Renkli şeyler dikkatini çekmeye başladı çünkü.
Yüz üstü yatırmaya alışması için erken mı acaba? Ben kafasını çevirir burnunun üzerinde uyuya kalır diye korkuyorum. Nefessiz kalırsa diye
Yüzüstü için erken bizim ki 3,5 aylıkken başını tutup kaldırmaya başladı oyun halısında hatta doktor oturabilir artık mama sandalyesinde dedi düşünün 3,5 aylıkken
Tek sebebi de oyun halısı onu inanılmaz derecede geliştirdi.
2 aylıkken yan dönmeye başladı. Gelişimine çok katkıda bulunuyor. Oyun halısı almasak bu kadar aktif olmazdı.
40ı çıkınca aldık biz. Sallanınca ses Çıkaran çıngıraklar alıp astık.
Anneniz ilgileniyorsa belki hep ilgi ve oyun istiyordur. Yere çarşaf serip oyuncaklarla bırakın belki rahat eder.

Yüzüstü için erken bizim ki 3,5 aylıkken başını tutup kaldırmaya başladı oyun halısında hatta doktor oturabilir artık mama sandalyesinde dedi düşünün 3,5 aylıkken
Tek sebebi de oyun halısı onu inanılmaz derecede geliştirdi.
2 aylıkken yan dönmeye başladı. Gelişimine çok katkıda bulunuyor. Oyun halısı almasak bu kadar aktif olmazdı.
40ı çıkınca aldık biz. Sallanınca ses Çıkaran çıngıraklar alıp astık.
Anneniz ilgileniyorsa belki hep ilgi ve oyun istiyordur. Yere çarşaf serip oyuncaklarla bırakın belki rahat eder.
Oyun halısı alıcam bende bu hafta. Benimki kafayı kaldırıyo biraz :) dönmüyor ama çok hareketli.

Back