- 19 Kasım 2013
- 18.713
- 33.712
- 798
Yani haklısınız ama bence bebekte olsalar karakterleri az çok oturmuş olarak doğuyorlar diye düşünüyorum ben.Doğduğundan beri zaten ilk defa bir yerde kalıyoruz. Ben yaşadığım yerde çok sıkıldım bir yere çıkamıyorduk orda. Burası daha ferah ve gidecek en azından bir sürü yer var yakınlarda. Yürüyüş yapabileceğimiz yerler var bu düşünce ile geldim :)
Alışmaz ve daha da huysuzlanırsa geri dönmek zorunda kalıcam.
Kimi bebek çok sakindir,ses,kalabalık vs etki etmez. Benim kızım ortalığı yıkarken arkadaşımın bebeği öyle sakindi ki,evde 50 kişi mevlüt yapılırken beşiğinde mışıl mışıl uyudu mesela. Benim kızım olsaydı eminim ortalık yıkılırdı.
Yada kahvaltıya giderdik arkadaşlarla,arkadaşın bebeği pusetinde deniz manzarası seyrederken,benim kızım değil pusette oturmak,bizi masada oturtmazdı. Eşimle sırayla kahvalti yapardık,çünkü kucakta kalmak isterdi ama asla oturulmayacak,ayakta gezdireceğiz ancak öyle susardı. Arkadaşımla ikimizde aynı anda emzirirdik,benim kızım iki emer bırakırdı,onun bebeği doyana kadar emer bırakır 1 saat uslu uslu dururdu,ben 20 dakika geçmeden yeniden emzirmek zorunda kalırdım.
Ikiside bebek,ikisi de aynı ortamda ama gel gör ki ikisininde tepkileri birbirinden çok farklı.