- 30 Mayıs 2015
- 14.274
- 13.941
- 298
Olacak insallah annesi:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olacak insallah annesi:)
Bence olur, biz öyle yapıyoruz.Öyle mı dersin. Biley olmazsa öyle yapiym ya. İçine uzun kollu zıbın üzerine de tulum giydirsem yeterli olur heralde.
Bana söylemesi kolay tabi :) o yüzden henüz başıma gelmediğinden rahatça ahkam keseceğim
Bence biraz ağlaması çok sorun değil ihtiyaçları giderildikten sonra
Bir de kucağa ve size bağımlı olması sonrası için zor olabilir
Emzirerek uyutmaya da alıştırmayın diyorlar
Umarım ileride düzelir bu durum :):)Size Bağımlı hale gelmiş başkasında kalmak istemiyor demek ki ...
Sanırım çok küçüktü normal bence böyle olması
Bence biraz aglamaktan bisey olmaz aglayabilir hastanelerde mesela yoğun bakimdaki bebekler agladiginda hemsireler hemen kucagina mi aliyor saniyorsunuz aglayip aglayip susuyorlarJameya uyurken de surekli yaninizda tutmayin yanina kokunuzun oldugu bir giysi falan koyun
Ya ya tabi..
Uyusun da nasıl uyursa uyusun dersin yakında.
Ayrıca bebeklere ilk 3 ay her şey serbest derler aklında bulunsun. Bol bol kucaklayacaksın, emzireceksin. Gelişimi için faydalı olan bu. 3 aydan önce alışkanlık kazanmaz..![]()
Bence uykudan yapıyor. Ayına göre az uyuttuğunuzu düşündüm direk..
Uyumuyor uğraşıyorum baya 9 da uyusun diye ama uyumamak için direniyor. Sessiz bir odaya geçip emzirip sonra ayakta hafiften sallıyorum. Uyumuyor inatla. Yoksa geç olduğunu bende biliyorum.Minicik 2 aylik bebek icin gunduz 2 saat uyku cok cok az, gercekten cok az.
2 yasindaki cocuklarin ogle uyku saati 2 saati buluyor nerdeyse.
2 aylik bebegin uyanik kalabilecsgi sure hadi olsun 2-3 saat, sonrasinda uyku hali coker huysuzlasir.
Gece 12 yatis saati cok gec yani en gec 9 da yatakta olmali o da havalar gec karariyor diye.
Bebegi oyalamayin, uyutun.
Uyusun da buyusun diye bosuna denmemis.
Uykusuzluktan uykuya dalamaz gece, cok uyarilmistir cunku gun boyu, aglamasi ondan.
Omuzda uyuyarak memede uyuyarak kendince kapatiyor demek ki arayi.Uyumuyor uğraşıyorum baya 9 da uyusun diye ama uyumamak için direniyor. Sessiz bir odaya geçip emzirip sonra ayakta hafiften sallıyorum. Uyumuyor inatla. Yoksa geç olduğunu bende biliyorum.
Gündüz saat 12 den 2 ye kadar uyuyor hergün,sonra ki zamanlarda anca memede uyuyor. Yarım saat emiyor zaten kaldırıp omzuma koyduğum zaman uyanıyor.
Yaaaa emojileri ni çok beğendim nasıl yaptınOyyy çok minnak dahaaa![]()
Az daha sabret 4. ayında nefes alırsın![]()
Bebekler aglamayi istediklerini yaptirmaj icin kullaniyolar :) birkac kere kontrollu sekilde tabi agladiginda kucaginiza almazsaniz duzelirUyurken her zaman beşiğinde uyur. Yanımda hiç uyutmadım.
Biraz ağlamasında sakınca yok tabi ki ama dün baya kendini yorttı ağlamaktan. En sonunda öksürmeye başladı.