merhaba arkadaşlar. Kızımla çok kaliteli zamanlar geçiriyorum,geçirmeye çalışıyorum.
Gündüz pek uyumuyor 2 sAat kendi yatağında uyuyor,onun dışında memede uyuya kalırsa. yerine koyduğum zaman uyanıyor hemen. Uyumadığı zamanlar onunla konuşurum,şarkı söylerim gezdiririm. Yani uyutmak için bütün gün uğraşmak yerine onu oyalıyorum.
Genelde hep benimle. Kahvaltı yapmaya pek fırsat bulamıyorum veya yemek yemeye.yapmak istediğimde genelde sofradan aç kalkıyorum :))
Pusetinde duruyor bir süre,sonra ağlamaya başlıyor sanırım gazından dolayı.
Benim problemim kendime yarım saat bile ayıramamak.
Annemlere geldim biraz kafam dağılır diye ama kızım kimsede durmuyor. Şöyle bi mutfağa gidip bi kahve içiym veya kendime biraz çekidüzen veriym derken,odadan uzaklaşınca kızım ağlamaya başlıyor 5 dk sonra. Kimsede durmak istemiyor ve kimsede sakinleşmiyor. Bazen çok bunalıyorum misal dün akşam,9 bucukta banyo yaptırdım,uyuyana kadar 12 oldu saat. Tam uyudu yine acıktı. Ve bu uyuma süresi ağlamakla geçti çok fena bi ağlama krizi. Sonradan farkettim ki oda çok havasız ve o yüzden uyumuyor ve huzursuz. Odayı havalandırdığımda uyuya kaldı hemen.
Ama o zamana kadar sürekli ağladı,kucağımdayken de sürekli kafa atıyor

yani omzuma atıyo kendini sürekli ve daha kötü ağlıyor bu sefer. Bir türlü sakinleştiremedim ve oan inanılmaz bunaldım. Anneme vermek istedim daha da kötü ağladı.
Banyoya girmek istesem anneme bıraksam yine aynı şekilde banyodan nasıl çıktığımı bilmiyorum. Genelde aldığımda susuyor sakinleşiyor.
Bitek dün gece çok uzadı bu ağlama krizi normalde alır almaz susar. Ama kimsede durmaması beni çok zora sokuyor

Ne yapmalıyım alışması lazım en azından eve dönene kadar. Ne babada ne anneannede,ne teyzede durmuyor.
Çok yorulduğum zamanlar da strese girip geriliyorum.

Bazen yatağın üstüne bırakıp kaçasım geliyor elimi yüzümü yıkamaya ama olmuyor tabi.
Ağlatmaya kıyamıyorum hiç.
Ama çok yoruldum.

12 den erken de uyumuyor

12 olduğunda emip omzuma koyduğum zaman uyuyor hemen.
Kendi evimizde sadece sabah 6 da uyanırdı,buraya geldiğimden beri gece 2 kez uyanıyor ve her uyanmasında 1 bucuk saat sonra anca uyuyor