Ben normalde yorulmuyorum,yada yorulsam da şikayetçi olmuyorum. Sadece tek derdim bi duşa girememek veya bi yarım saat ayıramamak kendime.Ona ağladığı zaman seveceği müziklerden dinletsen?
Masaj yağı ile çırılçıplak soyup güzelce sırtına masaj yapsan.?
Birinin eline vermek istediğinde kendi kokunun sindiği bir penye veya fular falan versen. ?
Yani Allah sabır versin ,sen anlattın ben yoruldum
Ya ben normalde çok sakin ve sabırlıyım hiç gergin değilim. Bitek dün gerildim. Dün çünkü yıkadım emzirdim duşa girmek istedim,2 dk bile sürmedi duş almam çünkü ağlamaya başladı ve duydum. Susmadığı için saçımı kurutmadan hemen aldım.kelin ilaci olsa derler ya o hesap bazi bebeler anneye adeta yapisik oluyorlar ki oglum 21 aylik inan sutten yeni kestim amma beno o kadar bunlatiyor ki bazen dedigin gibi bir an kendimle kalamiyorum hep pacamda yapışık haldeyiz cozumu ne inan bilmiyorum bak kizim 5.5 yasinda h8c boyle değildi zamanla gecer insallah birde senin ki cok kucuk birde sunu soylicem cok gerginsin buda muhakkak bebegine sirayer ediyor sen ne kadar belli etmesende insallah zamanla biraz duzelir sende rahatlarsin
2 aylık canım. Bende yalnızım normalde. Ama 3 gündür annemlere geldim değişiklik olsun diye :)Bunlar geçici zamanlar. Ben 6 ay neler çektim tek başıma ne ailem ne arkadaşım vardı. Sinirden ağlardım.
Kızın kaç aylık?
Daha çok minik o zaman bilmiyosun ama inan çok çabuk geçiyo o zor günler ve unutuyosun2 aylık canım. Bende yalnızım normalde. Ama 3 gündür annemlere geldim değişiklik olsun diye :)
Ben normalde yorulmuyorum,yada yorulsam da şikayetçi olmuyorum. Sadece tek derdim bi duşa girememek veya bi yarım saat ayıramamak kendime.
Bu ev serin malesef soyup masaj yapamam.
Kendi evim sıcacıktı. İstanbul 20 derece şuan ve ev baya serin ben üşümeyen bir insanım ama burda resmen titriyorum. Cam açamıyorum o yüzden çok fazla.
Üşütür diye korkuyorum. Tulumunun altında uzun kollu var geldiğimizden beri.
Ahahhaha onu da sokarım artık banyoya napiym :))İki yil onceki hallerimi anlatmissin resmen jami
Biz de her yere beraber giderdik,banyoya da birlikte girerdik. Tek elimle onu tutup diger elimle yikanmayi ogrendiydimbazi cocuklarin yapisi boyle,baskasini istemiyor anneye bagimli oluyor. 2,5 yasini gecti hala ayni durumda sadece artik yalniz banyo yapiyorum
İstanbul soğuk değil o kadar ya
Evcil bir hayvanla onu oynatsalar kedi,köpek mesela ? Kedisi,köpeği olan kimse var mı ?
O onunla vakit geçirirken ,sen kendini şımartırsın
Bazı bebekler kalabalığı sevmiyor.
Benim kızımda hiç sevmezdi.
Bir akşam bebek görmeye gelen misafiri evde bırakıp hastaneye götürmek üzere yola koyulmuştum hiç unutmam. Öyle agladı,öyle huysuzlandı ki birşey oldu sandım. Evden çıkıp arabaya binmemle sakinleşti uyudu.
Bir bayram anneme gittim,yine kalabalıktı ben bir lokma yemeden kalktım o gün,yine öyle zırıl zırıl susmadan ağladı,hemen kalktık arabada susuverdi.
Yani cidden bazı bebekler düzenlerinin bozulmasından hoşlanmıyor,kalabalıktan sesten.
Şu an 5.5 yaşında ama hala yemek,uyku düzeni bellidir. Düzenin dışına çıkınca çok mutlu,huzurlu olduğunu söyleyemem. Ha tabiki aglamiyor ama saatinde uyumuyor başka bir yerde kalınca,yemeğini saatinde yemiyor ve huysuzlanıyor ister istemez.
Düzenini,rutinini çok bozmamaya çalışın derim.
Sağlıkla büyütün.
2 aylık daha :) evde kedilerim var benim ama onu oyalayanaz şuan farkında bile değil onların varlığından.
Annemin evi soğuktur. Dün dışarı çıkartmak istedim baya sen bir rüzgar vardı.
Bebeğin yok sanırım ilk bebeğin olucak dimi? :) öyle olmuyor bende o şekilde söylerdim :)Bana söylemesi kolay tabi :) o yüzden henüz başıma gelmediğinden rahatça ahkam keseceğim
Bence biraz ağlaması çok sorun değil ihtiyaçları giderildikten sonra
Bir de kucağa ve size bağımlı olması sonrası için zor olabilir
Emzirerek uyutmaya da alıştırmayın diyorlar
Alır mıyum :)) inşallah canım :)))Oyyy çok minnak dahaaa
Az daha sabret 4. ayında nefes alırsın
Hissediyorlar ya ben de cok sasiriyorum. Hala bazen annemi bize getirip bekci tayin ediyorum oglan uyuduktan sonra gece disari kacalim esimle diye, normalde uyanmayan evlat ben ciktiktan yarim saat sonra uyaniyor. Ve bu yasinda hala annemde sakinlesmiyor ille benim olmam lazimAhahhaha onu da sokarım artık banyoya napiym :))
Bu daha 2 aylık ya nerden anlıyor annenin odadan çıktığını :)) ben bazen girip çıkıyorum 1 dk filan geri döndüğümde heyecanlanıp hareketleniyor resmen. Nefes alış verişi bile farklı oluyo :))
Allahım ya :))Hissediyorlar ya ben de cok sasiriyorum. Hala bazen annemi bize getirip bekci tayin ediyorum oglan uyuduktan sonra gece disari kacalim esimle diye, normalde uyanmayan evlat ben ciktiktan yarim saat sonra uyaniyor. Ve bu yasinda hala annemde sakinlesmiyor ille benim olmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?