Kızım

siz doğru olanı yapmışsınız. tanımadığınız numaraları açmamak sizin için daha iyi olacaktır. eşinizi de ayrıca tebrik ederim doğru bir yol izlemiş. büyük geçmiş olsun, umarım suçu olan en ağır şekilde cezalandırılır....

Düzeltme: eğer bu aramalar devam ederse savcılığa bunu da bildirmenizi tavsiye ederim.
bende açmak istemşiyorum ama çocukların servisi var okulu var önemli bir şey için arar bilmediğim bir numara diye mecbur açıyorum.

Kanım çekildi resmen. Benimde 2 tane kızım var ve en çok korktuğum şey. Çocuk istismarı giderek çoğalıyor ve bu beni çok korkutuyor. Rabbim yardımcınız olsun inşallah biran önce kızınız kendini toplar. Bence aramaları konuşmaları çıkartın onlarıda mahkemeye verin. Ben kızımı düzeltmeye çalışırken hala üstümüze geliyorlar diye.

ya bir insan durduk yere böyle bir konuda iftira atar mı akıl var mantık var. basbaya da taciz etmiştir hayvan herif, keşke yasalar bu tür konular için biraz daha ağır olsa ah ah........

daha önce de yaptığına göre o velilerle birlik olsanız daha güçlü kanıtınız olur ayrıca iyi bir ceza alır merak etmeyin iyi yapmışınız
daha önce sadece müdüre söylemişler o da kanıt yok bir şey yapamayız demiş yollamış resmi şikayet yok yani o çocuğun kim olduğunu da bilmiyoruz

Çok geçmiş olsun. Böyle bir şey yaşanmasaydı keşke, bir öğretmen, emanet bir yavru... Her şekilde zaten insanın kanı çekiliyor çocuklara uzanan elleri okuyunca ama bunun bir öğretmenden gelmesi beni daha çok yaralıyor.
Böylesi konularda yorum da yapmamaya çalışırım açıkçası pek, küfür doldurasım gelir her yeri.
Elimize verseler böylesi adamları deşifre edip de, döve döve inlete inlete, lime ede ede öldürsek bir araya gelip.

Sessiz kalmadığınız, sineye çekip üzerini örtmediğiniz için tebrik ederim sizi ve kızınız da size anlatmış, söylemiş ki bu belki de şu olay içinde sevinilesi bir nokta... Zamanla aşacaksınız, kızınız da atlatacak bu durumu ilginiz-sevginiz ile.

Ve ilaveten, salt öğretmen değil, ilk şikayette durumu değerlendirmeyip üzerini örten okul idaresini de veliler olarak buluşup şikayet edin derim. Sizi arayan sapıksevicileri de -beni taciz etmeyi bırakın, sizi de şikayet etmek durumunda kalacağım- şeklinde uyarın ve hatta durmayın şikayet edin.

Tekrar geçmiş olsun.
Umarım cezasını en hak ettiği şekliyle alır, çeker ve bir daha özgürlük yüzü göremeden geberir o herif de.

daha önce sadece müdüre söylemişler o da kanıt yok bir şey yapamayız demiş yollamış resmi şikayet yok yani o çocuğun kim olduğunu da bilmiyoruz
Tam da bu sebepten müdür/ okul hakkında da görevi suistimalden suç duyurusunda bulunabilirsiniz.
Eğitimci kanıt aramaz, iması bile olsa gereken merciilere bildirmek onun yasal sorumluluğudur.

Kızım iki arkadaşının ismini vermiş biri erkek biri kız onlarda gördü gibisinden savcılık onları çağırmış. Erkek olanın annesi beni aradı diyor ki ben oğluma sordum öyle bir şey görmemiş işte öğretmeni ve eşini gördüm çok üzgünlerdi acaba kızınız yanlış anlatıyor olabilir m. Dedim en çocuğuna inanıyorsan bende kendi çocuğuma inanıyorum. Sonradan dedi ki oğlu bir süredir altına kaçırıyormuş ve sonradan ben aslında onları öğretmenin kucağında gördüm demiş.

Çok zor okudum. Siz ve kızınız namına da çok üzüldüm. Durum çok vahim de olsa şanslısınız çünkü kızınız pekçok yaşıtının yapamayacağı şeyi yapıp olan biteni size anlatmış. Cesur kızmış vesselam..

Sosyal medya üzerinden başlatılan hiçbir linç kampanyasını savunmuyorum fakat sizi arayıp rahatsız eden aileyi, tacizci öğretmeni ifşa etmekle tehdit edebilirsiniz. “İsmini Twitter’da paylaşırım TT olur” deyin. Bizim insanımız hukuki adaletin tecelli etmesinden değil bu gibi durumlardan daha çok korkar. Böyle söylerseniz bir daha arayacaklarını sanmıyorum.

Başka bir arkadaş daha yazmış okulun adını paylaşın diye. Bunu öğrenmeyi ben de çok isterim. Çocuklarımızı uzak tutalım..

Kızınıza ve size çok geçmiş olsun. En kısa zamanda atlatırsınız umarım. Uzman desteğine devam..

Allahim kimseye yasatmasin bunlari
Cok uzuldum
Insan katil olur boyle bir durumda
Acilen pedagog destegi alin ve her kosulda kizinizin yaninda oldugunuzu hissettirin

Çok üzüldüm.. Herşey ortada hala kanıt mı diyorlar.. İlla kızınıza daha kötü bir şey mi olması gerekirdi gerçi bundan daha kötü ne olabilir ? Ahlak yoksunu pislik... İnşallah içerden hiç çıkamaz.Haklarınız neyse sonuna kadar kullanın.Sen susarsan ben suısarsam herkes susarsa bunlar ortalıkta cirit atmaya devam edecek.

kızınızın sizinle bu kadar açık ve net konuşması çok ilginç. Genelde çocuklar bu durumlarda trawma yaşar anlatamazlar. Ama kızınız maşallah özel bölgeme dokunuyor deyinceye kadar anlatmış

Back