Kızım

Çok geçmiş olsun öncelikle. Çocukların bu tarz konularda yalan söylediği vakalar çok az bir yüzdedir. Zaten çocuk bir psikologla görüştürülünce anlattıklarından gayet açık anlaşılabilecek şeyler oluyor. Çünkü yaşlarına göre bilemeyecekleri şeyleri ifade ediyorlar. Bu yüzden yalan söylemesi gibi bir şey olamaz. Bu gerçeği kabul etmek artık onların problemidir, muhattap olmayın. Çocuğunuz için bir an önce psikolojik destek almaya başlayın, yaşadığı kolay değil sizin için de hiç kolay değil. Psikolog sizi de bu terapi sürecine psiko-eğitim konusunda dahil edecektir diye düşünüyorum. Bundan sonraki süreci nasıl yöneteceğinizi, nasıl davranmanız gerektiğini bilmeniz gerekiyor. Kolaylıklar dilerim, umarım yavrunuz bu süreçten en güzel şekilde çıkar..

Cook üzüldüm kızınız masallah cok akıllı bir çocuk ya paylasmasaydi.......sizi rahatsiz edenleri savciliga verin direkt....

Kızınız size attığına göre bilinçli bi çocuk sizi tebrik ederim çok güzel yetişirmişsiniz
Ayrıca eşiniz ve sizin tutumunuz davranışıniz çok yerinde ne anneler babalar var
Siz yanında olduktan sonra insallah kısa sürede atlacak kuzunuz
Yavrum benim ya kıyamam nasıl gözlerin doldu :(
Inş en kısa sürede cezasını bulur enbesil

Kızım iki arkadaşının ismini vermiş biri erkek biri kız onlarda gördü gibisinden savcılık onları çağırmış. Erkek olanın annesi beni aradı diyor ki ben oğluma sordum öyle bir şey görmemiş işte öğretmeni ve eşini gördüm çok üzgünlerdi acaba kızınız yanlış anlatıyor olabilir m. Dedim en çocuğuna inanıyorsan bende kendi çocuğuma inanıyorum. Sonradan dedi ki oğlu bir süredir altına kaçırıyormuş ve sonradan ben aslında onları öğretmenin kucağında gördüm demiş.

Kaç çocuğu ne hale getirdi kim bilir pislik herif.
Çocuğunuz çok şanslı. Gerçekten anlatabileceği ve arkasında duran ailesi var.
Sizi rahatsız edenleri de mutlaka şikayet edin.dava sürecinde aramıştık konuşmuştuk diye iftira atarlar.

Okuyunca dehşete kapıldım :KK43: canim , maşallah iyi yetiştirmişsiniz evladınızı ... Allah onun ve o gibilerin belasını versin tez zamanda cezasını görür inşallah :KK62::sinirli:

Birde şikayetinizi geri alın kızınızın adı çıkmasın demezler mi, sanki suçlu olan kızım. Aslında böyle olaylar çok oluyor ama böyle böyle caydırıyorlae insanları ne yazık ki.

ufacık çocuğun ne diye adı çıkacakmış acaba..
zihniyetine tükürdüklerim.
aradıkları numaraları engellesenize.

evet. ben mesela böyle yetişmedim. Bir olay yaşamıştım, hiç anlatamadım. Ne yapıldığının bilincindeydim ama "ayıp"tı bazı şeyler. Ayıp olur diye anlatamadım

şimdiki çocuklar bizim gibi yetişmiyor.
her iki çocuğumda hem ana okulu hem ilkokulda bu konuda eğitildi.

Bu konuyu okuduğumdan beri ne yemek yiyebildim ne işime odaklanabildim.
İnşallah kızınız çabucak atlatır.
Böyle pislikler sürünmeli ya.
İşaretlenmeli topluma salınmamalı.

Bu sekilde bilincli davrandiginiz için sizi tebrik ediyorum... sadece okulu degistirip aman kizima laf gelmesin diyebilecek cok aile vardir emin olun...siz diger ailelerinde aslinda cocuklarini kurtardiniz...

Çocuğunuzun kendisini ifade etmesi çok güzel. Çok doğru bişey yaptınız. Kendi karısı , çoluğu çocuğu olan birinin empati kurmayıp böyle ahlaksızca şeyler yapması korkunç bi durum.hiç kimsenin böyle şeyler yapmaya hakkı yok.hasta ruhlu insanlar. Hak etmiş ceza evini.

Bu sekilde bilincli davrandiginiz için sizi tebrik ediyorum... sadece okulu degistirip aman kizima laf gelmesin diyebilecek cok aile vardir emin olun...siz diger ailelerinde aslinda cocuklarini kurtardiniz...
aslında sınıftaki diğer kızlarda da bu durum olabilir gibi geliyor bize ama bazı veliler öğretmene toz konduramıyormuş, hatta velinin biri avukatmış öğretmenin avukatlığını yapacağım demiş eşim sert bir dille konuştu da fikri değişti herhalde

Ayni yaslarda bir kizim var. Öğretmeni erkek. Ve inanin kadin ogretmen aradim(bende bir eğitimciyim ama utanarak bunu itiraf ediyorum).
Ayrıca lütfen farklı numaradan gelen aramalri açmayın . hayatiniza devam edin. Bir uzman bir çocuğun yasadigi seyle yaşamadığını anlatirken anlar. Yok rahatsızmista bilmem nede geçsinler bunlari.

Cocugun boyle bir seyi uyduracagini dusuneneler yuzunden cogaldi pedofili vakalari. Sapigin korkusu yok. Kendine bir sey olmayacagindan emin. Sizi tebrik ederim en dogrusunu yapmissiniz.

Bir süre yanınızda yatsın yanında olduğunuzu ona kimsenin zarar veremeyeceğini gösterin. O adamın bir daha ona zarar veremeyeceğini anlatın. Bütün erkeklerin aynı şekilde yaklaşacağını düşünerek korkuyordur yavrum psikolojik destek almalı. Allah böylelerini kahretsin! O kv kp de temiz bir dayağı hak ediyor ama işler daha kötü bir hal alır. Bir daha ararlarsa şikayet edin. Çok sinirlendim yaa pislikler:kızgın:

Tiksinerek okudum. Iyi ki kızınızı bilinçli yetistirmissiniz de sizle paylaşmış. Diğer türlüsünü düşünmek bile istemiyorum .Insallah bu süreci daha fazla yıpranmadan atlatırsınız.

Y Yazyagmurum34
Çok şükür kızınız anlatmış size
Keşke en başında anlatabilseymiş ama korkmuştur kuzu
Zamanla bu olayı unutur inşallah
Davadan asla vazgeçmeyin
Okul yönetimini ayrıca şikayet edin
Daha önce aradıkları numaraları engelleyin
Farklı numaradan ararlar ise bununda bir taciz olduğunu şikayetçi olacağınızı söyleyin ve olun
Ayrıca kv kp size teşekkür etsin belkide torunlarını kurtardınız
Diğer velilerin aklı olsa size destek olur kendi çocuklarını pedagoga götürürdü

Gelip size ve kızınıza sımsıkı sarılmak istedim. Güçlü olun hep böyle dik durun. Ben mutlu size kızınıza ki sizin gibi bilinçli anne ve babası var.
Sizin gibi bilinçli ben susmayan kabullenmeyen bilinçli insanlar sayesinde inşallah toplumumuzu bu sapıklardan temizleyeceğiz inşallah.
Geri adım atmayın ve üzülmeyin o adam ve o adamın eşi için, çünkü o adam düşünmemiş ailesini sizi ve sizin evladınızı düşünmemiş siz mi onları düşüneceksiniz.

evet. ben mesela böyle yetişmedim. Bir olay yaşamıştım, hiç anlatamadım. Ne yapıldığının bilincindeydim ama "ayıp"tı bazı şeyler. Ayıp olur diye anlatamadım
Iste tamamen yetistirmeyl3 alakasi var , sizin icin de uzuldum
Keske magdur ayiplanacagina sapiklar ayiplansa ve toplumdan dislansa

Back