Kızım

Bu arada kızım o ara okula gitmedi, öğretmenin haberi var mı gelmeyeceğinden diye sordu bana. Bende öğretmenin cezaevinde dedim niye anne suç mu işledi dedi bende tabi sana yaptığı suç dedim. O zaman eşi çok üzülmüştür dedi bana, içimden dedim ki şuna bak küçük çocuk bile neyi düşünüyor. Bu arada adam evli eşi de 6 aylık hamile. Kanaması falan olmuş öğrenince.
Uzman eşliğinde hareket edin hanımefendi. Ayrıca karşı tarafın anası babası ile hiç bir şekilde irtibata geçmeyin.

Canım çok etkilendim gerçekten.okurken elim ayağım titredi.ama seni de , kocaman yürekli minik tatlı kızını da tebrik ederim. Bunun yanliş olduğunu ona öğretmiş olman ve kızının bunu seninle paylaşması gerçekten çok önemli. O pislik adamın ailesi ile sakın görüşme dinleme.ysbancı hiçbir no yu da açma.mutlaka savcılığa suç duyurusunda bulun. Hala böyle iğrenç bir insanı çocuğuna -torununa baba yapmayı düşünecek kadar kişiliksizler ki sana doğacak bebeği düşün deme cürretinde bulunabiliyorlar.onlarda o pislik kadar suçlu.mutlaka onları da şikayet et.
Kuzuna gelince senin ve babasının ilgi ve sevgisiyle en kısa zamanda normale döneceğini düşünüyorum.umarım bundan sonra hayatındaki herşey onun minik kalbi kadar güzel olur.

Çok büyük geçmiş olsun.
Telefonla rahatsız edildiğinize dair savcılığa suç duyurusunda bulunamaz mısınız?
Bu bariz s.çıp sıvamak olmuş üstüne.

Bakın geçen gün gördüm Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği kurulmuş. Website paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama aratırsanız bulursunuz sitelerini. Oradan da yardım talebinde bulunur arkanızı iyice güçlendirebilirsiniz.

Çok çok üzüldüm çok geçmiş olsun umarım bir an önce atlatırsınız bu durumu. Ne kadar güzel yetiştirmişsiniz ki gelip size bunu anlatabilmiş ve inanmışsınız. Bazı çocuklar ailesinden daha çok korktuğu için anlatamıyor bile.

Sizi resmen telefonda taciz ediyorlar.Onlarla asla konusmayin ve savciliga vereceginizi söyleyin.Onlara laf anlatamazsiniz.
Kızınıza çok gecmis olsun.Böyle ilgili bir ailesi varken doğruyu yanlisi bilip atlatacaktır.Ben çocuklugumda neler yasadim kimselere anlatamadim.Aileme güvenmiyordum.Korkuyordum sadece. Öz dayim, bakkal, esnaf, aile dostu, parkta kuşlara yem veren yaşlı dede...hepsinin sırayla istismarına uğradım.Dogruyu yanlisi bilmedigim için direnmiyordum.Basima gelene utana sıkıla razıydım. Anneler çocuklarinizi iyi gözlemleyin ve tacize ugrarlarsa(ugramadan evvel) ne yapmalari gerektigini onlara mutlaka anlatın.Ben utanmaktan başka ne yapmam gerektigini bilmiyordum...

Birde diğer çocukları görünce öğretmenin böyle bir şey yaptı mı diye sormuşlar onlarda yok demiş bize sadece sizin kız böyle bir şey diyor diğerleri yok diyor dediler. Bende dedim ki zaten benim kızım utana sıkıla anlattı kendi ailesine sanki kendi suçluymuş gibi sana mı anlatacaktı.

Çok küçük bir kız bebeğim var 2 aylık ben şuan çok üzüldüm göğsüm sızladı okurken ve sizi tebrik ediyorum ne güzel bir evlat yetiştirmişsiniz size her şeyi anlatan olayları iyi gözlemleyen hep iyi olsun inşallah bence destek alınca düzelir her şey ama şu arayan kişileri savcıya verin kimseyle uğraşmayın

Çok geçmiş olsun, güzel çocuğum her şeyi anlatmış ve kurtulmuş, en kısa zamanda iyileşir umarım. Bir çocuk psikiyatristinin not defterinden sıra dışı öyküler içeren ‘köpek gibi büyütülmüş çocuk’ kitabını okuyun, okutun. Sizi rahatsız edenler hakkında avukatlarla görüşün. Utanmayın, çocuğunuz aklı başında olduğu için bundan kurtulacak gücü sizde arayıp bulduğu için şükredin. O pisliği içeri tıktırıp nice çocukları kurtaran bir kahraman çocuğunuz. Destek alıp bu travmayı atlatmasını sağlayın

Sizi resmen telefonda taciz ediyorlar.Onlarla asla konusmayin ve savciliga vereceginizi söyleyin.Onlara laf anlatamazsiniz.
Kızınıza çok gecmis olsun.Böyle ilgili bir ailesi varken doğruyu yanlisi bilip atlatacaktır.Ben çocuklugumda neler yasadim kimselere anlatamadim.Aileme güvenmiyordum.Korkuyordum sadece. Öz dayim, bakkal, esnaf, aile dostu, öğretmen. hepsinin sırayla istismarına uğradım.Dogruyu yanlisi bilmedigim için direnmiyordum.Basima gelene utana sıkıla razıydım. Anneler çocuklarinizi iyi gözlemleyin ve tacize ugrarlarsa(ugramadan evvel) ne yapmalari gerektigini onlara mutlaka anlatın.Ben utanmaktan başka ne yapmam gerektigini bilmiyordum...
size de geçmiş olsun, benimde başımdan geçti böyle şeyler çocukken sizin kadar olmasa da. Bende kimseye anlatmadım ama anlatmak gerekiyor ki bu olaylar azalsın

içim yandı okurken. iyi ki hemen anlatmış kızınız size . elinizden geleni yapın da cezalarını bulsunlar.

Bu arada eşim dedi okula da tazminat davası açacağım diye yazmayı unutmuşum. Bu işin peşini bırakmaya niyetimiz yok.
bırakmayında zaten kisenin yanına kar kalmasın siz kızınıza destek olun yanında olun güven verin bi,linçli bir aile olmanız cok güzel en kıa zamanda atlatmanız dileğiyle

size de geçmiş olsun, benimde başımdan geçti böyle şeyler çocukken sizin kadar olmasa da. Bende kimseye anlatmadım ama anlatmak gerekiyor ki bu olaylar azalsın
Tesekkürler...
Parkta oturuyoruz çikolatamizi yiyoruz arkadasimla..Parka gelen yaşlı bir dede.İçindeki karanligi bilmesen ak pak insan sanirsin.Bir yandan kuşlara yem veriyor, diğer yandan basliyordu bize karisiyla cinsel hayatini anlatmaya.Öyle şeyler anlatiyordu ki çikolatamdan soğudum o gün.Diğerlerinin yaşattiği istismari anlatmasam daha iyi.Sapıklar her yerde dikkat edin anneler.Yolda gordugunuz hicbir insani masum sanmayin.Güvenmeyin hiçkimseye akraba, aile dostu vs.Hiç ummmadiginiz kisiler yasatiyor çocuklara bu travmalari.

geçen sene de aynı öğretmeni ama öyle bir durum yoktu bu sene başlamış kızımda hemen söylemedi niye hemen söylemedin dedim utandım diyor. Kv diyor ki torunum olacak onu düşünün bari bende babası düşünseydi biz niye düşünüyoruz dedim hey Allahım adam öğretmenliğe devam etse başka çocuklarında başı yanacak
Tabi hemen söyleyememistir. İlk anlam verememis kendinden bile şüpheye düşmüş olabilir. Yaşı da çok küçük. Sonuçta söyleyebilmesi çok önemli. İnsanlar çok bencil kendini düşünür tabi. Siz dik durun davanizdan baz geçmeyin. Bu insanlarla da iletişim kurmayın. Ben de öğretmenim bunlari duymak çok çok acı verici. Çocuklar bize emanet.

Nasıl koruyacağız evlatlarımızı.Allahıma emanetler.Allahım kötülere fırsat vermesin inşallah.Hadi kardeşten etkilendi de çocuk kafasında kuruyor diyelim.Ögretmenim bağırdı der,dövdü der.Ama böyle birşeyi söylemez.Kaldı ki aynı kişi hakkında daha önceden de şikayet varmış zaten.Geri almayın şikayetinizi.Sürünsün pislik herif.

Evet zaten en büyük zararı yakınındaki veriyor çünkü güveniyorsun, yabancıdan zaten uzak duruyorsun. Kızım yüzme kursuna gidiyordu erkek hocayı bıraktı dersi sevmedim diye, servise binmek istemiyor erkek şoför diye. Yeni okulu duyunca ilk sorduğu öğretmen kadın mı. Yani 1 pislik yüzünden kızımın kimseye güveni de kalmadı.

Çok geçmiş olsun.
İnşallah kızınız gerekli müdahale ile bu olayın izlerini silebilir.

O sapığın ailesini de şikayet edin geç olmadan. Siz de taciz ediliyorsunuz. Yarın öbür gün evinize kadar gelme cüretini de gösterirler sessiz kalırsanız.
Keşke önceki şikayetçi olan çocuğu da bulabilseniz..

Kesinlikle istismarı yaşamayan hiçbir çocuk istismari bu denli detaylandiramaz.Dövüyor sövüyor derdi en fazla hani niyeti dikkat çekmek olsaydi.

Back