26 yaşındayımKaç yaşındasınızmerak ettim bi an. Ben de 24 yaşındayım ama çocuğum yok
Yaaaaaa olur mu hiç öyle şeyNe alakası var çok ayıpyaşlı mı dedin bana. Daha dün oğlumla seksek oynadık oysa ki
Güzel toparladın harikasınYaaaaaa olur mu hiç öyle şey
Kadın şarap gibidir yaşı ilerledikçe değerlenir
Umarım toparlayabilmişimdir
Süpersiniz yaGüzel toparladın harikasınYaş ile alakalı değil bence enerji. Benim çocukluktan çıkmam 25 yaşını bulmuştur mesela o yüzden de 30 yaşında evlendim.
O kadar mutlu oluyorlar ki. Mesela parka gidiyoruz tahterevalliye binecek tek kimse yok geçiyorum karşısına beraber biniyoruz. İnsanlar tuhaf tuhaf bakıyor ama umurumda değilSüpersiniz ya
Bende hiç çocuk olamayanlardanım
Evet ya maalesef. Ben arkadaşlarımı iyi gözlemliyorum, hatta bazen gerçekten güç yetirebileceksen ikinciyi düşün diyorum.Çocuğum yokken çocuğu tek olan arkadaşlarıma derdim , kardeş düşünmüyor musunuz ,onlar ise "aman yok orda kalsın ,gerek yok " ya da senin olsun görürüz diyorlardı ben aşırı çocuk sevgimden anlamıyordum . Şimdi onları gayet iyi anlıyorum kaldı ki henüz işime dönmedim,ise döndükten sonrası n'olacak çok merak ediyorum.
Milletteki aşırı enerjiye hayret ediyorum ya da onların bebeleri süper bebeler , peşpeşe ya da sırf cinsiyet için yapıyorlar umursamadan .
Yaa. Mekanı cennet olsun annenizin.26 yaşındayım17 yaşında annem öldükten hemen sonra evlenmiştim
Cahillik işte ...
O kadar mutlu oluyorlar ki. Mesela parka gidiyoruz tahterevalliye binecek tek kimse yok geçiyorum karşısına beraber biniyoruz. İnsanlar tuhaf tuhaf bakıyor ama umurumda değilBazen karşıma eşimi otutturuyorum oğlumu önüme alıyorum
Kaç tane var sizde.. Bende tek olduğu için ilgilenmesi daha kolay
Ah çok teşekkür ederim. Evlatlarım benim hayatım zaten de yine de biraz daha geç evlenseydim demekten kendimi alamıyorum bazen ama siz gibi insanlar bana çok iyi geliyorsunuzEvet ya maalesef. Ben arkadaşlarımı iyi gözlemliyorum, hatta bazen gerçekten güç yetirebileceksen ikinciyi düşün diyorum.
Çünkü görüyorum tek çocukta neler yaşadıklarını, eşlerinin gazıyla ikinci istiyorum diyorlar sonra vazgeçiyorlar. Bana danışan bile var çocuğum olmamasına rağmen ahhahabenim yaşımda ikinci çocuk istiyor, bana soruyor. Yapma daha genceciksin diyorum
Yaa. Mekanı cennet olsun annenizin.
Olsun böylesi hayırlıymış demek ki, maşallah çok genç bir annesiniz
İnanın çok istiyorum oğluma kardeş yoldaş ama 3 kürtaj oldum olmuyor.. Hayırlı mı Mevla bilir ama kardeş çok önemli her açıdan..Çocuğum yokken çocuğu tek olan arkadaşlarıma derdim , kardeş düşünmüyor musunuz ,onlar ise "aman yok orda kalsın ,gerek yok " ya da senin olsun görürüz diyorlardı ben aşırı çocuk sevgimden anlamıyordum . Şimdi onları gayet iyi anlıyorum kaldı ki henüz işime dönmedim,ise döndükten sonrası n'olacak çok merak ediyorum.
Milletteki aşırı enerjiye hayret ediyorum ya da onların bebeleri süper bebeler , peşpeşe ya da sırf cinsiyet için yapıyorlar umursamadan
Tüp bebek yaptırabilirsinEvet ama insan erkek ogulda ister sen istemezmisin
Tup bebek ile sprem dna vs biseyler yapiliyor diye biliyorumYanı deneyimi veya fikri olan varmı kızda erkek te evlat ama her anne hem oğlu hem kızı olsun oster ama benim şansım 1 kere sadece hastalıktan onerilerinizi bekliyorum
İkiside kız olsa birbirine yoldaş olsa benim için şahane olur mesela ama ennn önceYanı deneyimi veya fikri olan varmı kızda erkek te evlat ama her anne hem oğlu hem kızı olsun oster ama benim şansım 1 kere sadece hastalıktan onerilerinizi bekliyorum
Herşeyin hayırlısı canım bizler bilemeyiz hayır görünenin şer olup olmadığını,kalbini ferah tut elimden geleni yapmışsın halen yapıyorsun .İnanın çok istiyorum oğluma kardeş yoldaş ama 3 kürtaj oldum olmuyor.. Hayırlı mı Mevla bilir ama kardeş çok önemli her açıdan..
Yarın genetik teste kan vermeye gideceğiz eşimle aslında onunla ilgili bişey çıkacağını sanmıyorum..Herşeyin hayırlısı canım bizler bilemeyiz hayır görünenin şer olup olmadığını,kalbini ferah tut elimden geleni yapmışsın halen yapıyorsun .
Genetiği yabana atmayın ,ilki nasip olmuş olabilir kan pıhtılaşmaniz olabilir vs . Benim örneğin az da olsa kan pıhtılaşmam varmış genetige geçen sene Şubat'ta verdim Mart'ta hamile kaldım ve bunun sonucunu ağustosta ogrendim ki kan pıhtılaşmam var çok olmasa da bir coraspinle gebeliği desteklemek gerekiyormus ancak Allah korudu öğrenene dek bir sorun yaşamadım (26.haftada öğrendim)26.haftadan 32 ye dek coraspin kullandım onlemimizi yine de alalım diye . Kalbinizden geçen hayırlarla nasip olsun inşallahYarın genetik teste kan vermeye gideceğiz eşimle aslında onunla ilgili bişey çıkacağını sanmıyorum..
Ama maalesef sadece kuruntu olmasını istediğim bir durumla karşı karşıyayım. Ben ilk doğumumdan sonra benim damarlarımda incelme oldu yani bildiğiniz kan alırken hemşireler damarların çok ince damarların çok ince alınamıyor bulunamıyor gibi şeyler söylediler sürekli, hala bu durum devam ediyor. Fakat dediğim gibi bu bende ilk gebeliğimden sonra yani doğumdan sonra başladı. Onun dışında da doğumum Sezeryan ameliyatı ile oldu aynı zamanda 6 santimlik bir miyomum alındı. Yani ya onun alımı esnasında bir problem oluştu bir yapışıklık vesaire Çünkü oğlumdan sonraki ilk gebeliğim Oğlum bir buçuk yaşındayken oldu o kendiliğinden düşükle kalp atımı duyulmadan kendiliğinden düşükle sonuçlandı. Ama yine de tedbiren kürtaj oldum. İkincisi tam 1 sene evvel Haziran ayındaydı üçüncüsü de bu geçtiğimiz arefe günü kürtaj oldum. Hiç Kalp atımı oluşmadı keseler düzensizdi önce büyüyordu sonra büyümedi. Yani hep değişik değişik sebepler...
Sizin öncesinde kaç düşüğünüz vardı veya düşüğünüz var mıydı. Canlı evladınız var mı çok okuyamadım geçmiş mesajları Kusura bakmayın lütfenGenetiği yabana atmayın ,ilki nasip olmuş olabilir kan pıhtılaşmaniz olabilir vs . Benim örneğin az da olsa kan pıhtılaşmam varmış genetige geçen sene Şubat'ta verdim Mart'ta hamile kaldım ve bunun sonucunu ağustosta ogrendim ki kan pıhtılaşmam var çok olmasa da bir coraspinle gebeliği desteklemek gerekiyormus ancak Allah korudu öğrenene dek bir sorun yaşamadım (26.haftada öğrendim)26.haftadan 32 ye dek coraspin kullandım onlemimizi yine de alalım diye . Kalbinizden geçen hayırlarla nasip olsun inşallah
Evladınızı kucağınıza alalı 166 gün olmuş Maşallah Rabbim hayırla büyütmeyi nasip eylesin Hayırla büyütüp hayırlı evlat eylesin inşallah size göz aydınlığı olsunGenetiği yabana atmayın ,ilki nasip olmuş olabilir kan pıhtılaşmaniz olabilir vs . Benim örneğin az da olsa kan pıhtılaşmam varmış genetige geçen sene Şubat'ta verdim Mart'ta hamile kaldım ve bunun sonucunu ağustosta ogrendim ki kan pıhtılaşmam var çok olmasa da bir coraspinle gebeliği desteklemek gerekiyormus ancak Allah korudu öğrenene dek bir sorun yaşamadım (26.haftada öğrendim)26.haftadan 32 ye dek coraspin kullandım onlemimizi yine de alalım diye . Kalbinizden geçen hayırlarla nasip olsun inşallah
Öncesinde düşüğüm yoktu canım , şükürler olsun evladım var daha yeni 5.5 aylıkSizin öncesinde kaç düşüğünüz vardı veya düşüğünüz var mıydı. Canlı evladınız var mı çok okuyamadım geçmiş mesajları Kusura bakmayın lütfen
Elhamdülillah maşallah Rabbim size bağışlasınÖncesinde düşüğüm yoktu canım , şükürler olsun evladım var daha yeni 5.5 aylıktek çocuğum şuan .
Çok teşekkür ederim,aynı sekilde tüm evlatları annelerine babalarına bağışlasın . İsteyenlere de nasip olsun inşallahElhamdülillah maşallah Rabbim size bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?