Kızım var bide oglum olsun istiyorum cunku daha dogurma sansim yok sadece 2 dogum yapabilirmişim sizce ne yapmam lazim herkes ister kiz ve oglu olsun

Yaaaaaa olur mu hiç öyle şey

Kadın şarap gibidir yaşı ilerledikçe değerlenir

Umarım toparlayabilmişimdir
Güzel toparladın harikasın Yaş ile alakalı değil bence enerji. Benim çocukluktan çıkmam 25 yaşını bulmuştur mesela o yüzden de 30 yaşında evlendim.

Süpersiniz ya
Bende hiç çocuk olamayanlardanım
O kadar mutlu oluyorlar ki. Mesela parka gidiyoruz tahterevalliye binecek tek kimse yok geçiyorum karşısına beraber biniyoruz. İnsanlar tuhaf tuhaf bakıyor ama umurumda değil Bazen karşıma eşimi otutturuyorum oğlumu önüme alıyorum
Kaç tane var sizde.. Bende tek olduğu için ilgilenmesi daha kolay

Evet ya maalesef. Ben arkadaşlarımı iyi gözlemliyorum, hatta bazen gerçekten güç yetirebileceksen ikinciyi düşün diyorum.
Çünkü görüyorum tek çocukta neler yaşadıklarını, eşlerinin gazıyla ikinci istiyorum diyorlar sonra vazgeçiyorlar. Bana danışan bile var çocuğum olmamasına rağmen ahhahabenim yaşımda ikinci çocuk istiyor, bana soruyor. Yapma daha genceciksin diyorum
26 yaşındayım 17 yaşında annem öldükten hemen sonra evlenmiştim

Cahillik işte ...
Yaa. Mekanı cennet olsun annenizin.
Olsun böylesi hayırlıymış demek ki, maşallah çok genç bir annesiniz

Ah çok teşekkür ederim. Evlatlarım benim hayatım zaten de yine de biraz daha geç evlenseydim demekten kendimi alamıyorum bazen ama siz gibi insanlar bana çok iyi geliyorsunuz

İnanın çok istiyorum oğluma kardeş yoldaş ama 3 kürtaj oldum olmuyor.. Hayırlı mı Mevla bilir ama kardeş çok önemli her açıdan..

Evet ama insan erkek ogulda ister sen istemezmisin
Tüp bebek yaptırabilirsin
O da ancak yurt dışında serbest
Kıbrıs’a gidip tüp bebekle cinsiyet seçebilirsiniz fiyatı da 5009 Euro yaklaşık
Onun dışında bir şey yapamazsınız
Neticede kız da veren erkekte veren ya da hiç vermeyen de Allah
İnançlı biri iseniz sadece tevekkül etmek düşer

Yanı deneyimi veya fikri olan varmı kızda erkek te evlat ama her anne hem oğlu hem kızı olsun oster ama benim şansım 1 kere sadece hastalıktan onerilerinizi bekliyorum
Tup bebek ile sprem dna vs biseyler yapiliyor diye biliyorum maliyetli bir iş tup bebek merkezleri ile gorüşün

Yanı deneyimi veya fikri olan varmı kızda erkek te evlat ama her anne hem oğlu hem kızı olsun oster ama benim şansım 1 kere sadece hastalıktan onerilerinizi bekliyorum
İkiside kız olsa birbirine yoldaş olsa benim için şahane olur mesela ama ennn önce
Sağlıklı ve hayırlı evlat dilemek lazım.
Oğlun olmuş en büyük derdin olmuş ne fayda
Resmen ikinciye hamile kalsanız ve kız olsa büyük üzüntü yaşıcakmış gibisiniz.
Bence düşünce yapınızı değiştirin ve dileğinize dikkat edin.Hayırlı ve sağlıklı deyip takdiri Allaha bırakın

Herşeyin hayırlısı canım bizler bilemeyiz hayır görünenin şer olup olmadığını,kalbini ferah tut elimden geleni yapmışsın halen yapıyorsun .
Yarın genetik teste kan vermeye gideceğiz eşimle aslında onunla ilgili bişey çıkacağını sanmıyorum..
Ama maalesef sadece kuruntu olmasını istediğim bir durumla karşı karşıyayım. Ben ilk doğumumdan sonra benim damarlarımda incelme oldu yani bildiğiniz kan alırken hemşireler damarların çok ince damarların çok ince alınamıyor bulunamıyor gibi şeyler söylediler sürekli, hala bu durum devam ediyor. Fakat dediğim gibi bu bende ilk gebeliğimden sonra yani doğumdan sonra başladı. Onun dışında da doğumum Sezeryan ameliyatı ile oldu aynı zamanda 6 santimlik bir miyomum alındı. Yani ya onun alımı esnasında bir problem oluştu bir yapışıklık vesaire Çünkü oğlumdan sonraki ilk gebeliğim Oğlum bir buçuk yaşındayken oldu o kendiliğinden düşükle kalp atımı duyulmadan kendiliğinden düşükle sonuçlandı. Ama yine de tedbiren kürtaj oldum. İkincisi tam 1 sene evvel Haziran ayındaydı üçüncüsü de bu geçtiğimiz arefe günü kürtaj oldum. Hiç Kalp atımı oluşmadı keseler düzensizdi önce büyüyordu sonra büyümedi. Yani hep değişik değişik sebepler...

Genetiği yabana atmayın ,ilki nasip olmuş olabilir kan pıhtılaşmaniz olabilir vs . Benim örneğin az da olsa kan pıhtılaşmam varmış genetige geçen sene Şubat'ta verdim Mart'ta hamile kaldım ve bunun sonucunu ağustosta ogrendim ki kan pıhtılaşmam var çok olmasa da bir coraspinle gebeliği desteklemek gerekiyormus ancak Allah korudu öğrenene dek bir sorun yaşamadım (26.haftada öğrendim)26.haftadan 32 ye dek coraspin kullandım onlemimizi yine de alalım diye . Kalbinizden geçen hayırlarla nasip olsun inşallah

Sizin öncesinde kaç düşüğünüz vardı veya düşüğünüz var mıydı. Canlı evladınız var mı çok okuyamadım geçmiş mesajları Kusura bakmayın lütfen

Evladınızı kucağınıza alalı 166 gün olmuş Maşallah Rabbim hayırla büyütmeyi nasip eylesin Hayırla büyütüp hayırlı evlat eylesin inşallah size göz aydınlığı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…