• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım var bide oglum olsun istiyorum cunku daha dogurma sansim yok sadece 2 dogum yapabilirmişim sizce ne yapmam lazim herkes ister kiz ve oglu olsun

Maalesef benim teyzem bu kafada. 3.çocuktan sonra bir böbreği alındı, diğeri de sağlam sayılmaz, riski var yani. 4.doğurdu tek böbrekle, 4.erkek oldu. Bir tane daha erkek olsun diye yine gebe kaldı o da kız. Hasta olmasam senede 1 tane doğururdum diyo. Bu beşinci çocuğu, 34 yaşında...
34 yaşında ve ve 5. çocuk mu ?? :KK57:
Enişte ne iş yapıyor ? 😂

Offff yine erkek cocuklarin sihirli degnekle dogdugunu bilmeyenlerin yorumlariyla dolmus konu. Arkadaslar onlar dogustan cubuklu olduğu icin evlilik filan kurtariyo hatta sirinleri bile gorebiliyorsunuz. Ama sizin kalpleriniz kapkara oldugu icin goremezsiniz tabi umarim hepinizin degneksiz bebeleri olur anlarsiniz...

Aslında şöyle düşünüyorum ben. bir oğlum var diğeri de erkek olursa ikisi hemcins olur onlara iyi olur ama kızım olursa da bana iyi olur. O yüzden kız olmuş erkek olmuş çok önemli değil. Yeter ki sağlıklı olsunlar ve güzel bir hayat yaşasınlar
Tam benim kafam bu işte
Sağlıklı olsunda hepsi benim evladım..

34 yaşında ve ve 5. çocuk mu ?? :KK57:
Enişte ne iş yapıyor ? 😂
Evet 20 yaşında evlendi, büyük kızı 13 yaşında 😅
Çiftçi, bi de babası ölünce o devralmış isleri. Bildiğim kadarıyla iyi işi😅
Ay bi de eğitimmiş, fakirlikmiş, imkanmış, önemsemeden doğuruyorlar. Çevremde çok fakir olup 9 10 tane doğuranı bilirim. Nasıl bir kafaysa artık.

Evet 20 yaşında evlendi, büyük kızı 13 yaşında 😅
Çiftçi, bi de babası ölünce o devralmış isleri. Bildiğim kadarıyla iyi işi😅
Ay bi de eğitimmiş, fakirlikmiş, imkanmış, önemsemeden doğuruyorlar. Çevremde çok fakir olup 9 10 tane doğuranı bilirim. Nasıl bir kafaysa artık.
Gerçekten cocuk ziyanlığı , parayı pulu da geçtim artık insanın 5 tane cocuga ne enerjisi yeter ne vakti..

Gerçekten cocuk ziyanlığı , parayı pulu da geçtim artık insanın 5 tane cocuga ne enerjisi yeter ne vakti..
Benim 3 tane inanın tükeniyorum. Tek enerjimi onlara olan evlat sevgimden alıyorum. Yoksa bu kadar zamanımı alacak emek isteyecek başka bişey olsa ya da başka birisi olsaydı dayanamazdım. Ama evlat olunca işte bi akan sular duruyor 😍❤️

Hele ki yaşım çokkkkkk gençte yine iyi içinden çıkıyorum 😂

Benim 3 tane inanın tükeniyorum. Tek enerjimi onlara olan evlat sevgimden alıyorum. Yoksa bu kadar zamanımı alacak emek isteyecek başka bişey olsa ya da başka birisi olsaydı dayanamazdım. Ama evlat olunca işte bi akan sular duruyor 😍❤️

Valla helal olsun diyorum , ben 32 yaşındayım 7 yaşında oğlum zor uğraşıyorum ☹️

Kıbrıs a gidip tüp bebek ile cinsiyet belirleme yapabilirsiniz ama hastalığınız bu ilaçları kaldırmayabilir çok yan etkisi var

Evet, ama bakıyorum umurlarında değil ki zaten. Bi yanlış mı gördüler hemen dayak, bağırıp çağırma, küfür. Boşu boşuna çocuk doğuruyorlar hiç anlayamıyorum gerçekten. Yani sabrın yok, enerjin yok, vaktin yok, niye doğuruyosun?

Kaç yaşındasınız😂 merak ettim bi an. Ben de 24 yaşındayım ama çocuğum yok 🙈😂

Evet, ama bakıyorum umurlarında değil ki zaten. Bi yanlış mı gördüler hemen dayak, bağırıp çağırma, küfür. Boşu boşuna çocuk doğuruyorlar hiç anlayamıyorum gerçekten. Yani sabrın yok, enerjin yok, vaktin yok, niye doğuruyosun?
Çocuğum yokken çocuğu tek olan arkadaşlarıma derdim , kardeş düşünmüyor musunuz ,onlar ise "aman yok orda kalsın ,gerek yok " ya da senin olsun görürüz diyorlardı ben aşırı çocuk sevgimden anlamıyordum . Şimdi onları gayet iyi anlıyorum kaldı ki henüz işime dönmedim,ise döndükten sonrası n'olacak çok merak ediyorum.
Milletteki aşırı enerjiye hayret ediyorum ya da onların bebeleri süper bebeler , peşpeşe ya da sırf cinsiyet için yapıyorlar umursamadan .

Ya arkadaşlar herkesin gönlünden birşey geçer kadın demiş ki gönlümden bir kızım bir oğlum olsun geçiyor ne var bunda bu kadar. Önce bir şifa dileyin. Kadının ne cahilliği kaldı, ne dinsizliği. Ben cinsiyet bile öğrenmeyi düşünmüyorum kendi adıma ama yani gönlümden bu geçiyor diyen insanı da bu kadar yerin dibine sokmak da gereksiz. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Dinsiz diyen bu kadın zaten kimsenin ona dinsiz dediği yok siz ne anlatıyorsunuz ya

Back