- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.909
- 598
- 34
34 yaşında ve ve 5. çocuk mu ??Maalesef benim teyzem bu kafada. 3.çocuktan sonra bir böbreği alındı, diğeri de sağlam sayılmaz, riski var yani. 4.doğurdu tek böbrekle, 4.erkek oldu. Bir tane daha erkek olsun diye yine gebe kaldı o da kız. Hasta olmasam senede 1 tane doğururdum diyo. Bu beşinci çocuğu, 34 yaşında...
Tam benim kafam bu işteAslında şöyle düşünüyorum ben. bir oğlum var diğeri de erkek olursa ikisi hemcins olur onlara iyi olur ama kızım olursa da bana iyi olur. O yüzden kız olmuş erkek olmuş çok önemli değil. Yeter ki sağlıklı olsunlar ve güzel bir hayat yaşasınlar
Evet 20 yaşında evlendi, büyük kızı 13 yaşında34 yaşında ve ve 5. çocuk mu ??
Enişte ne iş yapıyor ?
Gerçekten cocuk ziyanlığı , parayı pulu da geçtim artık insanın 5 tane cocuga ne enerjisi yeter ne vakti..Evet 20 yaşında evlendi, büyük kızı 13 yaşında
Çiftçi, bi de babası ölünce o devralmış isleri. Bildiğim kadarıyla iyi işi
Ay bi de eğitimmiş, fakirlikmiş, imkanmış, önemsemeden doğuruyorlar. Çevremde çok fakir olup 9 10 tane doğuranı bilirim. Nasıl bir kafaysa artık.
Benim 3 tane inanın tükeniyorum. Tek enerjimi onlara olan evlat sevgimden alıyorum. Yoksa bu kadar zamanımı alacak emek isteyecek başka bişey olsa ya da başka birisi olsaydı dayanamazdım. Ama evlat olunca işte bi akan sular duruyorGerçekten cocuk ziyanlığı , parayı pulu da geçtim artık insanın 5 tane cocuga ne enerjisi yeter ne vakti..
Valla helal olsun diyorum , ben 32 yaşındayım 7 yaşında oğlum zor uğraşıyorumBenim 3 tane inanın tükeniyorum. Tek enerjimi onlara olan evlat sevgimden alıyorum. Yoksa bu kadar zamanımı alacak emek isteyecek başka bişey olsa ya da başka birisi olsaydı dayanamazdım. Ama evlat olunca işte bi akan sular duruyor
Hele ki yaşım çokkkkkk gençte yine iyi içinden çıkıyorum
Ben sizden küçüğüm... yaş ilerledikçe enerji azalıyor sizde öyle olabilirsiniz bence.Valla helal olsun diyorum , ben 32 yaşındayım 7 yaşında oğlum zor uğraşıyorum
Geçti bizden artıkBen sizden küçüğüm... yaş ilerledikçe enerji azalıyor sizde öyle olabilirsiniz bence.
Benim de en büyük evladım 7 yaşında
Ne alakası var çok ayıpBen sizden küçüğüm... yaş ilerledikçe enerji azalıyor sizde öyle olabilirsiniz bence.
Benim de en büyük evladım 7 yaşında
Evet, ama bakıyorum umurlarında değil ki zaten. Bi yanlış mı gördüler hemen dayak, bağırıp çağırma, küfür. Boşu boşuna çocuk doğuruyorlar hiç anlayamıyorum gerçekten. Yani sabrın yok, enerjin yok, vaktin yok, niye doğuruyosun?Gerçekten cocuk ziyanlığı , parayı pulu da geçtim artık insanın 5 tane cocuga ne enerjisi yeter ne vakti..
Kaç yaşındasınızBenim 3 tane inanın tükeniyorum. Tek enerjimi onlara olan evlat sevgimden alıyorum. Yoksa bu kadar zamanımı alacak emek isteyecek başka bişey olsa ya da başka birisi olsaydı dayanamazdım. Ama evlat olunca işte bi akan sular duruyor
Hele ki yaşım çokkkkkk gençte yine iyi içinden çıkıyorum
Çocuğum yokken çocuğu tek olan arkadaşlarıma derdim , kardeş düşünmüyor musunuz ,onlar ise "aman yok orda kalsın ,gerek yok " ya da senin olsun görürüz diyorlardı ben aşırı çocuk sevgimden anlamıyordum . Şimdi onları gayet iyi anlıyorum kaldı ki henüz işime dönmedim,ise döndükten sonrası n'olacak çok merak ediyorum.Evet, ama bakıyorum umurlarında değil ki zaten. Bi yanlış mı gördüler hemen dayak, bağırıp çağırma, küfür. Boşu boşuna çocuk doğuruyorlar hiç anlayamıyorum gerçekten. Yani sabrın yok, enerjin yok, vaktin yok, niye doğuruyosun?
Sadece tavuk suyuyla bana batiyor sanirim neden tek bizÖnemi yok sen isteme?misin kız ve erkek evlâdım olmasini cokmu batıyor
Hayır bize niye batacaksaSadece tavuk suyuyla bana batiyor sanirim neden tek biz
Tavuk_suyu_ senin yuzunden bastaki yazimi alip geldi kadincagiz
Ayy cok batti bana dème oyle bu gece nasil uyurum hic bilmiyorumHayır bize niye batacaksa
Işte aklımdan geçen kimse de sormamış dediğim yorum herkesin hakkı sınırsız ve erkek olana kadar 10 kez doğuruyor mu sanıyor acaba?Dogurabilseniz erkek olana kadar doguracakmisiniz yani?
Höst!Zaten gerçek müslüman olsaydin Allah şifa versin derdiniz oguluda tattirsin derdiniz siz kotuusunuz
Dinsiz diyen bu kadın zaten kimsenin ona dinsiz dediği yok siz ne anlatıyorsunuz yaYa arkadaşlar herkesin gönlünden birşey geçer kadın demiş ki gönlümden bir kızım bir oğlum olsun geçiyor ne var bunda bu kadar. Önce bir şifa dileyin. Kadının ne cahilliği kaldı, ne dinsizliği. Ben cinsiyet bile öğrenmeyi düşünmüyorum kendi adıma ama yani gönlümden bu geçiyor diyen insanı da bu kadar yerin dibine sokmak da gereksiz. Allah herkesin gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?