• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım var bide oglum olsun istiyorum cunku daha dogurma sansim yok sadece 2 dogum yapabilirmişim sizce ne yapmam lazim herkes ister kiz ve oglu olsun

Çok geçmiş olsun öncelikle. kızım olsun çok isterim hatta oğlum olsun da çok isterim, ama öncelikli istediğim hem onların sağlıklı olması hem de onlara uzun yıllar benim annelik eşimin babalık yapabilecek kadar rabbimin bize beden, ruh ve zihin sağlığı vermesini isterim. Diğer türlü evet çok haklısınız her insan ister.

Geçmiş olsun da nedir bu erkek sevdası bizim milletimizde anlamıyorum.

Rabbim sağlıklı , hayırlı evlat versin ne önemi bar cinsiyetin ?

Sadece 1 kızım var okadar yanlız büyüsün istemem
Tam aksi. Eğer kiz kardeşi olursa yalnız kalmaz. Erkek kardeşi olursa
Evlendikten sonra kardeşinden umudu kessin.

Kız kardeş ile erkek kardeş bir degil. Kız kardeş ölene kadar yanında
Erkek öyle değil. hemcins olmadıkları için de aralarında mesafe oluyor biraz.

Her kardeş arkadaş gibi degil tabii kı
Ama kız kardeslerın çoğu birbirine arkadaş oluyor.

Elinizden gelebilecek tek şey dua etmek günü saati var mı diye teknik uygulamalar yok .
Rabbim size hayırlı sağlıklı bir erkek evlat nasip etsin inşallah kızınıza da sağlık versin dua edin gerisi teferruat.

Konu karşılıklı çok çirkinleşmiş :olamaz: bence insanın olmayanı istemesi arzulaması çok normal çünkü insanız 😁🤭tabiki önce sağlık diye dua ediyoruz hepimiz.. Anlatim hatasindan dolayi herkes farkli anlamis bence ben"bir kizim var birde oğlum olsun istiyorum iki duyguyuda tatmak yaşamak istiyorum" gibi anladim...benimde bir oğlum var ikinciye hamileyim hamile oldugumu ogrendigimde saglikli olsun bir oglum var birde kizim olur insAllah ama hangisi hayirli ise o olsun diye dua ettim hep kizim olacak ama oglum da olsa cook mutlu olurdum ve sirf kiz veya erkek olsun diye maddi manevi olarak kaldiramayacagim bir cocugu yapmam olsun diye yapip kenara atip ilgilenmeyenlerden nefret ederim rabbim herkese kalbinin ekmeğini yedirsin ne diyim gönlünüzdeki ömrünüze hayirla nasip olsun inşAllah ❤️

Konu karşılıklı çok çirkinleşmiş :olamaz: bence insanın olmayanı istemesi arzulaması çok normal çünkü insanız 😁🤭tabiki önce sağlık diye dua ediyoruz hepimiz.. Anlatim hatasindan dolayi herkes farkli anlamis bence ben"bir kizim var birde oğlum olsun istiyorum iki duyguyuda tatmak yaşamak istiyorum" gibi anladim...benimde bir oğlum var ikinciye hamileyim hamile oldugumu ogrendigimde saglikli olsun bir oglum var birde kizim olur insAllah ama hangisi hayirli ise o olsun diye dua ettim hep kizim olacak ama oglum da olsa cook mutlu olurdum ve sirf kiz veya erkek olsun diye maddi manevi olarak kaldiramayacagim bir cocugu yapmam olsun diye yapip kenara atip ilgilenmeyenlerden nefret ederim rabbim herkese kalbinin ekmeğini yedirsin ne diyim gönlünüzdeki ömrünüze hayirla nasip olsun inşAllah ❤️
Bunu ben yukarıdaki mesajlarımdan birisinde dile getirmiştim zaten ama cevap vermedi konu sahibesi 🤷🏻‍♀️

MashaAllah az da kalmış sayılır doğuma İnshaAllah güzel sağlıkla alırsınız kucağınıza 🤲🏻🥰

Ayy diğer yorumları okumamıştım , bileydim sormazdım 🤦‍♀️

Rahatsızlığı olmasa demek ki erkek olana kadar doğuracak , erkek olunca ne oluyorsa 🤔
Maalesef benim teyzem bu kafada. 3.çocuktan sonra bir böbreği alındı, diğeri de sağlam sayılmaz, riski var yani. 4.doğurdu tek böbrekle, 4.erkek oldu. Bir tane daha erkek olsun diye yine gebe kaldı o da kız. Hasta olmasam senede 1 tane doğururdum diyo. Bu beşinci çocuğu, 34 yaşında...

Back