- 8 Mart 2020
- 6.981
- 15.848
- 198
Allah kalbinize göre versin ne diyelim .Sadece 1 kızım var okadar yanlız büyüsün istemem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kalbinize göre versin ne diyelim .Sadece 1 kızım var okadar yanlız büyüsün istemem
Bu ne bicim sohbet
Eh bizim sohbet anlayisimiz bu degil belki ?
Önemi yok sen isteme?misin kız ve erkek evlâdım olmasini cokmu batıyorGeçmiş olsun da nedir bu erkek sevdası bizim milletimizde anlamıyorum.
Rabbim sağlıklı , hayırlı evlat versin ne önemi bar cinsiyetin ?
Hanımefendi bana niye batsın ?Önemi yok sen isteme?misin kız ve erkek evlâdım olmasini cokmu batıyor
Tam aksi. Eğer kiz kardeşi olursa yalnız kalmaz. Erkek kardeşi olursaSadece 1 kızım var okadar yanlız büyüsün istemem
Hepimize aynı şeyi 500 kere sorduHanımefendi bana niye batsın ?
Demek ki size baya batmış ki buraya yana yakıla konu açmışsınız.
Ayy diğer yorumları okumamıştım , bileydim sormazdımHepimize aynı şeyi 500 kere sordu
Yazcam yazcam da utandimAyy diğer yorumları okumamıştım , bileydim sormazdım
Rahatsızlığı olmasa demek ki erkek olana kadar doğuracak , erkek olunca ne oluyorsa
Biz bizeyiz utanmaYazcam yazcam da utandim
Ben de kalıyorum o zaman , kızı olanlar dağılsınAaaaa şimdi gördümmmm birde erkek annelerine etiket koymuş başlığın altına
Rica ediyorum kız anneleri sayfayı terk etsin
( benim ortanca çocuğum erkek kalabilirim )
Hadi bakalım ilk barajı geçtikBen de kalıyorum o zaman , kızı olanlar dağılsın
Bunu ben yukarıdaki mesajlarımdan birisinde dile getirmiştim zaten ama cevap vermedi konu sahibesiKonu karşılıklı çok çirkinleşmiş bence insanın olmayanı istemesi arzulaması çok normal çünkü insanız tabiki önce sağlık diye dua ediyoruz hepimiz.. Anlatim hatasindan dolayi herkes farkli anlamis bence ben"bir kizim var birde oğlum olsun istiyorum iki duyguyuda tatmak yaşamak istiyorum" gibi anladim...benimde bir oğlum var ikinciye hamileyim hamile oldugumu ogrendigimde saglikli olsun bir oglum var birde kizim olur insAllah ama hangisi hayirli ise o olsun diye dua ettim hep kizim olacak ama oglum da olsa cook mutlu olurdum ve sirf kiz veya erkek olsun diye maddi manevi olarak kaldiramayacagim bir cocugu yapmam olsun diye yapip kenara atip ilgilenmeyenlerden nefret ederim rabbim herkese kalbinin ekmeğini yedirsin ne diyim gönlünüzdeki ömrünüze hayirla nasip olsun inşAllah
Çok iyi vallaKocanıza " bana bir erkek evlat veremedin " deyin
Çok tuhafsınız bence çocuk yapmayınZaten gerçek müslüman olsaydin Allah şifa versin derdiniz oguluda tattirsin derdiniz siz kotuusunuz
MashaAllah az da kalmış sayılır doğuma İnshaAllah güzel sağlıkla alırsınız kucağınızaKonu karşılıklı çok çirkinleşmiş bence insanın olmayanı istemesi arzulaması çok normal çünkü insanız tabiki önce sağlık diye dua ediyoruz hepimiz.. Anlatim hatasindan dolayi herkes farkli anlamis bence ben"bir kizim var birde oğlum olsun istiyorum iki duyguyuda tatmak yaşamak istiyorum" gibi anladim...benimde bir oğlum var ikinciye hamileyim hamile oldugumu ogrendigimde saglikli olsun bir oglum var birde kizim olur insAllah ama hangisi hayirli ise o olsun diye dua ettim hep kizim olacak ama oglum da olsa cook mutlu olurdum ve sirf kiz veya erkek olsun diye maddi manevi olarak kaldiramayacagim bir cocugu yapmam olsun diye yapip kenara atip ilgilenmeyenlerden nefret ederim rabbim herkese kalbinin ekmeğini yedirsin ne diyim gönlünüzdeki ömrünüze hayirla nasip olsun inşAllah
Maalesef benim teyzem bu kafada. 3.çocuktan sonra bir böbreği alındı, diğeri de sağlam sayılmaz, riski var yani. 4.doğurdu tek böbrekle, 4.erkek oldu. Bir tane daha erkek olsun diye yine gebe kaldı o da kız. Hasta olmasam senede 1 tane doğururdum diyo. Bu beşinci çocuğu, 34 yaşında...Ayy diğer yorumları okumamıştım , bileydim sormazdım
Rahatsızlığı olmasa demek ki erkek olana kadar doğuracak , erkek olunca ne oluyorsa