- 9 Aralık 2009
- 17.102
- 54.348
-
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
Yaa öyle tatlı tatlı söylüyor ki bozamıyorum. Eşime söyledim oda şaka yapıyor diyor ama şaka bir kere yapılır günde 15 kere aynı lafı söylüyor.ben olsam derdim vallaa..asıl ayıbı o yapmış
Bence hamile kadına böyle şaka yapılmaz zaten valla rüyalarıma girdi kaç kere.Aynı şakayı gecen ay eşimin babaannesi yaptı telefonda konuşurken , yok efendim ilk çocuğummuş da iyi bakamazsam gelip alırlarmış falan tabi gülerek söylüyor ciddi değildi ama kanım dondu gözlerimden ateş çıktı o an .. Hala daha soğuk davranıyorum kadına ki çok severdim önceden .. Bu hormonlar bizi fazla duyarlı yapıyor sanırım
boşanmış bir ailenin çocukları benim iki oğlum biri diğeri 3,5 yaşında yaz tatilinde 1 ay babada kalıyorlar hakim öyle verdi kararı bir hafta sonra gidecekler çok kötü oluyorum bende içimde bir yumru yutsam yutamıyorum ağlasam ağlayamıyorum.. sizin düşüncenizi çok beğendim sizin gibi düşünmeye çalışacağım
zaten hep şaka yapıyorlar...biri bişey desin eşimde öyle aa abartma şaka yapıyorlar diyor : ))) şaka değil bildiğin kakaYaa öyle tatlı tatlı söylüyor ki bozamıyorum. Eşime söyledim oda şaka yapıyor diyor ama şaka bir kere yapılır günde 15 kere aynı lafı söylüyor.
kusura bakmayın herkes öylesine tırnaklarını çıkardı ki kendimden,duygularımdan şüphe duymaya başladım.
Hak verdiğiniz için teşekkür ederim.
demek istiyorsunuz ki 15 gün yeter de artar..dönsün baksın kızıma artık.Kayınvalidemi alıp gelicez o zaten 15 gündür tatil yapıyor.
Annemler devam edecekler..
Gelin hanım öyle bi karar vermedi..Yanlızca bebeğini özledi..! Konuştum durumu anlattım oda hak verdi saolsun. Bende onun oğluna destek olmak,eve maddi anlamda katkıda bulunmak için çalışıyorum kusura bakmayın da eğer çocuğuma bakmayı kabul ettiyse herkes bişeylerden feragat edecek.Bencillik yapıyo olsaydım bende şuan kızımın yanında tatilde olurdum..!
canım ben senı cok ıyı anlıyorum geçen hafta annem benımde tatıle gıttı oglumu esımın kuzenıne bırakmak ıstedık bızden 45 dk uzakta yolda gelene kadar ikimizde agladık sonra bebekte durmamıs tekrar donduk gece kuzenını bıze getırdık 1 hafta bızde kaldı ıçıme resmen okuz oturmus gıbı zorumu gıttıMerhaba Arkadaşlar,
Canım o kadar sıkkın,moralim o kadar bozuk ki!! Biraz size anlatıp rahatlatmak istiyorum kendimi.
Kayınvalidemin yazlığı var. Annemleri misafir etmek istedi.Ben çalışıyorum kızım 10 aylık.Kızıma ya babannesi ya ananesi bakıyor.Fakat ikisi de aynı yerde tatilde oldukları için bu hafta bize bırak cuma akşamından tekrar gelirsiniz dediler.
Pazar akşamı boğazımda kocaman bir yumruyla ayrıldım kızımdan..Biliyorum çok iyi bakılacak ama 5 gün uzak kalacak olmak o an çok acı verdi bana..
Ve dün akşam..Görüntülü konuşma yaparken kızım bir an beni gördü dudağını büktü ve ağlamaya başladı.Benim içim paramparça oldu tabi ve o dakikadan itibaren aklım onda kaldı.Ev onsuz bomboşAğlayarak uyudum dün gece.Bugün kızımı almaya gideceğiz.Onların da tatili yarım kalacak ama yok imkanı yok cumaya kadar dayanamıycam
Şu an acayip bir vicdan azabı yaşıyorum.Keşke hiç bırakmasaydımm,oda beni özledi diye
Bugün nasıl akşam olacak bilmiyorum.Koşa koşa kızıma kavuşmak istiyorum şuan
Uzun ayrılıklar hiç bana göre değilmiş..Evlat herşeymişş...
bebeğin 10 aylık çok küçükmüş gerçektenGelin hanım öyle bi karar vermedi..Yanlızca bebeğini özledi..! Konuştum durumu anlattım oda hak verdi saolsun. Bende onun oğluna destek olmak,eve maddi anlamda katkıda bulunmak için çalışıyorum kusura bakmayın da eğer çocuğuma bakmayı kabul ettiyse herkes bişeylerden feragat edecek.Bencillik yapıyo olsaydım bende şuan kızımın yanında tatilde olurdum..!
siz onun oğluna destek olmak için değil,eşinize ve ailenize evladınıza destek olmak için çalışıyor olmalıydınız..çocuğunuzun geleceği için falan mesela..Gelin hanım öyle bi karar vermedi..Yanlızca bebeğini özledi..! Konuştum durumu anlattım oda hak verdi saolsun. Bende onun oğluna destek olmak,eve maddi anlamda katkıda bulunmak için çalışıyorum kusura bakmayın da eğer çocuğuma bakmayı kabul ettiyse herkes bişeylerden feragat edecek.Bencillik yapıyo olsaydım bende şuan kızımın yanında tatilde olurdum..!
ozaman evlendirmeyin sizde kızınızı büyüyünce , erkek anneleri nasıl huzursuzluk çıkarıyorsa böyle kız anneleride çıkarıyordur .
bence abartmışssınız kusura bakmayın.
bukadar kızımsız aslaa aslaa yapamam dayanamam nefes alamam diye büyük büyük konuşmayınn
rabbim sevdiklerimizle imtihan etmesin