- 1 Şubat 2013
- 1.812
- 1.267
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
kız anneleri erkek annelerini 10'a katlar ama erkekler burada konu açamadığı için gelinlerin "benim annem melek" söylemlerine inanmak zorunda kalıyoruz
doğru valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız anneleri erkek annelerini 10'a katlar ama erkekler burada konu açamadığı için gelinlerin "benim annem melek" söylemlerine inanmak zorunda kalıyoruz
Merhaba Arkadaşlar,
Canım o kadar sıkkın,moralim o kadar bozuk ki!! Biraz size anlatıp rahatlatmak istiyorum kendimi.
Kayınvalidemin yazlığı var. Annemleri misafir etmek istedi.Ben çalışıyorum kızım 10 aylık.Kızıma ya babannesi ya ananesi bakıyor.Fakat ikisi de aynı yerde tatilde oldukları için bu hafta bize bırak cuma akşamından tekrar gelirsiniz dediler.
Pazar akşamı boğazımda kocaman bir yumruyla ayrıldım kızımdan..Biliyorum çok iyi bakılacak ama 5 gün uzak kalacak olmak o an çok acı verdi bana..
Ve dün akşam..Görüntülü konuşma yaparken kızım bir an beni gördü dudağını büktü ve ağlamaya başladı.Benim içim paramparça oldu tabi ve o dakikadan itibaren aklım onda kaldı.Ev onsuz bomboş Ağlayarak uyudum dün gece.Bugün kızımı almaya gideceğiz.Onların da tatili yarım kalacak ama yok imkanı yok cumaya kadar dayanamıycam
Şu an acayip bir vicdan azabı yaşıyorum.Keşke hiç bırakmasaydımm,oda beni özledi diye
Bugün nasıl akşam olacak bilmiyorum.Koşa koşa kızıma kavuşmak istiyorum şuan
Uzun ayrılıklar hiç bana göre değilmiş..Evlat herşeymişş...
hanım efendi konu sahibi aşırı bağımlı çocuğuna benimki bir örnekti...bu çocuk anneciş bağımlı özgüveni düşük olur annesiz birşey yapamaz kendine yetemez karar verme yetisini kaybeder biraz kendine bırakmak lazım..tamam sevmesin demiyorum ama bu davranış biçimi ağlamak insanların tatilini yarıda kesmek ben onun oğluna çalışıyorum tabikide bakacak demek çok yanlış bir davranış...ne alakası var allah aşkına?
Zaten çalışan bir kadın akşama çocuğunu anca görüyo.
5 gece ayrı evde kalmasına izin vermedi diye bağımlı mı yapıyo kendine?
Gelin hanım öyle bi karar vermedi..Yanlızca bebeğini özledi..! Konuştum durumu anlattım oda hak verdi saolsun. Bende onun oğluna destek olmak,eve maddi anlamda katkıda bulunmak için çalışıyorum kusura bakmayın da eğer çocuğuma bakmayı kabul ettiyse herkes bişeylerden feragat edecek.Bencillik yapıyo olsaydım bende şuan kızımın yanında tatilde olurdum..!
Hanım efendi çocuk 10 aylık herhangi bi insan olmadan zaten hiç bişey yapamaz. Çocuk devamlı annesinin yanındaykende özgüven irade sahibi olabilir.kimse annesini düşünmüyor f
hanım efendi konu sahibi aşırı bağımlı çocuğuna benimki bir örnekti...bu çocuk anneciş bağımlı özgüveni düşük olur annesiz birşey yapamaz kendine yetemez karar verme yetisini kaybeder biraz kendine bırakmak lazım..tamam sevmesin demiyorum ama bu davranış biçimi ağlamak insanların tatilini yarıda kesmek ben onun oğluna çalışıyorum tabikide bakacak demek çok yanlış bir davranış...
hanımefendi kadın bu çocuğa birşdey olacak diye yürütmeye bile kıyamayacak insan türünden yani çocuğu kavanozda büyütmek isteyen bir tip o nedenle çok zor o çocuğun özgüve n sahibi olması 10 aylık çocuk birçok şeyi kendi keşfedebilir...annesinin yanında tabikide olabilir tabi annesi sürekli kavanozda yaşamaya mecbur bırakmazsa...öyle bir anlatmışki ben bile böyle bir kadının çocuğuna bakmamHanım efendi çocuk 10 aylık herhangi bi insan olmadan zaten hiç bişey yapamaz. Çocuk devamlı annesinin yanındaykende özgüven irade sahibi olabilir.
Tatil kısmının açıklamasınıda zaten defalarca yapmış.
hanımefendi kadın bu çocuğa birşdey olacak diye yürütmeye bile kıyamayacak insan türünden yani çocuğu kavanozda büyütmek isteyen bir tip o nedenle çok zor o çocuğun özgüve n sahibi olması 10 aylık çocuk birçok şeyi kendi keşfedebilir...annesinin yanında tabikide olabilir tabi annesi sürekli kavanozda yaşamaya mecbur bırakmazsa...öyle bir anlatmışki ben bile böyle bir kadının çocuğuna bakmam
1 sen beni burddan kovamazsın terbiyeli ol lütfengerçekten çok komiksiniz..
siz ben çocuğumla ilgilenirken bi yerden falan mi görüyorsunuz da bu kadar eminsiniz çocuğuma bakma şeklimden kavanoz falan.
Daha fazla saçmalamadan konumu terk edin lütfen !!
Yapmayın allah aşkına bahsedilen çocuk 10 aylık. Çok normal annenin böyle hissetmesi.ilerde psikolojik bağımlı ezik bir çocuk olacak sizin yüzünüzden bağımlı anne bağımlı çocuk olur onu kendşne b-ırakın hata yapmayın...
bence değil...anlatım tarzı çok sinir bozucuYapmayın allah aşkına bahsedilen çocuk 10 aylık. Çok normal annenin böyle hissetmesi.
kıyamam size. . ayrılıkta çok değil. bugün zaten gideceksiniz. gidin doya doya sarılın bebeğinize. ayrıca anneanne babaannede sizi aratmamışlardır. sıkmayın canınızıMerhaba Arkadaşlar,
Canım o kadar sıkkın,moralim o kadar bozuk ki!! Biraz size anlatıp rahatlatmak istiyorum kendimi.
Kayınvalidemin yazlığı var. Annemleri misafir etmek istedi.Ben çalışıyorum kızım 10 aylık.Kızıma ya babannesi ya ananesi bakıyor.Fakat ikisi de aynı yerde tatilde oldukları için bu hafta bize bırak cuma akşamından tekrar gelirsiniz dediler.
Pazar akşamı boğazımda kocaman bir yumruyla ayrıldım kızımdan..Biliyorum çok iyi bakılacak ama 5 gün uzak kalacak olmak o an çok acı verdi bana..
Ve dün akşam..Görüntülü konuşma yaparken kızım bir an beni gördü dudağını büktü ve ağlamaya başladı.Benim içim paramparça oldu tabi ve o dakikadan itibaren aklım onda kaldı.Ev onsuz bomboş Ağlayarak uyudum dün gece.Bugün kızımı almaya gideceğiz.Onların da tatili yarım kalacak ama yok imkanı yok cumaya kadar dayanamıycam
Şu an acayip bir vicdan azabı yaşıyorum.Keşke hiç bırakmasaydımm,oda beni özledi diye
Bugün nasıl akşam olacak bilmiyorum.Koşa koşa kızıma kavuşmak istiyorum şuan
Uzun ayrılıklar hiç bana göre değilmiş..Evlat herşeymişş...