- 10 Eylül 2014
- 406
- 286
- 34
-
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
şimdi ya başkasında ellerde olsadı kızın ne gerek var bukadar ağlamaya onun geelceği için çalışıyorsun zaten sabahtan akşama kadar bırakıyorsun inan o bebek öyle çok farkında değil şuan temel ihtiyaçların bilincinde yaşlıları bukadar rahatsız etmemen gerekirdi...
Bir film vardı öyle...sinir bozucu hakkaten.
Bilemedim, anneniz de mi geri gelecek? Kadına da yazık değil mi? 4-5 günlük ayrılık bir çocukta tramva yaratmaz ama siz çok üzülmüşsünüz.
Kızım 8 yaşında bu yaşına kadar babannesi büyüttü ve yazları ortalama 2-3 ay yazlıkta kalır. ara ara gider gelirim. izinlerimi orda geçiririm.
duygularınıza gem vurun abartmayın. en kotu ayrılıgınız bu olsun.
bu demek olmuyorkı sız cok ıyı ben cok kotu anneyım. şartlar bu. kızımı ozluyorum dıye kv tatılını bozamam. sızde annenızınkını bozmamalısınız..
eşini kaybetmiş bir anneyim ekstram bile var çocuğum konusundada...evet her anne evladını özler zaten çalışıyorsun bırakıyorsun şunun şurası kaç gün ayıp olmuş sizinki tamamen bencillik ama sen çok abartmışsın yani onlarında tatile ihtiyacı var yerine kendimi koyuyoru tam rahat edecek zaman çocuğa bakıyorlar eyv. sonrada tatilleri burunlarında geliyor..siz anne misiniz acaba ?
Rahatsız etmek mi?
Evladımı özlemek,ondan haber almak istemek benim en doğal hakkım..!
sanırım ne demek ıstedıgımı anlamadınız ve annelık duygularınızın benımkınınden daha agır oldugunu ıddıa edıyorusnuz.Sizin kızınız 8 yaşında.Benimki daha 10 aylık..
Çalıştığım için gün içinde göremiyorum zaten,akşam da görememeye dayanamadım.
Her insan duygularını aynı yaşamaz.Ben daha yoğun hissediyorum sanırım özlemi..
cocugumun 2 ay denız kum tatıl yapacak olmasaı mecburıyetmı sızce ?bende 5.5 yasında cocuk annesıyım.
bence aranızda bazıları ayrılmaya mecbur kalmıssınız ve bunun acısını konu sahıbınden cıkarmayalım.
sız mecbur hıssedersınız o hıssetmez.
ben 8 aylık bebegın anneye ıhtıyacı oldugunu dusunuyorumbu arada her yaz kızımdan ayrıyım dıye ilişkilerimiz kopuk bır anne-kız degılız.
tatmın edecekse soyle anlatayım. carsıya-pazara gittiğimde sevdıgı meyve sebzeyı gorsem alamam , kızım cok sever bogazımdan gecmez dıye gözlük arkasından sessızce aglarım. odasına gider esek akdar kızımın kıyafetleırnı koklar aglarım. ve bunlar sayfalar dolusu cogaltılabılır..
sımdı sızlerın bahsettıgı gbı annelık duygusunu yaşıyor mu oldum?
cok abartmaya gerek yok bence. cocugun ozguvenı olusabılmesı ıcın bence yararlı.. sonucta annane babanesı de kendımden fazla guvendıgım ıkı ınsan , gozumde arkada degılse onlara hıssettırmeme gerek yok bence..
kızımı ozluyor , dayanamıyorum dıye , kımsenın 3 kuruşluk keyfını bozmaya hakkım olmadıgını düşünüyorum..
cocugumun 2 ay denız kum tatıl yapacak olmasaı mecburıyetmı sızce ?
alırım kv den. kreşe verırım 2 ay aklım kalır ne yedı , kım kızdı vs dıye. bu mudur mecburıyet.. acı cıkarmak degılkı bu. alısması gerek. ne kadar anneler bızlerın kaprısını nazını ceker lutfen..
2gun sonra kusura bakma kızım bende ınsanım derse o zaman anlar mecburıyetı..