kızım olmadan...ASLA..!

CANIMKIZIM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
406
286
34
Merhaba Arkadaşlar,

Canım o kadar sıkkın,moralim o kadar bozuk ki!! Biraz size anlatıp rahatlatmak istiyorum kendimi.

Kayınvalidemin yazlığı var. Annemleri misafir etmek istedi.Ben çalışıyorum kızım 10 aylık.Kızıma ya babannesi ya ananesi bakıyor.Fakat ikisi de aynı yerde tatilde oldukları için bu hafta bize bırak cuma akşamından tekrar gelirsiniz dediler.

Pazar akşamı boğazımda kocaman bir yumruyla ayrıldım kızımdan..Biliyorum çok iyi bakılacak ama 5 gün uzak kalacak olmak o an çok acı verdi bana..

Ve dün akşam..Görüntülü konuşma yaparken kızım bir an beni gördü dudağını büktü ve ağlamaya başladı.Benim içim paramparça oldu tabi ve o dakikadan itibaren aklım onda kaldı.Ev onsuz bomboş Ağlayarak uyudum dün gece.Bugün kızımı almaya gideceğiz.Onların da tatili yarım kalacak ama yok imkanı yok cumaya kadar dayanamıycam

Şu an acayip bir vicdan azabı yaşıyorum.Keşke hiç bırakmasaydımm,oda beni özledi diye
Bugün nasıl akşam olacak bilmiyorum.Koşa koşa kızıma kavuşmak istiyorum şuan
Uzun ayrılıklar hiç bana göre değilmiş..Evlat herşeymişş...

siz anne misiniz acaba ?
Rahatsız etmek mi?
Evladımı özlemek,ondan haber almak istemek benim en doğal hakkım..!

bende başlığı okuyunca kocasından boşanmış ve kızını göremeyen bir anne sandım. Ama çok şükürki öyle değilmiş ne güzel işte hem anneanne hem babaanne bakıyorlar hemde çok uzun bir zaman değil. Allah yavrunuzdan ayırmasın ne diyelim

Bir film vardı öyle...sinir bozucu hakkaten.

Bilemedim, anneniz de mi geri gelecek? Kadına da yazık değil mi? 4-5 günlük ayrılık bir çocukta tramva yaratmaz ama siz çok üzülmüşsünüz.

Kayınvalidemi alıp gelicez o zaten 15 gündür tatil yapıyor.
Annemler devam edecekler..

Kızım 8 yaşında bu yaşına kadar babannesi büyüttü ve yazları ortalama 2-3 ay yazlıkta kalır. ara ara gider gelirim. izinlerimi orda geçiririm.
duygularınıza gem vurun abartmayın. en kotu ayrılıgınız bu olsun.
bu demek olmuyorkı sız cok ıyı ben cok kotu anneyım. şartlar bu. kızımı ozluyorum dıye kv tatılını bozamam. sızde annenızınkını bozmamalısınız..

Sizin kızınız 8 yaşında.Benimki daha 10 aylık..
Çalıştığım için gün içinde göremiyorum zaten,akşam da görememeye dayanamadım.
Her insan duygularını aynı yaşamaz.Ben daha yoğun hissediyorum sanırım özlemi..

siz anne misiniz acaba ?
Rahatsız etmek mi?
Evladımı özlemek,ondan haber almak istemek benim en doğal hakkım..!
eşini kaybetmiş bir anneyim ekstram bile var çocuğum konusundada...evet her anne evladını özler zaten çalışıyorsun bırakıyorsun şunun şurası kaç gün ayıp olmuş sizinki tamamen bencillik ama sen çok abartmışsın yani onlarında tatile ihtiyacı var yerine kendimi koyuyoru tam rahat edecek zaman çocuğa bakıyorlar eyv. sonrada tatilleri burunlarında geliyor..

sanırım ne demek ıstedıgımı anlamadınız ve annelık duygularınızın benımkınınden daha agır oldugunu ıddıa edıyorusnuz.
kızım ılk yazlıga gıttıgınde 8 aylıktı. denızı bılmez hanı denızle kandırayım. ve 10 saat ötemde. aglaya aglaya dondum evıme. sonra gecen yıla kadar uca uca gıttı yazlıga.. şimdi bırakma benı dıye aglıyor yıne.
kusura bakmayın yaşadıklarımız aynı ve daha deneyımlı oldugum ıcın paylastım. yoksa kımınkı fazla kımınkı eksık bunu kımse bılemez!!

Seni anlıyorum, oğlum 5 yaşında ve ondan 3 gün ayrı kaldim ilk defa kafayı yiyeceğim sandım. Her anne aynı duyguları yaşayacak değil ancak oğlum dibimden ayrılmıyor şimdi. Bazen acaba kötü mü yaptım demiyor değilim :)))

bu arada her yaz kızımdan ayrıyım dıye ilişkilerimiz kopuk bır anne-kız degılız.
tatmın edecekse soyle anlatayım. carsıya-pazara gittiğimde sevdıgı meyve sebzeyı gorsem alamam , kızım cok sever bogazımdan gecmez dıye gözlük arkasından sessızce aglarım. odasına gider esek akdar kızımın kıyafetleırnı koklar aglarım. ve bunlar sayfalar dolusu cogaltılabılır.. ve kızım ınanılmaz düşkündür bana. sımdıye kadar babannesı bakmıs olmasına ragmen. kı oda cok sever onada cok duskundur..
sımdı sızlerın bahsettıgı gbı annelık duygusunu yaşıyor mu oldum?
cok abartmaya gerek yok bence. cocugun ozguvenı olusabılmesı ıcın bence yararlı.. sonucta annane babanesı de kendımden fazla guvendıgım ıkı ınsan , gozumde arkada degılse onlara hıssettırmeme gerek yok bence..
kızımı ozluyor , dayanamıyorum dıye , kımsenın 3 kuruşluk keyfını bozmaya hakkım olmadıgını düşünüyorum..
bende 5.5 yasında cocuk annesıyım.

bence aranızda bazıları ayrılmaya mecbur kalmıssınız ve bunun acısını konu sahıbınden cıkarmayalım.
sız mecbur hıssedersınız o hıssetmez.
cocugumun 2 ay denız kum tatıl yapacak olmasaı mecburıyetmı sızce ?
alırım kv den. kreşe verırım 2 ay aklım kalır ne yedı , kım kızdı vs dıye. bu mudur mecburıyet.. acı cıkarmak degılkı bu. alısması gerek. ne kadar anneler bızlerın kaprısını nazını ceker lutfen..
2gun sonra kusura bakma kızım bende ınsanım derse o zaman anlar mecburıyetı..

ozaman evlendirmeyin sizde kızınızı büyüyünce , erkek anneleri nasıl huzursuzluk çıkarıyorsa böyle kız anneleride çıkarıyordur .
bence abartmışssınız kusura bakmayın.
bukadar kızımsız aslaa aslaa yapamam dayanamam nefes alamam diye büyük büyük konuşmayınn
rabbim sevdiklerimizle imtihan etmesin

ben 8 aylık bebegın anneye ıhtıyacı oldugunu dusunuyorum
denıze kuma yaslı baslı ınsanlarla 2-3 ay tatıle oldugunu degıl.
hıc kımse anne olamaz
sızde bılıyorsunuz bunu . 8 senedır bu sekılde olmus alısmıssınız anladıgım kadarıyla dogaldır ınsanlar alısır ama olması gereken bu degıl bu sızın tercıhınız bır yandada mecbur kalısınız cunku kayınvalıde bakıyor ve oda orada oldugu ve sız calıstınız ıcın mecbur kalmıssınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…