kızım olmadan...ASLA..!

10 aylık çocukla kazık kadar insanları kıyaslamak saçmalık.

benim kv de söyledi bunu. Sen çalışırsın nasılsa bizde kalır gelir görürsün arada ben bakarım ona diye. Çocuk bakmayı özlemiş. 4. Yü de yapmk istemiş aslında ama bakamayız diye korkup yapmamış. Benim kızımda 4. Olacakmış. O kadar özlediysen bi tane daha doğur anne yaşın geçmedi nasılsa dedim. Ben bu çocuğu sana doğurmadım dedim.
Sahiplenmenin dozunu kaçırıyolar bazen..

ben olsam derdim vallaa..asıl ayıbı o yapmış

Canım benim daha 10 aylık bebişin çok normal böyle hissetmen, 1-2 yıl sonra daha iyi olur sanki böyle yazlık muhabbetleri hem o da bilinçlenir denizde kumda daha bir algılayarak oynar. Hemde senin daha az aklın kalır gibi geldi bana. Tabiki aylarca değil ams şimdiki gibi 3-5 gün yollayabilirsin o zaman.

Aynı şakayı gecen ay eşimin babaannesi yaptı telefonda konuşurken , yok efendim ilk çocuğummuş da iyi bakamazsam gelip alırlarmış falan tabi gülerek söylüyor ciddi değildi ama kanım dondu gözlerimden ateş çıktı o an .. Hala daha soğuk davranıyorum kadına ki çok severdim önceden .. Bu hormonlar bizi fazla duyarlı yapıyor sanırım

Gelin hanım öyle bi karar vermedi..Yanlızca bebeğini özledi..! Konuştum durumu anlattım oda hak verdi saolsun. Bende onun oğluna destek olmak,eve maddi anlamda katkıda bulunmak için çalışıyorum kusura bakmayın da eğer çocuğuma bakmayı kabul ettiyse herkes bişeylerden feragat edecek.Bencillik yapıyo olsaydım bende şuan kızımın yanında tatilde olurdum..!

boşanmış bir ailenin çocukları benim iki oğlum biri diğeri 3,5 yaşında yaz tatilinde 1 ay babada kalıyorlar hakim öyle verdi kararı bir hafta sonra gidecekler çok kötü oluyorum bende içimde bir yumru yutsam yutamıyorum ağlasam ağlayamıyorum.. sizin düşüncenizi çok beğendim sizin gibi düşünmeye çalışacağım

ben de bencil olduğunuzu düşünenlerdenim..

şahsen ben 20 aylık oğlumu bir günlüğüne dahil yollamazdım..
şayet yolladım sesimi çıkarmazdım. oğlumu özleyeceğimi evladımın bana ihtiyacı olduğunu önceden hissetmiyor muyum ? çok ilginç..

emecek yaştaki çocuk demiş bir arkadaş.. emmiyordur herhalde en baştan gitmesine izin verildiğine göre..

Anliyorum bakmayin size diyorum ama benimde oluyor öyle zamanlarim. Aslina bakarsaniz şu an bile esim bazen espiri yapiyor köye dedesigile göndeririz diye olmaz hicbir yere gondermem diye sinirleniyorum.

Sevindim bu aksam kiziniza kavusacak olmaniza. Iyi dilekleriniz icin tesekkur ediyorum.

babası ne yapsın 11 ay göremiyor?? görse de haftada 1 yada 2.... bencillik yapmayın.

Sizin bebeğiniz için neden büyükler feragat edecek?
Zaten tüm yıl onlar bakıyormuş,tatillerinden de mi vazgeçsinler..
Anne olan sizsiniz,onlar değil.
Bebeğinizi özlemenize hak veriyorum tabii ki,ama madem ayrı kalamıyorsunuz onlar tatildeyken izin,rapor bişey alıp bebeğinizle siz ilgileniverseydiniz.

Bıraktım diye yorum yapanlar zaten keyfî bırakmamış ki , anneanne babaannenin de bir hayatı olduğunu bildiği için , onların hayatına saygılı oldukları için bırakmışlar .
Onlar da her dk bakıcı olmak zorunda değiller ki .

Konu sahibi anı yaşıyor.20 yıl sonrasına giden arkadaşlar var.Yok evlenince ne yapacaksın vs vs. Evlenince çocuğumu dizimden ayırmayacağım benim de kızım olacak. Ve dairesi hazır şu an. Gelsin otursun damatta.

Özlemekte haklısın. Çağırmakta da ..

evet bebeğim emmiyor.
Baştan deneyelim bakalım çok dayanamazsanız döneriz diye konuşularak yapılan bir plandı bu.
O yüzden cuma gününe kadar kendime bu işkenceyi çektirmeme gerek yok..

Bu arada başlığınız fazla acıtasyon kokuyor,Allah yokluğunu vermesin çocuklarımızın , kocanız kızınızı kaçırdı falan sandım.

İçimden geldiği gibi başlık yazdım..Arkadaşlar haklılar hiçbirşey için asla denmemeli..
Rabbim yokluklarını göstermesin..

evet bebeğim emmiyor.
Baştan deneyelim bakalım çok dayanamazsanız döneriz diye konuşularak yapılan bir plandı bu.
O yüzden cuma gününe kadar kendime bu işkenceyi çektirmeme gerek yok..

e bunu en başında desenize.. zaten olmazsa döneriz denmiş..
herkes planlı bir tatili siizn böldüğünüzü düşünerek bencilce düşündü..

o zaman sizin bu yapığınız olması gerekenmiş..

kusura bakmayın herkes öylesine tırnaklarını çıkardı ki kendimden,duygularımdan şüphe duymaya başladım.
Hak verdiğiniz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…