- 30 Mart 2013
- 2.542
- 1.631
-
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
Bu tarz zihniyetlerdeki hiç kimse özgür özgüvenli sağlam karakterli bir çocuk istemiyorki zaten.Onlar kendilerine bağımlı çocuklar yetiştiriyor bunu istiyor ve ne acıdır ki önemli bir yüzde bunu bilinçli yapıyor Ve anayım ben ana tribi kutsalım ben tribi dünya benle ve çocuğumla dönüyo tribi sen annemisin acaba tribi bi bizler gibi toplumlarda görülüyor Yazıktır kendi egolarınıza teslim etmeyin şu çocukları artık Böyle yapanların çoğuda eşinden çevreden takdir övülme bekler bide ne iyi anneyim ben dimi diye Evlat bir güç göstergesi değildir bak yapabiliyorum benim var oluyo hiç değildir Evlat keyiftir mutluluktur güzelliktir yaşama sevincidir belki ama eziyet değildir ve olmamalıdır.
resmen kv mi anlatmissiniz..Bu tarz zihniyetlerdeki hiç kimse özgür özgüvenli sağlam karakterli bir çocuk istemiyorki zaten.Onlar kendilerine bağımlı çocuklar yetiştiriyor bunu istiyor ve ne acıdır ki önemli bir yüzde bunu bilinçli yapıyor Ve anayım ben ana tribi kutsalım ben tribi dünya benle ve çocuğumla dönüyo tribi sen annemisin acaba tribi bi bizler gibi toplumlarda görülüyor Yazıktır kendi egolarınıza teslim etmeyin şu çocukları artık Böyle yapanların çoğuda eşinden çevreden takdir övülme bekler bide ne iyi anneyim ben dimi diye Evlat bir güç göstergesi değildir bak yapabiliyorum benim var oluyo hiç değildir Evlat keyiftir mutluluktur güzelliktir yaşama sevincidir belki ama eziyet değildir ve olmamalıdır.
duygu yoğunluğu yaşamanın neresi kontrolsuzluk anlamadım bence siz duygusuzsunuzÖzlersiniz, karar değiştirirsiniz, gider ertesi gün alırsınız tamam da. Ne kadar dramatize etmişsiniz ya, ağlayarak uyumalar filan. Duyan da kaçırıldı sanır. Bu kadar arabesk nasıl yaşıyorsunuz anlamıyorum, akıllara zarar. Duyguları yaşamanın, verilen tepkilerin de sağlıklı bir dozu var. Bu kadar kontrolsuzlük iyi değil.
Kontrolsüzlük evet. Çocuğu zaten kendisine bakan kadının yanına tatil yerine gitti diye dünya yanmış gibi davranmak filan... Duygusuz değilim valla, ama duyguları da aşırı boyutlarda yaşamaktan kaçınırım. Size de tavsiye ederim. Yoksa akıl sağlığınız uzun ömürlü olmaz.duygu yoğunluğu yaşamanın neresi kontrolsuzluk anlamadım bence siz duygusuzsunuz