- 10 Eylül 2014
- 406
- 286
- 34
-
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
bence değil...anlatım tarzı çok sinir bozucu
Çocuğunuz varmı bilmiyorum ama bu durum zaman geçtikçe s değişiyor. Ben 1 yaşında oğlumu anneme bırakır eşimle sinemaya giderdim. Evden çıkar kapıyı dinlerdim. Annemi arama sürelerim evden hemen çıkınca. Arabaya binerken. Avm ye gelince. Sinema ya girerken. İlk yarı sonu. Sinemadan çıkınca diye devam eder. Şimdi 3 buçuk yaşında geçen sabah bıraktım anneme gece geldim. 1 kere aradım annr yoruldunmu nasılsın diye. Oda yok biz oynuyoruz dedi.bence değil...anlatım tarzı çok sinir bozucu
Kaynanasina baktirdi cocugunu ise gitti bi tanidigim. Ve cocukla fazla ilgilenemedi cocuk babaanneye alisti. Gün geldi kayanana ogluna bu gelini birak dedi anlasamadilar birakti ve cocugu elindrn alindi düsünün Almanya gibi bi yerde. Neden nasil alindi bilmiyorum ama kiz suanda 16 yasinda ve annesinden nefret ediyo. Annesi ona nafaka ödüyor ariyor ilgilenior o 1 kere tel cikmiyor. Babaanne aciyor tel xxx kizimiz seni istemiyor diyor. Acaba neden istemiyor cocuk bu niye durduk yere anneden nefret etsin babaanne doldurmus kizi cocuklugundan beriMerhaba Arkadaşlar,
Canım o kadar sıkkın,moralim o kadar bozuk ki!! Biraz size anlatıp rahatlatmak istiyorum kendimi.
Kayınvalidemin yazlığı var. Annemleri misafir etmek istedi.Ben çalışıyorum kızım 10 aylık.Kızıma ya babannesi ya ananesi bakıyor.Fakat ikisi de aynı yerde tatilde oldukları için bu hafta bize bırak cuma akşamından tekrar gelirsiniz dediler.
Pazar akşamı boğazımda kocaman bir yumruyla ayrıldım kızımdan..Biliyorum çok iyi bakılacak ama 5 gün uzak kalacak olmak o an çok acı verdi bana..
Ve dün akşam..Görüntülü konuşma yaparken kızım bir an beni gördü dudağını büktü ve ağlamaya başladı.Benim içim paramparça oldu tabi ve o dakikadan itibaren aklım onda kaldı.Ev onsuz bomboşAğlayarak uyudum dün gece.Bugün kızımı almaya gideceğiz.Onların da tatili yarım kalacak ama yok imkanı yok cumaya kadar dayanamıycam
Şu an acayip bir vicdan azabı yaşıyorum.Keşke hiç bırakmasaydımm,oda beni özledi diye
Bugün nasıl akşam olacak bilmiyorum.Koşa koşa kızıma kavuşmak istiyorum şuan
Uzun ayrılıklar hiç bana göre değilmiş..Evlat herşeymişş...
kıyamam yaaaMerhaba Arkadaşlar,
Canım o kadar sıkkın,moralim o kadar bozuk ki!! Biraz size anlatıp rahatlatmak istiyorum kendimi.
Kayınvalidemin yazlığı var. Annemleri misafir etmek istedi.Ben çalışıyorum kızım 10 aylık.Kızıma ya babannesi ya ananesi bakıyor.Fakat ikisi de aynı yerde tatilde oldukları için bu hafta bize bırak cuma akşamından tekrar gelirsiniz dediler.
Pazar akşamı boğazımda kocaman bir yumruyla ayrıldım kızımdan..Biliyorum çok iyi bakılacak ama 5 gün uzak kalacak olmak o an çok acı verdi bana..
Ve dün akşam..Görüntülü konuşma yaparken kızım bir an beni gördü dudağını büktü ve ağlamaya başladı.Benim içim paramparça oldu tabi ve o dakikadan itibaren aklım onda kaldı.Ev onsuz bomboşAğlayarak uyudum dün gece.Bugün kızımı almaya gideceğiz.Onların da tatili yarım kalacak ama yok imkanı yok cumaya kadar dayanamıycam
Şu an acayip bir vicdan azabı yaşıyorum.Keşke hiç bırakmasaydımm,oda beni özledi diye
cok acı ya bir insan nasıl olurda evlatla anneyı ayırmak ister yazıkKaynanasina baktirdi cocugunu ise gitti bi tanidigim. Ve cocukla fazla ilgilenemedi cocuk babaanneye alisti. Gün geldi kayanana ogluna bu gelini birak dedi anlasamadilar birakti ve cocugu elindrn alindi düsünün Almanya gibi bi yerde. Neden nasil alindi bilmiyorum ama kiz suanda 16 yasinda ve annesinden nefret ediyo. Annesi ona nafaka ödüyor ariyor ilgilenior o 1 kere tel cikmiyor. Babaanne aciyor tel xxx kizimiz seni istemiyor diyor. Acaba neden istemiyor cocuk bu niye durduk yere anneden nefret etsin babaanne doldurmus kizi cocuklugundan beri
Canım ben de buna benzer çok ayrılık yaşadım. Yaşadıkça alışacağını sanıyorsan alışamıyorsun. Hep aynı sızı oluyor içinde. Ama şöyle düşün. Güzel ayrılıklar bunlar. Allah başka ayrılık vermesin, sağlık versin bunlar da geçer. Çaresizlik insana çok şey yaptırıyor işte. Sen de onun için çalışıyorsun en nihayetinde. Bakıcıda olsa inan daha çok aklın kalır. Sıkma canını.Merhaba Arkadaşlar,
bıze yazılı bır kaynak gosterırmısın1 sen beni burddan kovamazsın terbiyeli ol lütfen
2 anlatımlarından böyle bakma şekli çıktı...
3 aşırı düşkün annelerin çocukları özgüven eksikliğiyle büyür ki psikolojidede vardır bu
4 ne yapmamaı bekliyorsun seni haklı görmemi ahh canım dememei buraya konu açarken herşeyi göze alcaksın
sanane ya neyapacağıma senmi karar vereceksin..sinir bozucu evet herkesde öyle demiş zatendaha fazla siniriniz bozulmasın o zaman sizi zorla tutan yok konumda !!!
hııı az önce geldim o dediğin kişiler okadar iyi insanlarki keşke birkaçtamne daha olsa bu tür programlar yapan enazından insanlara yardım ediyorlar...insanların sesisni duyuruyorlar yani bu dediğinle hakaretmi ettiğini sanıyorsun ben okuyan araştıran bişrisiyim sende araştır ve danış...bıze yazılı bır kaynak gosterırmısın
muge anlıdan seda sayandan fırlamıs gıbısın
10 aylık bir bebek özgüven kazandırmak için henüz çok küçük değil mi sizce?
Onun anne kokusuna,anne sıcaklığına ihtiyacı var..
Daha yeni bir anneyim bence böyle hissetmem çok normal..
İlerde de böyle olacağım anlamına gelmiyo bu durumum..
Beni topa tutan annelere de yine de teşekkürler yorumları için..
Konu sahibi mesajlarınız,cevaplarınız çok sinirli ve itici. 10 sayfayı okumuş biri olarak ben sadece bunu yazmak istedim. Konu açıyorsanız, sizin gibi düşünmeyenlere de saygı göstermelisiniz. Ayrıca kayınvalideniz de anneniz de sizin çocuğunuza bakmak mecburiyetinde değil, onlar zaten kendi çocuklarını büyütmüşler. Ben onun oğluna destek için çalışıyorum demek çok çok çok absürt. Asıl kayınvalideniz sizin çocuğunuzun geleceği için, sizin çalışın deyip fedakarlık yapıp çocuğunuza bakıyor. Yoksa siz zaten çocuğunuza bakmak, iyi bir gelecek sağlamak zorundasınız.
linki akadaş istemiş canım kızımyorumlar bitti sıra linke geldi :)
saol zahmet ettin..
Valla bebeğim olmadan önce tam bir işkolik olan ben, bebeğimle birlikte işyerimi sonsuza kadar devreden yine benŞimdi ikinciye hamileyim ve doğumda 2 gece oğlumdan nasıl ayrı kalacağımın hesabındayım. Bebeğiniz sizi emmiyor heralde o kadar uzun ayrılığa göre..Şimdi sizin açınızdan zor gerçekten, bir yandan kızınız biir yandan tatillerine engel olduğunuz kayınvalideniz. ben çalışsaydım kesinlikle kreşe verecektim oğlumu çünkü annelerimize haksızlık ettiğimizi düşünüyorum. Yazık biraz rahat etmek onlarında hakkı. Rabbim sonsuz ayrılıklar vermesin hiç kimseye...