kızım olmadan...ASLA..!

bence değil...anlatım tarzı çok sinir bozucu
Çocuğunuz varmı bilmiyorum ama bu durum zaman geçtikçe s değişiyor. Ben 1 yaşında oğlumu anneme bırakır eşimle sinemaya giderdim. Evden çıkar kapıyı dinlerdim. Annemi arama sürelerim evden hemen çıkınca. Arabaya binerken. Avm ye gelince. Sinema ya girerken. İlk yarı sonu. Sinemadan çıkınca diye devam eder. Şimdi 3 buçuk yaşında geçen sabah bıraktım anneme gece geldim. 1 kere aradım annr yoruldunmu nasılsın diye. Oda yok biz oynuyoruz dedi.

Yani 10 ay ise çocuk bile denmez ona. Daha bebek.

Konu sahibi mesajlarınız,cevaplarınız çok sinirli ve itici. 10 sayfayı okumuş biri olarak ben sadece bunu yazmak istedim. Konu açıyorsanız, sizin gibi düşünmeyenlere de saygı göstermelisiniz. Ayrıca kayınvalideniz de anneniz de sizin çocuğunuza bakmak mecburiyetinde değil, onlar zaten kendi çocuklarını büyütmüşler. Ben onun oğluna destek için çalışıyorum demek çok çok çok absürt. Asıl kayınvalideniz sizin çocuğunuzun geleceği için, sizin çalışın deyip fedakarlık yapıp çocuğunuza bakıyor. Yoksa siz zaten çocuğunuza bakmak, iyi bir gelecek sağlamak zorundasınız.

Kaynanasina baktirdi cocugunu ise gitti bi tanidigim. Ve cocukla fazla ilgilenemedi cocuk babaanneye alisti. Gün geldi kayanana ogluna bu gelini birak dedi anlasamadilar birakti ve cocugu elindrn alindi düsünün Almanya gibi bi yerde. Neden nasil alindi bilmiyorum ama kiz suanda 16 yasinda ve annesinden nefret ediyo. Annesi ona nafaka ödüyor ariyor ilgilenior o 1 kere tel cikmiyor. Babaanne aciyor tel xxx kizimiz seni istemiyor diyor. Acaba neden istemiyor cocuk bu niye durduk yere anneden nefret etsin babaanne doldurmus kizi cocuklugundan beri

kıyamam yaaa
hemen aksam olsunda evladınıza kavusun ins
anne can dır diye bosuna dememişler

cok acı ya bir insan nasıl olurda evlatla anneyı ayırmak ister yazık

Hiç bir anne evladından ayrı kalmaya dayanamaz. Ben 1 ay sonra kavuşucam Allah nasip ederse. Evlat sevgisi bambaşka bişey insan kucağına almadan da bilebiliyor.
Konu sahibi çok özlediği için ve kızının ağlamasına dayanamadığı için bi özlemle buraya konu açmış. Abartı gibi görünüyor evet ama kimsenin kalbi kırılmadan da yorumlar yapılabilir. Evlat sahibi olamayan bir çok insan var veya uzun süre ayrı kalmak zorunda olan. Onların canı yok mu diyeceksiniz ama demek ki annelik böyle birşey. Hiç birşeyle karşılaştırılamaz bence annelik duygusu.. Allah herkesin evladını bağışlasın, hayırlı evlatlar nasip etsin.

ben de çocuklarına çok düşkün bir anneyim. iki oğluma kayınvalidem bakıyor.büyük oğlum üç yaşındayken yazlık aldılar şehre yakın bir yazlık. oğlumdan ayrı kalmamak için iki yıl her gün işten yazlığa gidiyorduk sonra ev alınca yol masrafı fazla olacağı içinkalmaktan vazgeçtik cumaları iş çıkışı gidiyor pazartesi sabah ordan işe gidiyorduk. ilk yıl çok ağır geldi, çok ağladım. tek tesellim oğlum iyi bakılıyor, kayınvalidemler çok seviyordu ve oğlum orda mutluydu. şimdi küçük oğluma da kayınvalidem baktığı için yine her gün yazlığa gidiyoruz. yorucu oluyor ama çocuklarımdan ayrı kalmıyorum. ikisi de bizi görünce mutlu oluyor
bence de on aylık bebeğin annesinden ayrı kalması çok zor. iki ay önce aniden ameliyat oldum. o gece 16 aylık oğlum kayınvalidem de kaldı gece çok ağlamış saat 06:00 gibi mecbur hastaneye getirdiler. oğlum hastanede durmadı ve riski göze alarak erken hastaneden çıktım

Canım ben de buna benzer çok ayrılık yaşadım. Yaşadıkça alışacağını sanıyorsan alışamıyorsun. Hep aynı sızı oluyor içinde. Ama şöyle düşün. Güzel ayrılıklar bunlar. Allah başka ayrılık vermesin, sağlık versin bunlar da geçer. Çaresizlik insana çok şey yaptırıyor işte. Sen de onun için çalışıyorsun en nihayetinde. Bakıcıda olsa inan daha çok aklın kalır. Sıkma canını.

bıze yazılı bır kaynak gosterırmısın
muge anlıdan seda sayandan fırlamıs gıbısın

sırf bu yüzden toruna bakmak istemeyen ananelere babaanenelere hak vermeye başlıyorum
kızınızı yatılı kreşe verseydiniz sizi görüp ağlasaydı getirin buraya diyemezdiniz
ben olsam buyur gel al çocuğunu biz tatili yarıda kesemeyiz derdim

bıze yazılı bır kaynak gosterırmısın
muge anlıdan seda sayandan fırlamıs gıbısın
hııı az önce geldim o dediğin kişiler okadar iyi insanlarki keşke birkaçtamne daha olsa bu tür programlar yapan enazından insanlara yardım ediyorlar...insanların sesisni duyuruyorlar yani bu dediğinle hakaretmi ettiğini sanıyorsun ben okuyan araştıran bişrisiyim sende araştır ve danış...

Valla bebeğim olmadan önce tam bir işkolik olan ben, bebeğimle birlikte işyerimi sonsuza kadar devreden yine ben Şimdi ikinciye hamileyim ve doğumda 2 gece oğlumdan nasıl ayrı kalacağımın hesabındayım. Bebeğiniz sizi emmiyor heralde o kadar uzun ayrılığa göre..Şimdi sizin açınızdan zor gerçekten, bir yandan kızınız biir yandan tatillerine engel olduğunuz kayınvalideniz. ben çalışsaydım kesinlikle kreşe verecektim oğlumu çünkü annelerimize haksızlık ettiğimizi düşünüyorum. Yazık biraz rahat etmek onlarında hakkı. Rabbim sonsuz ayrılıklar vermesin hiç kimseye...

neden öyle sinirli cevaplar verdiğime de dikkat ettiniz mi acaba?
yok çocuğu kavanozda büyütecek.
yok işte böyle anneler yüzünden ana kuzusu kızlar oluyor.
yok özgüvensiz çocuk olacak..
10 aylık bebekten bahsettiğimin bazı arkadaşlar farkındalar Allahtan.
Herkes bana hak vermek zorunda değil ama böyle eleştirilere gelemiyorum kusura bakmayın..

3 yaşına gelsin bende kreşe vereceğim.
Çok küçük henüz kıyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…