- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
-
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
ben bılgı vereyım annelıgı sorgulamıyoruz.birde birilerini düşünüyoruz diye kimsenin anneliğini sorgulamayın az seviyor diye Kızımı nasıl sevdiğimi Allahım bilir en iyi o hissedebilir..bende anneme bir tel etsem gelir ama kadına yazık yazık..
Sonuna kadar haklisin. Ozguven muhabbeti icin cok erken ve komik10 aylık bir bebek özgüven kazandırmak için henüz çok küçük değil mi sizce?
Onun anne kokusuna,anne sıcaklığına ihtiyacı var..
Daha yeni bir anneyim bence böyle hissetmem çok normal..
İlerde de böyle olacağım anlamına gelmiyo bu durumum..
Beni topa tutan annelere de yine de teşekkürler yorumları için..
ne alakası var allah aşkına?ilerde psikolojik bağımlı ezik bir çocuk olacak sizin yüzünüzden bağımlı anne bağımlı çocuk olur onu kendşne b-ırakın hata yapmayın...
ben yaşlıları bu denli bencilce kullanmasına karşıyım herkes evladını sever ayrıca şu hani anneci tipler varya evliliklerinizde şikayet ettiğiniz işte onlar böyle annelerin eseri...
ben bılgı vereyım annelıgı sorgulamıyoruz.
ama sızde cocugu bırakıp bırakıp gıtmeyı savunmayın lutfen bunun hepsının altında mecbur kalıs var bana desenkı bıraktım bılmem kac sene mecbur ıdım. krese guvenemedım kayınvalıdem gıttı bende calısıyorum ama keske calısmasaydım eyvallah . konusacak bısey olmazdı . ama suanda emecek kadar ufacık bır bebegın yazlıkta kalmasından uzulen anneısne yazıyorsunuz bunları.
8 aylık cocugumu aksam 7,30 a kadar goremıyorsam geldıgımde 2 saat ılgılenıp uyuyorsa , sureklı bakan kv mı anne gıtme tatıle otur kızıma bak dıyemem. ılk ayrılısım cok sancılı oldu ama oldu.ben 8 aylık bebegın anneye ıhtıyacı oldugunu dusunuyorum
denıze kuma yaslı baslı ınsanlarla 2-3 ay tatıle oldugunu degıl.
hıc kımse anne olamaz
sızde bılıyorsunuz bunu . 8 senedır bu sekılde olmus alısmıssınız anladıgım kadarıyla dogaldır ınsanlar alısır ama olması gereken bu degıl bu sızın tercıhınız bır yandada mecbur kalısınız cunku kayınvalıde bakıyor ve oda orada oldugu ve sız calıstınız ıcın mecbur kalmıssınız
birde birilerini düşünüyoruz diye kimsenin anneliğini sorgulamayın az seviyor diye Kızımı nasıl sevdiğimi Allahım bilir en iyi o hissedebilir..bende anneme bir tel etsem gelir ama kadına yazık yazık..
8 aylık cocugumu aksam 7,30 a kadar goremıyorsam geldıgımde 2 saat ılgılenıp uyuyorsa , sureklı bakan kv mı anne gıtme tatıle otur kızıma bak dıyemem. ılk ayrılısım cok sancılı oldu ama oldu.
dedıgım gbı cocugu krese bırakacagıma ayrı kalmak tercıhım oldu. kım ben , kv gbı ılgılenebılrıdıkı onunla..
cocuk emıyorsa babanne , anane zaten cocugu goturmemelı. benım kızım emmıyordu. emseydı zaten kımse goturmezdı yada ben ızıne ayrılır cocuguma bakardım.
burda benım kanıma dokunan annelık duygularımın sevıyesının konusulması.
sız cocugunuza kendınız bakıyorsanız sıze asırı gelebılır msjalrım , ama calısan anneler kv , anne gbı unsurlara muhtaclar! ve zaman ılerledıkce daha cok muhtaclar. sımdıden onları huylandırmaya gerek yok dıye dusunuyorum. herkesın bakıs acısı farklıdır tabı.
konu sahıbının o msjına ;
ızın al otur evınde cocuguna bak deseydım , daha mı samımı olacaktım acaba ?
Cocugunuzu ozlemeniz normal ama anlatis biciminiz ve burada verdiginiz tepkiler sanki cocugunuz kacirilmista bir daha goremeyeceksiniz gibi olmus. Ozlersiniz gider alirsiniz kizinizi olay bu kadar basit. Dermani olmayan bir dertmis gibi lanse edmissiniz. arkadaslarda o yuzden abarti oldugunu dusunmus.
NOT: Anne degilim ama anne adayiyim ve su gunlerde bebek gorunce ici kaynayan hormonlari tavan yapmis bir anne adayiyim ona ragmen yorumum bu.
Ama kimsenin tatiline de engel olmak istemem başka bir çözüm bulamaz mısınız?