kızım olmadan...ASLA..!

birde birilerini düşünüyoruz diye kimsenin anneliğini sorgulamayın az seviyor diye Kızımı nasıl sevdiğimi Allahım bilir en iyi o hissedebilir..bende anneme bir tel etsem gelir ama kadına yazık yazık..
ben bılgı vereyım annelıgı sorgulamıyoruz.
ama sızde cocugu bırakıp bırakıp gıtmeyı savunmayın lutfen bunun hepsının altında mecbur kalıs var bana desenkı bıraktım bılmem kac sene mecbur ıdım. krese guvenemedım kayınvalıdem gıttı bende calısıyorum ama keske calısmasaydım eyvallah . konusacak bısey olmazdı . ama suanda emecek kadar ufacık bır bebegın yazlıkta kalmasından uzulen anneısne yazıyorsunuz bunları.

10 aylık bir bebek özgüven kazandırmak için henüz çok küçük değil mi sizce?
Onun anne kokusuna,anne sıcaklığına ihtiyacı var..
Daha yeni bir anneyim bence böyle hissetmem çok normal..
İlerde de böyle olacağım anlamına gelmiyo bu durumum..
Beni topa tutan annelere de yine de teşekkürler yorumları için..

Sonuna kadar haklisin. Ozguven muhabbeti icin cok erken ve komik

ilerde psikolojik bağımlı ezik bir çocuk olacak sizin yüzünüzden bağımlı anne bağımlı çocuk olur onu kendşne b-ırakın hata yapmayın...
ne alakası var allah aşkına?
Zaten çalışan bir kadın akşama çocuğunu anca görüyo.
5 gece ayrı evde kalmasına izin vermedi diye bağımlı mı yapıyo kendine?

ben yaşlıları bu denli bencilce kullanmasına karşıyım herkes evladını sever ayrıca şu hani anneci tipler varya evliliklerinizde şikayet ettiğiniz işte onlar böyle annelerin eseri...

sizi bayağı bi yorum yapar gördüm..
Bi sıkıntınız var sanırım bu konuda.
Benim konumda içini döküyorsunuz..Keşke kendiniz bir konu açsaydınız..
Devam edin..!

En kötü ayriliginiz böyle olsun..
Cumaya birsey kalmamis zaten keske biraksanizda tatilerini bitirseler..

TEŞEKKÜR EDERİM..

Allah'ım herkes anneliğinin mükemmelliğinden bahsetmiş. evet hatunlar tabi ki hepimiz iyi anneyiz de her insanın, her kadının hisleri farklıdır. benim de kızım 2 yaşında, anneme benden daha düşkün ama annem ne kadar ısrar etse de bir kere bile yarım saatlik mesafede annemde uyutmadım onu. uykusuzluktan gebersem de yapamadım. ama bu benim en mükemmel süpersonik anne olduğumu göstermez. ben keyfi ayrılıkları istemiyorum ama başka yönlerde de mutlaka eksiklerim vardır.

konusahibesi yavrunuz daha çok küçük. madem siz de rahat etmemişiniz bence biraz dile gelmesini bekleyin böyle ayrılıklar için.

8 aylık cocugumu aksam 7,30 a kadar goremıyorsam geldıgımde 2 saat ılgılenıp uyuyorsa , sureklı bakan kv mı anne gıtme tatıle otur kızıma bak dıyemem. ılk ayrılısım cok sancılı oldu ama oldu.
dedıgım gbı cocugu krese bırakacagıma ayrı kalmak tercıhım oldu. kım ben , kv gbı ılgılenebılrıdıkı onunla..
cocuk emıyorsa babanne , anane zaten cocugu goturmemelı. benım kızım emmıyordu. emseydı zaten kımse goturmezdı yada ben ızıne ayrılır cocuguma bakardım.
burda benım kanıma dokunan annelık duygularımın sevıyesının konusulması.
sız cocugunuza kendınız bakıyorsanız sıze asırı gelebılır msjalrım , ama calısan anneler kv , anne gbı unsurlara muhtaclar! ve zaman ılerledıkce daha cok muhtaclar. sımdıden onları huylandırmaya gerek yok dıye dusunuyorum. herkesın bakıs acısı farklıdır tabı.
konu sahıbının o msjına ;
ızın al otur evınde cocuguna bak deseydım , daha mı samımı olacaktım acaba ?

birde birilerini düşünüyoruz diye kimsenin anneliğini sorgulamayın az seviyor diye Kızımı nasıl sevdiğimi Allahım bilir en iyi o hissedebilir..bende anneme bir tel etsem gelir ama kadına yazık yazık..

Çok büyük bir cesaretle göndermişsiniz bence.5 gün çook uzun bir süre.Dayanamamanız çok normal.Bir an önce kavusursunuz inşallah..

10 aylık bir bebeğin annesinden başka hiçbirseye ihtiyacı yok şuan..Özgüveninin yerinde olması gerekiyorsa anneden ayrı olmaz bu..Özgüveni farklı algılamış arkadaşlar

İsteyen 2 ay göndersin isteyen bir gün isteyen 1 yıl. Kimseyi ilgilendirmez.
1 yaşında kızım var değil 5 gün mecburiyet yoksa eğer(hastalık ölüm vs) başka bir rvde kalmasına izin vermem.
Bu benim çocuğumu anne bağımlısı ve ezik yapmaz. Anne çocuğu bunlar henüz kendilerini en güvende nerede hissediyolarsa öyle olmalılar.
10 aylık çocuk tekrar görüşücez nasılsa diye düşünemez. Mahrumiyet duygusu hisseder.
5 gün sonra görüşürüz lafını algılayamadığı sürece hiç bir yere göndermem mecbur kalmadıkça.
Allah ayrılmak zorunda bırakmasın bizi.

Cocugunuzu ozlemeniz normal ama anlatis biciminiz ve burada verdiginiz tepkiler sanki cocugunuz kacirilmista bir daha goremeyeceksiniz gibi olmus. Ozlersiniz gider alirsiniz kizinizi olay bu kadar basit. Dermani olmayan bir dertmis gibi lanse edmissiniz. arkadaslarda o yuzden abarti oldugunu dusunmus.

NOT: Anne degilim ama anne adayiyim ve su gunlerde bebek gorunce ici kaynayan hormonlari tavan yapmis bir anne adayiyim ona ragmen yorumum bu.

Daha doğmadı ama bende bırakamam çocuğumu. Kp nin hamile kaldığım günden beri yaptığı bir şaka(!) var ki rüyalarıma giriyor. 1 yaşına gelince alacakmış vermeyecekmiş oğlumu. Bir gün kendimi tutamayacağım ve çok istiyorsan 3. yü yap diyeceğim ayıp olacak

Bende calısıyorum fakat ben anne oldugum ıcın calısma saatlerı daha bana uyan yerler bakmıstım dogumdan sonra. 8-5 calısıyorum.
ben cocugun anneye olan ıhtıyacından zıyade annenınde cocuguna ıhtıyacı oldugunu dusunuyorum ve 5.5 senedırde bu sekılde yasıyorum. sadece uyuyor ıse bıle ben bıleyım yan odada uyuyor olduğunu.
Onun dısında sıze kotu bırsey demedım sız mecbur kalmıssınız ama o kalmuyor ve bırını getırtıyor yanına , benımde boyle bır oterıtem ya da gonul bagım olmayabılırdı o zaman hepımız yazın 2-3 aylık tatıllerle ayrı kalabılırdık

Aaay canım benim ya gerçek annesin işte :) Rabbim evladınla mutluluklar versin inşallah.

Ama kimsenin tatiline de engel olmak istemem başka bir çözüm bulamaz mısınız?

Regl olucam bu aralar ondan da duygularımı en tavan şekilde yaşıyorum.
Anlatış tarzım abartı olmuşsa kusura bakmayın..
Bu akşam iş çıkışı gidicez zaten..
Sizde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah..

Ama kimsenin tatiline de engel olmak istemem başka bir çözüm bulamaz mısınız?

kayınvalidemle görüştüm.Durumu anlattım.Ben zaten 2 haftadır tatil yapıyorum bana yetti.Hem babanı da (kayınpederim) İstanbulda yanlız bırakmamış olurum dedi. Kendi annemler devam edecekler cumartesi gününe kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…