Kızım Kime Anne Diyecek

Ay vallahi sinir oldum bence siz buyukler diye alttan ala ala neler demisler.Memesi kopasica kadin.Terbiyesiz ya

Tşk ediyorum tavziyelerin için inşallah düzelticem bu durumu

Aman yarabbim ne manyak bir kadın tıpkı benim babaannem gibi.Ablam sırf onun yüzünden anneme anne diyemiyor.Yerinde olsam evlerine adım atmazdım.Ya adam akıllı babaannelik yapacak yada torununu göremicek.Bunlara böyle davranmak gerekiyor

Nasıl bi sabir var sizde.BN olsam kızımı gostermezdim bile bu terbiyeszlere.yorumların hepsini okumadim.ben emziriyim de dedi mi?psikolojisi gtmis ya beklenir bunu demesi

Sabır biraz fazla bende
Kullanıyorlar farkındayım
bana yaptıkları yetmiyormuş gibi benim kv de oğluma annem annem diye seslenip öyle sevmeye başladığında annem diye sevmeyin o benim oğlum diye cevabı yapıştırdım, ben nesiyim peki dedi babaannesisiniz öyle sevin dedim, kötü niyetim yoktu diye bıdı bıdı yapmaya başlayınca kocam anne uzatma söylemeni istemiyorsa söylemeyeceksin dedi ve konu sonsuza dek kapandı. ayrıca sıkıyosa yapmaya devam etsin gerekirse kocamı boşarım kv yi yüzüne hasret bırakırım oğlumun, o benim oğlum, gaddar mıyım evet kimse kusura bakmasın söz konusu evladımsa kaplan kesilirim. hiç kimse durduk yere gaddar veya kindar olmuyor, yada kriz geçirmiyor ama bi nokta var ki o noktayı geçince insanın gözü hiçbişeyi görmüyormuş gerçekten.

Nasıl bi sabir var sizde.BN olsam kızımı gostermezdim bile bu terbiyeszlere.yorumların hepsini okumadim.ben emziriyim de dedi mi?psikolojisi gtmis ya beklenir bunu demesi

Dedi canm onuda dedi
Doğum yapıp odaya geldikden 10 dk sonra annem ve babam da odadayken dedi Allahım memiklerime süt vereydin ben emzirseydim dedi

Damla damla o seviyeye geldiğimin farkındayım eşimi cok seviyorum oda beni seviyor sırf bu sevgimden saygıda hic kusur yapmadım ama fazla zorlanıyorum

O değilde eşiniz hiç mi uyarmıyor anne babasını? çocuk ona baba diyor da size niye anne demeyecekmiş!Öyle kayınvalidenin canına okurum ben ne demek benim evladımı benden kıskanmak.?

Bu olayin birebir aynisini duymasaydim inanmazdim herhalde ama ben bu zihniyet yillar oncede kaldi zannetmistim. Annem anlatir babaannesi cok cadi bir kadinmis anneanneme yapmadigi kotuluk kalmamis. Torunlarina bana anne diyeceksiniz ona ismini soyleyeceksiniz diye baski yapmis. Sonuc babaannesinden nefret eden annelerine duskun torunlari olmuş.

Uzulme konu sahibi onlar yirtinsin dursun. O cocuk senin sana anne diyecek sana duskun olacak belli bir yasa geldigindede kendiliginden onlara soguk davranacak.

Gorusmeyi en aza indirmeye calis. Boyle insanlara boyle tavir.

Damla damla o seviyeye geldiğimin farkındayım eşimi cok seviyorum oda beni seviyor sırf bu sevgimden saygıda hic kusur yapmadım ama fazla zorlanıyorum
bende eşimi çok seviyorum ama emin ol işler bazen öyle bir noktaya geliyorki gözün hiçbirşeyi görmüyor. eşim bana çok düşkün bu yüzden gerçekten şanslıyım ama bu noktayada kolay gelmedim bazı şeylerde rest çektikçe ve karşı taraf senin kararlılığını bildikçe o zaman herşey yoluna giriyor. eşine karşı da annesinede tavrını koy bu böyle içine ata ata devam ederse sen yıpranıp sinir hastası olursun ve emin ol o durumda eşinin ilk vazgeçeceği suçlayacağı insanda sen olursun annesini yada seni bu noktaya getiren şeyleri umursamaz. üstelik kv de bu durumu kullanıp sana deli yaftasını yapıştırıp evladını elinden almaya bile çalışır, bu tipler böyledir.

Anne ve bebeği arasında kimsenin yikamayacagi bir bağ vardır .Sakinliginizi korumaya devam edin cevaplarınızı çok net verin sizi anlayana kadar böyle devam edin ki zaten bu yönde ılerliyorsunuz .Korkup endişe duymayin istediği kadar ugrassin siz ve bebeğiniz arasındaki bağı asla torunu ile yasayamaz. Her sevgi bağ farklıdır .Babaanne olarak aç gözlü luk etmiş sizinkinide istiyor ama başarılı olamaz.

hayır yani kardeşinin çocukları bile anne diyormuş kadına, kendi çocukları var 4 tane. gelini var anne diyordur.anlamadım ki niye herkes anne desin istiyor. madem öyle alsın bi çocuk yurttan büyütsün o da ona anne desin. zira menapoza da girmiş. anlamadım ki ne bu herkes bana anne desin merakı?? torun anne der mi hiç.

canım benim bende kayınvalidemlerin üst katında oturuyorum kızım 1.5 yasında ve dillenmeye başladı annenesine babaannesine teyzesine hatta halasına ANNE diye hitap ediyor kayın valdidemle görümcem annecim diye seviyor arada uyardım bende annecim diye hitap etmeyin çocuga kimin ne oldugunu bilsin dedim bir ikigün kırıldılar ama artık demiyorlar sadece misafir filan gelince annecim diyolar sankim onlar dogurdu ve ben alıştım ama yılan egilir bükülür çıktıgı deligi bulur..onlarada yorma kafanı bence

Kayınpederinize neden baba denmesi istenmiyor .
Neden anne rolü değişiyor sadece .
Çünkü baba kendi oğulları ama siz el kızısınız .
Gerizekalılara bak

Kayınpederinize neden baba denmesi istenmiyor .
Neden anne rolü değişiyor sadece .
Çünkü baba kendi oğulları ama siz el kızısınız .
Gerizekalılara bak

Calışsam yeteri kadar ilgilenmesem kendileri baksa mantıklı gelcekte haftada birgün sadece seviyorlar. Ordayken ben yediriyorum altını ben acıyorum uyutuyorum daha bikere ver altını acım bile demedi müsade etmedim herşeyiyle ben ilgileniyorum ama kızım anne diyo tuaflarına gidiyor.
Ağlıyor anne diyor yanıma gelmek istiyo getirmiyorlar ben kalkıp alıyorum ellerinden verin sakinleştirim diye
Dün herzamankinden biraz fazla tepki verdim kayınpederimşn kucağında kızım ağlıyo.
Mutfaktan tesadüfen odaya girdim belki 10 dkdır ağlıyormuş baba niye getirmiyorsunuz ağlaması hoşunuzamı gidiyor ağladığında seslenin ilgilenim bari dedim.
Zorlarına gitti ondan sonra habire daha fazla getir olmaz böyle sana cok alışmış fln filan eve gelene kadar içimden sürekli sus cevap verme dedim durdum

al eline silahı git vur ya ... şaka bir yana
Eşiniz bu duruma ne diyor ?

al eline silahı git vur ya ... şaka bir yana
Eşiniz bu duruma ne diyor ?

Eşimde beni destekliyor tabiki annesine anne dicek
Akşama kadar annesi ilgileniyor kime düşkün olcak bana bile bakmıyor diyor ama nato kafa nato mermer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…