Kızım Kime Anne Diyecek

aynı sorunları bende yasıyorum hamileyken ben çocuguna bakmam adını sen koyarsan söylemem vs diyen ve dogumuma yakın bi zamanda eşimle aramı bozan ve bunu bahane eden kv de şimdi oglumu benden istiyor bende kalsın kendinine çok baglamışsın vs . neyse ki 1 _ 2 ay önce yine üzerime geldi cevap verdim diye küstü 1.5 ay görüşmedik ama dün bizdeydi yine aradan zaman geçti ya beni duymazdan falan geliyor bende hiç muhattap almıyorum eşimle ve görümcemle konusuyorum sonra ben metehan için geldim dedi durup dururken malesef bazılarını anlamak kolay degil çok şükür ki kalp kırmadım hakaret etmedim sabrediyorum elimden bu geliyor eşime de bişey demiyorum zamanında çok konuştuk kv de anlamıyor

Benzer türden bende de var. Laf anlatinca anlamayan, hatta benimki dinlemiyor bile. Anlamak amacinda degil zaten. Öyle düz bir kafa.

Bir kavga herseyi cözer. Hic laf yememisler belli. Bu kadar simarikliga katlanmaniz da hata. Bu laflari söylememeleri lazim. Size karsi hic saygilari yok gibi ve bu durumda siz öylece sakin kalabiliyorsunuz hayret.
Onlar deli siz rahatsiniz.
Ezilmek mi istiyorsunuz anlamadim ki. Bir kere sacmalama artik ya yeter benim annesi istiyorsan bir tane de sen dogur diye bagirin. Ben gelip bagiracagim hatta duramiyorum yerimde o kadar kizdim okuyunca bile.

bence de bir kavga herşeyi çözebilir
1 defa hayli sert çıkmanız lazım

Bir kavga herseyi cözer. Hic laf yememisler belli. Bu kadar simarikliga katlanmaniz da hata. Bu laflari söylememeleri lazim. Size karsi hic saygilari yok gibi ve bu durumda siz öylece sakin kalabiliyorsunuz hayret.
Onlar deli siz rahatsiniz.
Ezilmek mi istiyorsunuz anlamadim ki. Bir kere sacmalama artik ya yeter benim annesi istiyorsan bir tane de sen dogur diye bagirin. Ben gelip bagiracagim hatta duramiyorum yerimde o kadar kizdim okuyunca bile.

Haklısın bukadar sakin değildim ama evlilik özellikle annelil beni bi sakin yaptı insanları kırmamak üzmemek daha önemli oldu ama bu halim kullanılıyor artık.

Normal mi bu aile ya?
Bunlar olurken eşiniz nerede acaba?
Ne tepki veriyor bu olaylara?
Ben olsam patlardım Valla çok sabırlısınız ama onun annesi değil babaannesi olduğunu birinin sert bir dille yüzüne vurması gerekiyor.
Ben olsam böyle arıza insanların evine gitmem bile.

Konu sahibi hamile iken bir kriz geçiriverseydin ağzına geleni söyleseydin bir daha bu lafı etmeye cesaret edemezdi.
Valla çok sabırlısın.

böyle bir şeye asla müsade etmezdim ne demek anne diyecek herkes yerini bilecek.. asla taviz vermeyin sık sık gitmeyin..

susturmayın gerçekten çünkü sizi kızdırmak için yapıyor gülün geçin ve lafı esirgemeyin . annem mi diyor yapıştırın cevabı aa anne babasının koynuna mı girdin e tabi kendi kocanın işi bitmiş cillop gibi oğlanı kaçarır mısın haklısın annecim hem oğlun çok güzel seks yapar :) ağzının tadını biliyorsun hani :) gibi .
yada ay anne artık bakırköy vaktin gelmiş vs
ay bi çocuk doğurdum kaynana kısa devre yaptı bünyesi kaldırmadı
ay anne acıyorum sana cinselliik bitince böyle mi oluyor tüm kaynanalar .bi arkadaş var kaynanası yatağına girmeye çalışıyormuş eşiyle olamadıkça oğluna sarıyor tıpkı senin gibi vs
asla ama asla sinirlenme de belli de etme gül acıyorum sana de .

Hay sen cok yaşa arkadaşım :KK17: kendimi kayınvalideme bu cümleleri söylerken hiç hayal edemedim

Normal mi bu aile ya?
Bunlar olurken eşiniz nerede acaba?
Ne tepki veriyor bu olaylara?
Ben olsam patlardım Valla çok sabırlısınız ama onun annesi değil babaannesi olduğunu birinin sert bir dille yüzüne vurması gerekiyor.
Ben olsam böyle arıza insanların evine gitmem bile.

ben olsam ben de resti çekerim kesinlikle
doğumda ilk onu görüp alışsınmış
Allah onun memesine süt verseymiş kimselere bırakmazmış
annesine anne demesinmiş
bu kadar alışmasınmış

kesinlikle evlerine gitmek istemez, sebebini de açık açık söylerdim

Konu sahibi hamile iken bir kriz geçiriverseydin ağzına geleni söyleseydin bir daha bu lafı etmeye cesaret edemezdi.
Valla çok sabırlısın.

Sabır biraz fazla bende
Kullanıyorlar farkındayım

Haklısın bukadar sakin değildim ama evlilik özellikle annelil beni bi sakin yaptı insanları kırmamak üzmemek daha önemli oldu ama bu halim kullanılıyor artık.

Anliyorum seni ama bu yaptiklari sana günah yazik ya. Anlamayan insanlarin eline düstüysen kurallar ona göre degisir. Ben kavga edemeyen bir insandim susar kalirdim karsilik dahi veremezdim. Ama insan resmen mecbur kaliyor.
Ileride pisman olursun bütün bunlar icin cünkü sinirsel olarak seni ömür boyu dürtecek karakterde bir insan bu kayinvaliden anladigim kadariyla.
Hadi siz hic diyemiyorsaniz bile anneniz arkadasiniz baska bir Allah in kulu versin suna cevabini.
Benim kayinvalidem de cok simartilmis ama esim bir zamandan sonra tersledi hatta anlamayan bir tip oldugu icin direk söyle dedi " hayir anne, tatlialirim bunlarin hicbirini yapmayacak bitti olmaz. Yapmayacak, ne kadar istesen de yapmayacak diye" o zamandir daha rahatiz sanki, benimki beni oyuncak gibi görürdü de..

Siz annesiniz ve simdiden sizin sinirlerinizi bozmus belli.
Ileri de yavrunuz da size kizacak. Bütün bunlara izin vermemelisiniz. Siz yiprandikca cocogunuz da hissedecek.
Güclü mü olmak istiyorsun yoksa kumanda mi, gercekten iyi düsün.
Hakkinda hayirlisi olsun, Allah yardimcin olsun. Kendine iyi bak ki cocugunda rahat etsin.

Hay sen cok yaşa arkadaşım :KK17: kendimi kayınvalideme bu cümleleri söylerken hiç hayal edemedim
ilk zamanlar ben söylemedim. eşim hep bastırdı beni aman sus aman alınmasın ...psikopata bağladı kadın şimdi
eşime söyleyince bana kızıyordu aman o ben doğurdum demesiyle onun mu oluyor allah aşkına diye bana kızardı .
şimdi bunları söyleseydim belki bu kadar içime ata ata hasta olmazdım :)

ben olsam ben de resti çekerim kesinlikle
doğumda ilk onu görüp alışsınmış
Allah onun memesine süt verseymiş kimselere bırakmazmış
annesine anne demesinmiş
bu kadar alışmasınmış

kesinlikle evlerine gitmek istemez, sebebini de açık açık söylerdim

Bence Katılıyorum size.
Eminim bu sebeplerle gitmeme kararı alsa eşi bile hak verir.
Kabul edilir gibi değil Valla insanı delirtirler.

Allah sabır versin sana. Tam çıldırtmalık. Yaa insanlar evladının karısının mutsuz olmasını niye ister ki. Gelinin mutsuzsa oğlun da huzursuz olacak be kadın. Sen anne olmak için fazla yaşlı değil misin, hem ben çocuğumun kavram kargaşası yaşamasını istemiyorum de. Muhtemelen anlamaz.. Eşin de uyarsın

Mesafe koyun aranıza çok sık gitmeyin hey allahım ne manyaklar var insana anneliği bile yaşatmıyorlar.

Çok taviz verdiğinizi düşünüyorum..
O kadar istiyorsa doğursun kendisi yeni bir çocuk...

Valla bence cırlayın.O sizin evladiniz sizi benimsemeli.Ne kadar ayip kafayi tirlatmis heralde bu aile cocuk anneye duskun olur tabi.Bence acik acik soyleyin cok rahatsiz oluyorum artik yeter falan bi surede gitmeyin araniza bence mesafe koymalisiniz baya

X