Kızım Kime Anne Diyecek

Kayınpederinize neden baba denmesi istenmiyor .
Neden anne rolü değişiyor sadece .
Çünkü baba kendi oğulları ama siz el kızısınız .
Gerizekalılara bak
ne diyecekmiş kendi evladınız size .Amca mı diyecek .Aynen bunu söyleyin..
Anne de kocanızı kastederek o size isminizle hitap ederse evet ben de kabul ediyorum kızımın bana adımla hitap etmesini deyin .

Ay daha neler sakin izin vermeyin anne annedir babaanne babaannedir oyle sey olurmu cildirmis onlar

Eşimde beni destekliyor tabiki annesine anne dicek
Akşama kadar annesi ilgileniyor kime düşkün olcak bana bile bakmıyor diyor ama nato kafa nato mermer
O zaman kayınvalidenize şunu söyleyeceksiniz.
bu çocugun annesi benim anne çocuğum sürekli ağlıyor neden babanem bu şekilde diyor (küçük pembe yalanlar) vs.
Sadece örnek verdim. Yani bu tarz konuşmaları kayınvalidenize yapamıyormusunuz , ya da yapıpta tatsızlık çıkarmak mı istemiyorsunuz ?

Bizdede aynı sorun yok desın önemli degıl bana hamıleyken dıyordu bana anne dese ne yaparsın desın anne sorun deıl dedım kızım 1 yasında anne dıyor sureklı kucagımda ınmıyor sureklı annem dıyor ama herkese anne dıye hıtap edıyor k babama bıle anne dıyor kaynanam tabıkı memnun ona anne dıyor sanıyor dunde kaynıma anne dedı güldüm kızım sende herkesı annen sanıyosun dedm ama hala kabullenmıyor ona dıyoms oyle sanıtor sende takma ben oyle gorunuyorm ne derse desn annesı sensın bu gercegı kım degıstırır kı bırak konussunşar bak basımda aynı sorun var ben ıcımden takıyorm ama bellı etmıyorm cunku edersem daha üstğme gelecekler onlarımı sevındırım

Tatsızlıl cıksın istemiyorum
İşin aslı 3 seneye yakındır tanıyorum
Dedikodusunada şahit oldum
Olmayan şeyleri varmış gibi sağa sola anlatmasınıda
Yalanlarınada şahit oldum
Ters düşersek vay halimize
Alttan alıyorum devamlı
İstenmeyen gelindim bunu yüzüme hiç söylemediler eşim hep karşılarında durdu.
Eşim bikere bile yanlarında ismimle hitap etmedi acaba diyorum bumu etkiledi onu
Oyüzden kızımın bana ismimle hitap etmesini istiyor olabilirmi

Konunun başlığı bana biraz enteresan geldi.
Kime desin istersiniz?
Ben sizin konularınıza baktım. Sessiz ve sabırlı değil, gayet hakkını arayabilen bir insan gördüm. Kayınvalide ve eltilerimizden inciler kısmını özellikle okudum. Oraya yazdığınız cümleleri siz gerçekten söyledi iseniz, kızınız hakkında ki bu büyük problemde daha neler neler söylebilirsiniz diye düşünüyorum... Kaldı ki bazı konularda da hazır cevaplılığınız ve esprili yaklaşımınız çok da mümkün olduğunu zaten kanıtlar nitelikte..
Bence sorunun cevabı sizde... Kızınız kime anne desin?
Bu konuda benim içime sinmeyen bir şeyler var... Ama insanız hata yapabiliriz, buraya da aslında bu konuda benzer sorunlar yaşayan arkadaşlar için bir şeyler yazmak istemiştim ancak bu konununda sosyal medyaya düşmesi ihtimaline karşı sanırım yazmayacağım,
Selamlar,

Bide böylr bişey var dimi
Yumuşak karnını bulup ona yükleniyorlar
Ee nolcak böyle yaşlancaksınız ilerde
Gene ben bakcam niye arayı böyle buz etkisine dokuyorsunuzki yarını niye düşünmüyorsunuz kimin eline düşceğinizi niye düşünmüyor daha anaç olmuyorsunuzki

Subanallah ibretlik bir paylasim olmus bu.tobe tobeeee........ allahim herkese akil fikir ver............o cocugun annesi sizsiniz,babannede yerini bilsin. Artik hicbiseye sasirmiyorum,astik kendimizi,kv ler ayri kocalar ayri..........

Valla manyak mi bunlar? Annesi sensin 9 ay karninda tasiyan sensin, bu ne sacmalik, ben olsam baya buyuk kavga etmistim simdiye kadar!

Belki de olabilir. Anladığım kadarıyla psikolojik sorunları olan bir kadın.
Yavaş yavaş kendini ondan koparmaya çalış.
Yada evini taşı biraz uzaklaş.
Senden ricam dikkat et böyle kadınlar büyü vs. gibi şeylerle çok uğraşır.
Evine sokmamaya çalış.
Bu tarz insanlardan kurtulmanın tek yolu ondan uzaklaşmaktır...

Dikkatin için tşk ederim
Öncelikle hiç cevap vermedim demedim
Annnesiyim tabiki bana anne dicek
Yada
Akşama kadar benle valit geciriyor tabiki düşkün olcak gibi cümleleri dile getirdim ama kızım 1 yaşına gecen hafta girdi ve bu konu halla bitmedi
En son dünde aynı konu olunca burda paylaşmak istedim
Ne gibi tezatlık yakaladın merak ettim acıkcası.

Onlara göre bız yabancıyız cocuk onların biz bakıcıyız oyle sanıyorlar aman takma valla takma bak basımda aynı sey soylemesı kolay deıl taktımmı daha cok yüklenıyorlar gıcıklık verıyorlar senn esın yanındayms bak benımkı dıyordu kı ınsallah anne sana anne der dıyordu düsün yanı bende desın sonunda annesı benım benı bilcek ya derdım yoksa aman soyle boyle desem daha cok üstüme gelecekler

Ben hayatımda böyle bir sapıklık ne gördÜm ne duydum..Sizin yerinizde olsam çocuğumu asla o ortamda yetiştirmezdim. Zavallı çocuk..

İyiki hamileyken ver birazda ben tasiyayim yada senden cikmasin benden ciksin dememiş ruh sağlığı yerinde degil belli ki Allah akil fikir versin

inanın şaşkınlıktan bi hal oldum. ne alaka yaa bebeği siz mi doğurdunuz yoksa babannesi mi?. adı üstünde BABAANNE. onun ismi var ne hakla anne denilmesini istiyor kendine. kafayı yemişler galiba onlar. çok şaşırdım. bu normal bi durum değil. size hamileliğinizin başından beri bu şekilde psikolojik baskı yapıldığı için ister istemez durumu normalleştirmişsiniz. sadece tabiki anne dicek demişsiniz. ben olsam ortalığı ayağa kaldırırdım. herkes yerini bilsin anne olan annelik babanne olan da babanneliğini yapsın eğer bi daha böyle diyecekseniz ne buraya gelirim nede yavrumu getiririm siz neden çocuğumun kafasını bulandırıyosunuz? derdim. bu normal bi durum değil. çok sinir bozucu yaa

Son düzenleme:
yuh artık. kvye haddini bildirmek lazım. doğumunuza bile karışmış. ne demek bana anne diyecek. size ne diyecek çocuğunuz teyzemi.

Tek kelimeyle ikiside hasta...çocuğunu onlarla yanlız bırakma bence...davranışları hiç normal değil.

normal doğum yapma sezaryan yap ilk seni görmesin beni görsün beni sevsin ne demek yaa

küçükken bayağı kafasına vurmuşlar herhal kv nin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…