Evet yanlış okumadınız başlığı
Hamileliğimden beri bu konu var gündemde desem inanırmısınız.
Hamileyken kayınvalidem sürekli bana babaanne demicek anne dicek sana isminle hitap etsin
Normal doğum yapamazsan sezeryan olursan ilk beni görsün bana düşkün olur diye diye
Normal doğumu cok istememe rağmen acılma olmadığı için 41. Haftanın sonunda sezeryan oldum söyledikleri okadar etkilediki düşünün 41 hafta stresden doğuramadım.
Kimileriniz ne olucak anne desin ne varki düşkün olsun diye bilir ama hamileyken illke anne olcak birini bu laflar cok etkiliyor keza ben ck etkilendim
41. Haftamda doğumumda belden aşağısı uyuşturularak oldum doğumumu niye ilk ben görim ilk benigörsün diye.
Kızım şuan 1 yaşında bilinçlice anne demeye başladı.
Dün kayınvalidemdeyiz kızım bana anne dedikce kayınpederimle bi telaş bi tasa.
Bu sana cok düşkün olmuş
Haftada bir gelmeniz yeterli değil
Ona anne deme
Habire annem annem diye elimden alıyo
Yani oraya gittimmi akşam olmak bilmiyo.
Hadi kayınvalidem gıcık olmam için yapıyor belliki kızımın bana benim kızıma ola düşkünlüğümüz rahatsı ediyor da
Kayınpederimde onla bir ağız cok alışmış sana
E pardonda alışcak tabiki
Ben ne yapmalıyım bu konuşmalar karşısında elimi ayağımı nereye koyim nasıl cevap verim şaşırıyorum
Ağzımdan sadece annesiyim tabiki düşkün olcak cıkıyor sadece
Kızımı seviyorlar Allah razı olsunda beni niye bukadar yok sayıyorlar anlamıyorum.
Bu nasıl bir saçmalık. Yok artık daha neler... Ben olsam ortalığı birbirine katmış, en çirkef yüzümü göstermiş, eşime de resti çekmiştim. Bu arada cidden eşiniz ne yapıyor bu durumda? Düşüncesi bile kanı beynime sıçrattı şuan. Yuh yani...
ne kadar saçma, size anne demicek kvye anne dicek, pardonda ne hakkı var, müsade etmeyin buna, çocuğun annesi sizsiniz o da babaannesi, herkese ne olduğuna göre hitap etsin müsade etmeyin, tabiki size düşkün olucak, sanki siz annesi değilsinizde yabancısınız, eşiniz ne diyor bu duruma
Kızınız tabi ki size anne diyecek. Kayınvalidenize de açıkça söyleyeceksiniz. Bir insanın bir tane annesi olur. Babaanne olmanın tadını çıkarsın bir zahmet.
Olurmu böyle ssaçmalık hepsimi aynı ya benimki de benim oğlum onun ddeğil diyodu bir zamanlar annesi sensin ssonuçtahep seninle bbenim ooğlumda bbabaanne sine çok ddüşkün ama beni ggörünce hhemen atliyo bir yyaşında bence üzme kendini bu kadar ssonuçta annesi o ddeğil sensin :)
Kahkaha atarak ne bekliyordunuz size mi anne diyecek bana mi deyin gercekten komik davrandiklarini sacmaladiklrini hissetttirin.alay edin Haftada birden de fazla gitmeyin madem alismasin onlara insani zorla bu hale getiryolar iste. Onun annesi sensin senden daha cok kime baglanabilir ki
Bu ne demek yaaa onlara ne oluyor? senin çocuğun tabiki sana anne diyecek ve sana düşkün olacak. Pardon da eşiniz bostan korkuluğu mu? o niye gereken tepkiyi koymuyor ya da sizin arkanızda durmuyor?