Kızım Kime Anne Diyecek

Bejndar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2015
1.219
3.256
Evet yanlış okumadınız başlığı
Hamileliğimden beri bu konu var gündemde desem inanırmısınız.
Hamileyken kayınvalidem sürekli bana babaanne demicek anne dicek sana isminle hitap etsin
Normal doğum yapamazsan sezeryan olursan ilk beni görsün bana düşkün olur diye diye
Normal doğumu cok istememe rağmen acılma olmadığı için 41. Haftanın sonunda sezeryan oldum söyledikleri okadar etkilediki düşünün 41 hafta stresden doğuramadım.
Kimileriniz ne olucak anne desin ne varki düşkün olsun diye bilir ama hamileyken illke anne olcak birini bu laflar cok etkiliyor keza ben ck etkilendim
41. Haftamda doğumumda belden aşağısı uyuşturularak oldum doğumumu niye ilk ben görim ilk benigörsün diye.
Kızım şuan 1 yaşında bilinçlice anne demeye başladı.
Dün kayınvalidemdeyiz kızım bana anne dedikce kayınpederimle bi telaş bi tasa.
Bu sana cok düşkün olmuş
Haftada bir gelmeniz yeterli değil
Ona anne deme
Habire annem annem diye elimden alıyo
Yani oraya gittimmi akşam olmak bilmiyo.
Hadi kayınvalidem gıcık olmam için yapıyor belliki kızımın bana benim kızıma ola düşkünlüğümüz rahatsı ediyor da
Kayınpederimde onla bir ağız cok alışmış sana
E pardonda alışcak tabiki
Ben ne yapmalıyım bu konuşmalar karşısında elimi ayağımı nereye koyim nasıl cevap verim şaşırıyorum
Ağzımdan sadece annesiyim tabiki düşkün olcak cıkıyor sadece
Kızımı seviyorlar Allah razı olsunda beni niye bukadar yok sayıyorlar anlamıyorum.

ne kadar saçma, size anne demicek kvye anne dicek, pardonda ne hakkı var, müsade etmeyin buna, çocuğun annesi sizsiniz o da babaannesi, herkese ne olduğuna göre hitap etsin müsade etmeyin, tabiki size düşkün olucak, sanki siz annesi değilsinizde yabancısınız, eşiniz ne diyor bu duruma

Eşimde benim gibi cevap veriyor
E annesi tabiki alışcak tabiki düşkün olcak bana bile gelmiyor annesinden diye cevap veriyor

Olurmu böyle ssaçmalık hepsimi aynı ya benimki de benim oğlum onun ddeğil diyodu bir zamanlar annesi sensin ssonuçtahep seninle bbenim ooğlumda bbabaanne sine çok ddüşkün ama beni ggörünce hhemen atliyo bir yyaşında bence üzme kendini bu kadar ssonuçta annesi o ddeğil sensin :)

Bu ne demek yaaa onlara ne oluyor? senin çocuğun tabiki sana anne diyecek ve sana düşkün olacak. Pardon da eşiniz bostan korkuluğu mu? o niye gereken tepkiyi koymuyor ya da sizin arkanızda durmuyor?

Bence bırakın onlara daha sık gitmeyi, yavaş yavaş ayağınızı da kesin eğer normale dönmezlerse. Bu kafayla küçücük çocuğun da psikolojisini bozarlar.

Nereli bu aile?
Eşiniz ne diyor ?

Hasta olabilirler mi komple ? Kız cocukları yok dimi bunların?

Sen kimsin ki sana anne diyecek,haddini,sınırını bil diyeceksin...

Sen iyi misin ya bu laf ve tavirlari nasil kaldiriyorsun?

Ayy sinirden sistim yemin ederim. Benim cocugum babanesine anne diyecek ha? Anneme bile anne diyemez,sadece bana diyebilir!!! Herkes haddini bilecek!

Doğum yaptığım gün odada diyorki
Ah Allahım mememe süt verseydin nolurdu ben bakardım kimseye vermezdim
Bunu bile dedi herkesin içinde

babası herkes gibi fazlasıyla merak ettim doğrusu bu durumlar yasanırken nasıl tepki verdiğini

yok artikkk !!! ne demek ona anne demesi sen bence fazla gitme 2 haftada bir gitmen hem senin icin hem.kizin icin ruh sagliginiz bozulmasin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…