- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.157
ama normal değiller... ya da daha az görüşün burda okudukça bizim bile sinirlerimiz zıpladı...Nasıl görüşmim
Eşim ailemle görüşmek istemezse
Bunu asla kabul edemem
Böyle fikirdeyken eşime bunu niye yapim
Cok bencilce olur makul ölcüde bu durumdan cıkmayı artık annesinin sadece bi tane olduğunu daha acık nasıl dile getiririm diye konu actım bide biraz olsun destek alıp rahatlamak için
Niyetim hiç bi zaman görüşmemek olmadı olmaz diyede umuyorum
görümcenin annesi senin kayınvaliden olduğuna göre ister misin senin çocuğundan da böyle bir şey istesinBenim gorumceminde 2 yaşında oglu var anneannesine anne diyor. O anne dedikce benim tüylerim diken diken oluyor resmen. Kimse de durumdan sikayetci değil gibi...
Doğum yaptığım gün odada diyorki
Ah Allahım mememe süt verseydin nolurdu ben bakardım kimseye vermezdim
Bunu bile dedi herkesin içinde
bir çüüüüüüüüüüüüüüüüüüüş daha hamile olsa gerçekten emzirmeye de çalışır bebeğiniBuarada ben hamileyken devamlı kızlarına gebelik testi aldırıp kendi hamilemi diye defalarca yanımda baktı meğer menepoza girmiş :)
İyi güzel demişsinde görümcene kızım sana atıyorum melahat dese hoşuna gidermi merak etme kızıma melahat olarakta öğretebilirim diye cevabını verebilirdinArkadaşlar dün kvalidemdeydik bugun memleketlerine gittiler uğurlamak için ordaydık.
Akşam cay içerken görümcem kızıma sürekli sana bunu fevaran3425 mi aldı yani ismimle hitap ederek soruyordu.
Kaynım kayınpederim kayınvalidem eşim herkes ordayken
Müsade ederseniz konu acılmısken bişey demek istiyorum dedim
Hepsi dikkatlice dinledi.
Kızım artık 1 yaşında ve yeni yeni kelimeleri konusuyor herkesi tanımaya calışıyor ama siz böyle yaptıkca isim öğrencek lakin amca hala dede babaanne demeyi öğrenemicek ilerde isminizlemi seslensin size şahsen ben kimseye ismiyle seslensin istemiyorum
Babaannesine babaanne
Dedesine dede
Amcasına amca
Ee haliylede bize anne baba demeli.
Yani yeni yeni kelimeleri öğrenirken aklını karıştırmayalım dedim
Eşim ve kaynım hariç kimse desteklemesede konuşmamın sonunda.
Umarım işe yarar
Arkadaşlar dün kvalidemdeydik bugun memleketlerine gittiler uğurlamak için ordaydık.
Akşam cay içerken görümcem kızıma sürekli sana bunu fevaran3425 mi aldı yani ismimle hitap ederek soruyordu.
Kaynım kayınpederim kayınvalidem eşim herkes ordayken
Müsade ederseniz konu acılmısken bişey demek istiyorum dedim
Hepsi dikkatlice dinledi.
Kızım artık 1 yaşında ve yeni yeni kelimeleri konusuyor herkesi tanımaya calışıyor ama siz böyle yaptıkca isim öğrencek lakin amca hala dede babaanne demeyi öğrenemicek ilerde isminizlemi seslensin size şahsen ben kimseye ismiyle seslensin istemiyorum
Babaannesine babaanne
Dedesine dede
Amcasına amca
Ee haliylede bize anne baba demeli.
Yani yeni yeni kelimeleri öğrenirken aklını karıştırmayalım dedim
Eşim ve kaynım hariç kimse desteklemesede konuşmamın sonunda.
Umarım işe yarar