Kızım Kime Anne Diyecek

eteğine konserve şişelerini takıp sokağa süreceksin böylelerini
sapkın bu insanlar sapkın

Annesi ben olduğum için olabilir mi deseydiniz ya? Hey Yarabbi Anne sensin tabiki sana alışacak, sana anne diyecek.
Benim en merak ettiğim onlar bunları size söylerken sizin tepkinizin ne olduğu?

normal doğum yapma sezaryan yap ilk seni görmesin beni görsün beni sevsin ne demek yaa

küçükken bayağı kafasına vurmuşlar herhal kv nin

Düşün işte 41 hafta sürdü gebeliğim
Herşey normal
Bebeğin kafası yerleşmiş ama ben okadar stres yaptımki söylediklerini normal doğum bile yapamadım.
Şimdi niye okadr gerdim kendimi diyorum
Belki laflarını bukadar takmasam kızımı normal yolla doğurabilirdim bile diyorum.
Ama genede ilk ben gördüm ya kızımı
Düşün amelyathaneye giderken sesleniyor bayılt kendini uyanıkken olma sezeryan valla felc kalcaksın diye

Allah akıl dağıtırken bunlara şemşiye tutmuşlar sanırım

ruh hastaları resmen yaa

Bazilari cidden sopalik..Bu nedir ya,sakin taviz verip cocugunuzun psikolojisini kötü etkilemeyin, çocuğun yalnızca 1 annesi var, biraz güçlü durun

Bende kendi hallerine bırakın, normal değil tavırları çünkü
Zaten çocuk bile onlardan daha akıllıdır, kim annesi kim değil anlar merak etmeyin
Ha haftada 1 değil 3 te gitseniz sık görüştünüz diye annesi olmaz babaannesi bu nasıl bir mantık

ben dedim sapkın diye şizofren falan da olabilir

Konu sahibinin kayınvalidesi ruh hastası o tamam da. Bazı yorumlara da şaşırıyorum. Kayınvalidem annem diye sevemez diye yorumlar okudum. Benim kayınvalidem dünya iyisi bir kadın annem diye de sever babaannem diye de. Ne var bunda. Bende bebek görünce annem diye severim. Bu bir sevme şekli bana göre. Tabii tuhaf kayınvalideleri bunun dışında tutuyorum ama bana garip gelmez annem diye sevilmesi

Babaane

Babaannesi kim olacakmış acaba çocugun.komsular mi.bence daha seyrek görüşün zamanla çocuğu da doldurabilirler size karşı.ya dalgaya alın ya da sert tepki gösterin.ilerde maddi destek gerektiginde siz annesi olacaktiniz böyle mi anne olunur hadi anneliginizi gösterindeyin.

şaka gibi .. hadi onların kafa havada asılı kalmış.. sen niye bu kadar telaş yaptın ki? daha neler yahuu!

işin içinde kötülük yoksa rahatsız olmazdım. belkı yenı anne oldugunuz ıcın rahatsız oldunuz.
benım kızımada babannesı baktı yanyana evlerımız. ee cocuk aksama kadar kadını gördü.
anne demeye baslamıstı , kv ben rahatsız olucam dıye babanneye cevırdı kı ben ınatla "ne derse desın anne"dememe ragmen.. üzmeyın kendınızı bence.. alısırsınız..

ben aynı binada oturuyorum k.v le çalıştıgım için o bakıyo oda başlarda benim oğlum benim oğlum diy e severdi onu bi kaç kere tersledim şimdide dudaktan öpmeyi ögretmiş geçen gün öyle öperken gördüm kan beynime sıçradı resmen bide tembihliyo başkasını dudaktan öpme diye

neden hala görüşüyorsun onlarla ?

Nasıl görüşmim
Eşim ailemle görüşmek istemezse
Bunu asla kabul edemem
Böyle fikirdeyken eşime bunu niye yapim
Cok bencilce olur makul ölcüde bu durumdan cıkmayı artık annesinin sadece bi tane olduğunu daha acık nasıl dile getiririm diye konu actım bide biraz olsun destek alıp rahatlamak için
Niyetim hiç bi zaman görüşmemek olmadı olmaz diyede umuyorum

Oha, bi tür sapıklıkla karsı karşıyayız, basımıza yaş yagacak ya Töbe estagfirullah

Başlığı okuyunca neler geldi aklıma, çok kötü senaryolar yazdım Allah başa vermesin.

Normal değil eşinizin ailesi belli, ama ne derlerse desinler çocuğu siz yetiştiriyorsunuz.

kayınvalideniz ağır hasta.eğer anlatıklarınız doğruysa,normal düşünemiyor bu kadın.süt vermek istemeler falan...

ama buna rağmen bazı yorumlar ağır olmuş.oğluyla yatsın demeler bana çok çirkin geliyor.ayrıca annem diye sevmek,kötü bir şey değildir,diye düşünüyorum.benim oğlum da,anneme anne derdi,bana da ismimle hitap ederdi,belli bir yaşa kadar.
hiç sorun etmedik.şimdi bu zihniyete göre,annemle,kocam mı???tövbe tövbe...
eğer ki babaannesi baksaydı ve ona anne deseydi,aynı durum olacaktı.kız annesi olunca hoş karşılanıp,erkek annesi olunca hoş karşılanmamasını anlamıyorum.

ama yine de sizin kayınvalidenin durumu farklı,zorla anne dedirtmek istemesi,sütüm gelseydi verirdim demesi,normal değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…